Affet kız her ailede oluyor tartışmalar. En cokta cocuklardan kaynaklaniyor. Stresten insan bir birine sariyor. Adam ne yapsın ozur dilemiş, seni seviyorum demiş. Bak birde kendinede bir sey almani istemiş.Kızlar kavgamızı anlattım rahatladım o gün size barışımızı da anlatayımsabah eşim sigara içmeye çıktı kapıyı kızım kapattı malum dışardan açılmıyor kapı kaldı soğukta kızım gitti içeri oyuna daldı. Bu vuruyor kapıya gittim kıza diyorum aç hadi falan derken biraz üşümüş olabilir
neyse girince geldi balkonda donsak açmıycan ha kapıyı falan. Odaya geldi konuşalım diye. Özür diledi işte ben böyleyim farkındayım sinirle ağzımdan ne çıktığının farkına varmıyorum da işte sen de çok yükseldin de şöyle seviyorumlar böyle bişeyler artık iyi tamam dedim yine de kendi çayımdan içtim sabah da
hemen yelkenleri indirmek olmaz
Öğledensonra yengemle kuyumcuya gidecez bileklik beğenmişti ne zamandır almaya uğraşıyor illa beraber gidelim dedi dedim. İyi kendine de beğen dedipara benim hesapta duruyor hep altın heaabına aktarmadım bu ay da daha napsam bunun üstüne bir tel de olsa bişey almam lazım sanki
![]()
Allah evinizden huzuru eksik etmesin, her kavganiz biraz daha yakinlastirsin, kiymet bildirsin insallah.