Atanın da yanakları şu sıralar çok fazla kızarmaya başladı ben güneşte çok kaldı ona yordum ama
Kalppare
Diş aşamasında da olabilir demiş biz de diş yok çünkü bilmiyorum yani çok da hassas ciltleri
Sade suyla yıkıyorum yine kızarıyor çok hassaslar çok nasıl oldu Asım paşa
Ata emziği bıraktı 2 ay oluyor hiç istemedi sonrasında. Uykuya geçiş ondan da biraz zorluyor ama ben çok emmişim emzik gerçi damak yapımda bir bozulma olmamış ama sorunsuz bırakması iyi oldu.
Baharcım ben yatmadan 5 doz mama koyuyorum biberona termos ve soğumuş suyu da alıyorum fıkırdandığı zaman sulandırıp veriyorum. Zaman 1-2 dk geçse ağlıyor ve uyanıyor. Mama yediren elleri severim Karya kuşun
Nasıl oldu oğlanın kızarıklığı sevgi. Benimki de yıkadıkça artıyor sanki
Adaşım ne güzel eğitimler alıyorsun Maaşallah. Asya kuş çok şanslı
Sabahlar olmasın tüm ekip orda oluruz 300-500
Biraz büyüseler çok güzel anlaşacaklar da hepsi bebek işte. Allah kolaylık versin canım
4 gözle bekliyorum
Helinim umudumuz oldun 4 gözle kreşi bekliyorum. Şimdiden 4 öğrencin hazır dairedeki diğer bebeklileri de yönlendireceğim inşallah. Allah rast getirsin. Spor dersleri de bizden .
Hem nasıl. Baktığım heran Rabbime hamd ediyorum dilzarım
Çok artmış vakalar. Şurda 2 ay için maceraya girmeye gerek var mı bilemedim. Bence açılmamalı.eylülde virüssüz bir şekilde başlamalı
Allahım esirgesin ayağına taş değmesin Deniz Beyimin
Ben vermedim ama vermek lazım maya bulup mayalayacağım en yakın zamanda
Çok sevinirim canım
Oy verene kurban. Can bınlar can
Aoyy kuzum bizde ondurumdayız. Ne zaman çıkar ne zaman salya biter bilemiyorum.
Sütün zararlı olduğu dişlerine vs söyleniyor. Devam sütü verebilirsiniz 1 yaştan sonra bile önerilmiyor diye biliyorum
Sevgi pıtırcıkları Atam da öyle. Öpmelere duyamıyoruz. Allahım sevgiyle mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Sevgi dolu insanlarla kesişsin yolları inşallah
Benimki seviyor suyu. Sabah 40-50 Cc içiyor. Gün içinde de gününe göre değişmekle birlikte 120 cc yi buluyordur sanırım
Kıyamam artık herşeyi anlıyorlar biliyorlar