Hayırlı uğurlu olsun kuzum darısı mülkünü almana inşallah kolay kolay taşın hiç yorulmadan üzmeden inşallah yakın olsak yardım ederdik
Tam dönemleri herhalde ata da agresif uyuttum uyansın yedirip giydirip gideceğiz iki gündür kök söktürdü umarım güzel geçer bugün
Yaaa Deniz Beyimmm bey olasın paşa olasın
Diş sanırım dünürüm gök gürültüsü gibi ses var görüntü yok dişte çekim 2 buçuk gibi hayırlısı bakalım
Hepsi kurtlu bunların nisan kurtluları

Kuzularımmm çok güzelsiniz abisiyle hep göz göze gönül gönüle olsun Civanımmm
Hayaller hayatlar şükürüm . Annelik de çooook güzel be şükürümmm. Rabbim acılarını göstermesin anneli babalı şanslı sağlıklı mutlu mutlu büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı inşallah
İşler yoğun . Keşke EYT çıksa da emekli olsam kuzumu büyütürdüm. Hamdolsun bugünümüze şükürüm. Dün beni öpüyor dudağını yanağıma koyup salyalarını süre süre nasıl duygulandım anlatamam. Evlattt...rabbimesirgesin
Yakın olsak bir yandan dağıtır bir yandan toplardık
Aynı kanıdayım missim büyüyene kadar öpücük bombardımanı sonra herif olacaklar inşallah
İnşallah gönlüne göre bir ev nasip olur kuzum. Evi sevmemek başlı başına stres sebebi. “Tebdil-i Mekanda ferahlık vardır “
Prenseslerin teyzesi olarak bunlar çok ellek zarar verirler mi ki kulaklara bilemedim
İpek böceğim düzenini severim dua okuyan dillerini Allahım korusun