- 9 Eylül 2019
- 7.044
- 20.448
- 298
- 34
Ay hadi inşallah bu sefer hayırla olumlu sonuç alırlar da sende hala olursunKızlar tekrar haber geldi tahlil sonuçları iyi çıkmış pazartesi transfer için gün vermişler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallah bu sefer hayırla olumlu sonuç alırlar da sende hala olursunKızlar tekrar haber geldi tahlil sonuçları iyi çıkmış pazartesi transfer için gün vermişler![]()
Ay susam çok sevindim sağ salim alır kucağına inşallah kardeşinGeçmiş olsun civan kuzusuna
İnşallah Allahım kucaklarını doldursunsağlıklı sıhhatli bebekleri olsun.
Bu arada kızlar yeri gelmişken söyliyim benim de kardeşim hamile, teyze olacağım ilk kez, kızım da abla olacak
İnşallah Allah herkese nasip etsin onlar da ne zamandır istiyordu oldu çok şükür![]()
Küçük halasına kirpikleri benziyor sadece ben pek benzetemiyorum ama gelinlikle alakalı mı bilmemAman masAllah de kuzum![]()
Allaahhh asya da halalarına benziyor mu
![]()
O ogretmen61 deniz kaptan iyi ki dogmuşsun güzel çocuğum benim![]()
dogal ışıltınla hepimizin gönlünu çaldın yakışıklı oğluş
Allah ömrünü güzel sağlıklı ve ailenle birlikte geçirmek nasip eylesin
duami ettim bu da hediyemiz
Gurubumuzun reels prensi mi doğmuşCanım teşekkürler inşallah![]()
Reel prensi soluğu kamyonda aldıGurubumuzun reels prensi mi doğmuşdoğum günü kutlu olsun Denizimin yakışıklı bey resmen ne güzel olmuş ne çok yakışmış kıyafetler sizde öyle olmuşsunuz
nice mutlu yıllar sizlerle olsun huzurla
Benim hiç eltim olmuycak o yüzden bilemiyorum ama görümce benim 4 tane var 2si çok iyi kardeşleri için iyi olsun diyorlar biliyorum biri küçük zaten ama en büyüğü çok kötü kalpli biri görüşmüyorum Zaten ve asla hakkımı helal etmem ona iyi olsun da istemem o kadar üzdü ki beni yani her şey karakterde eşti eltiydi görümce falandan ziyadeValla bir görümce adayıyım bana gelinim görümcek dese çok incinirdim. Biraz itici bi kelime.. hersey karşılıklı tabi.. ikili iliskilerde her zaman başarı olmuyor..iki taraf da istemeli iyi bir iletişim kurmayı.. ama görümce bir yerden sonra abisine kıyamaz derler bundan dolayı empati kurar..ama eltiler ikisinin de kan bağı yok..şans varsa güzel anlaşırlar şans yoksa da iletişim olmaz..iletisim olmasa gene iyi düşmanlık bile olabiliyor..bence biraz yetistirme tarzi etkili..daha buyuturken cocuklara kv kp elti görümce gelin kötüleyince büyüyünce insan karsisina çikan melek gibi biri de olsa; hıi bu kesin yüzümüze gülüp arkamızdan iş cevirir diyor..yani illa bi kötülük bekliyor..yani güven problemi yasaniyor... bunlari uzun uzun düşünüp bu kanıya vardim..
Yaaa karya da mı Zara da hiç izin vermiyot artık bezini değiştirmeme bizde makat çatlağından kaynaklı krem sürüyorum o da izin vermiyor bir türlü ağla ağla kaçıyorDiyet 2 hafta surdu verdigimide aldim fazlasiyladogum gununden sonraya biraktim artik bu kiz enerjimi tuketiyor vajinal yspisiklik icin krem vardi onu sürdürmüyordu yapisiklikta yine olmus sureyim dedim agla agla agla canink yakiyor demek napacagimi sasirdim bende
canim boğaza inmesin diye hemen dün aldım ilacı zaten dün günde 3 kez veriyorum. gündüz geceye daha iyi. eşime damlayı da aldırdım cold mix . bakalım bu gece umarım daha iyi geçer. yalnız arel de de başlıyor sanirimKuzum 15 20 gün önce Asım da rahatsizlanmisti. İki üç gün, burun akıntısı vs hiç yoktu ama kafasını kaldıramadı iki gün. Çalpol vermiştim ben de tovbe fayda etmedi. Sonra eczaci iburamin zero vermis calpol alirken. Ilk basta calpol daha hafif diye vermistim ama baktim faydasi yok. Digerini verdim. Gececegi mi vardi yoksa ilac mi iyi geldi. Gecti sukur hastaneye gitmeye gerek kalmadi. Hatta konusmustuk sekerimparemle Parasetemol bazı çocuklara iyi gelmiyor galiba diye. bir damla ağrısını gidermedi çünkü çocuğun. Gece uyumadı uyurken de hep inledi. Aile hekimine bir sor istersen. Civanla Asimi bünye olarak ben benzetiyorum az çok. Bizimkilere islemiuor galiba calpol. Totosu büyükler ya azcık
ah canim inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alsinDaha öncede yazmıştım abimler uzun yıllardır tüp bebek tedavisi ile evlat sahibi olmaya çalışıyorlar artık maddi manevi çok yoruldu lar ama hazırda genetiği yapılmış son bir dondurulmuş embriyoları var ama bu kez de rahim bir türlü istenilen seviyeye gelmiyor sıvı birikiyordu ilk kez bir kaç ay önce o sıvı kaybolmuştu tekrar edecek mi diye 1 ay beklediler transfer için ve ne yazık ki tekrarladı kaç aydır tekrar onu kurutmaya çalışıyorlardı bugün kontrolleri vardı ve sıvı kurumuş inş bir kaç gün içinde transfer yapabilirler. Burda birbirlerini tanımayan ama sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz abim ve yengem için dua edermisiniz hayırlısı ile onlarda evlat sahibi olabilsinler tükendiler artık onlara bir umut heyecan yaşama tutunma sebebi olsun duanın gücüne öyle inanıyorum ki hele ki birbirini tanımayan saf ve çıkarsız habersiz edilen duaları Rabbim kabul etsin inş![]()
burnu akıyor hapşırıyor uyuyamıyor inliyor canim. arel de başlıyor sanırım. inatla abisinin sulugundan su iciyor sanirim oyle bulastiGeçmiş olsun canım ne için veriyorsun ben atladım mı farketmedim hasta mıydı
çok sağol baharımGeçmiş olsun canimm ya![]()
baharcim mersin sıkıntılı ya hiç gidesim gelmedi. bugun gun icindeki durumu daha iyi gelince gitmedim. kendimi de iyi hissetmiyordum da dedigin gibi duş alinca iyi geldi sukurÇok geçmiş olsun çok beklemeden getir bencede boğazları kızarmış olabilir. Memeye ekstra düşkünlüğü varsa, boğazlar sıkıntılı olabilir. Erken getirirsen daha çabuk toplar. Benim yaptığım hatayı yapma. Ben dişe yordum umutla ilgilenirken kiZi atladım, serumsuz iylesmedi. Ben normal zamanda da 4 saat uyuyorum. 10 la 12 arası eşimle vakit geçiriyorum 12 ile 2 arasında kendime vakit ayırıyorum, 6 dada güne başlıyorum. Alıştım artık 4 saat yetiyor bana hastalıkta o 4 saati uyuyamadigimda sıkıntı oluyor, ondada Allah bir şekilde yardım ediyor. Çaresiz kimsesiz olunca oluyor bir şekilde enerjin. Stres yapma ne kadar sakin olursan, o kadar kolay atlatırsın durumu. Bir duş al güzel sağlam bir kahvaltı yap, kendini daha iyi hissedeceksin.
sagol susam. teyzeligin de hayirli olsun canim. ablam evlenmez de artik kismet yegenlerime. teyze dedirttirimGeçmiş olsun civan kuzusuna
Bu arada kızlar yeri gelmişken söyliyim benim de kardeşim hamile, teyze olacağım ilk kez, kızım da abla olacak
İnşallah Allah herkese nasip etsin onlar da ne zamandır istiyordu oldu çok şükür![]()
misss hasta olan civandi ama sanırım arel de o yolda. hayırlısı bakalım. Allahtan ablam var ya üstesinden gelemezdim sankiHelinnnnn nasıl oldu Arel?
İnsan iyi olunca gerçekten sıfatlar fark etmiyor. Üç eltim var benim de. Biri dünya tatlısı ablam olsa bu kadar olurdu. Diğeri yine çok iyi gerçekten arkadaş gibi ama bir diğeri evlerden ırak. Sülaleye zarar inan ki. Ben de evlenirken hep elti ile görümceden daha kolay anlaşılır gibi geliyordu. Çünkü görümceye bir yerden sonra kendi kardeşini anlatsan dokunur. Ama elti ile aynı statüdesin. İkiniz de gelin olduğunuz için birbirinizi anlamak daha kolay olur. Tabi iyi niyetliyse.Valla bir görümce adayıyım bana gelinim görümcek dese çok incinirdim. Biraz itici bi kelime.. hersey karşılıklı tabi.. ikili iliskilerde her zaman başarı olmuyor..iki taraf da istemeli iyi bir iletişim kurmayı.. ama görümce bir yerden sonra abisine kıyamaz derler bundan dolayı empati kurar..ama eltiler ikisinin de kan bağı yok..şans varsa güzel anlaşırlar şans yoksa da iletişim olmaz..iletisim olmasa gene iyi düşmanlık bile olabiliyor..bence biraz yetistirme tarzi etkili..daha buyuturken cocuklara kv kp elti görümce gelin kötüleyince büyüyünce insan karsisina çikan melek gibi biri de olsa; hıi bu kesin yüzümüze gülüp arkamızdan iş cevirir diyor..yani illa bi kötülük bekliyor..yani güven problemi yasaniyor... bunlari uzun uzun düşünüp bu kanıya vardim..
Yok yakin değil canimBenim hiç eltim olmuycak o yüzden bilemiyorum ama görümce benim 4 tane var 2si çok iyi kardeşleri için iyi olsun diyorlar biliyorum biri küçük zaten ama en büyüğü çok kötü kalpli biri görüşmüyorum Zaten ve asla hakkımı helal etmem ona iyi olsun da istemem o kadar üzdü ki beni yani her şey karakterde eşti eltiydi görümce falandan ziyade
bakalım bende görümce ve baldız olduğumda nasıl olcak merak ediyorum ama daha çok varsenin yakın galiba hayırlı olsun şimdiden
Ah kıyamam gmiş olsun canım üşüttü mü acaba iyiki ablan varmış dediğin gibi ay benimde nasıl birine ihtiyacım var şu dönemdecanim boğaza inmesin diye hemen dün aldım ilacı zaten dün günde 3 kez veriyorum. gündüz geceye daha iyi. eşime damlayı da aldırdım cold mix . bakalım bu gece umarım daha iyi geçer. yalnız arel de de başlıyor sanirim
ah canim inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alsin
burnu akıyor hapşırıyor uyuyamıyor inliyor canim. arel de başlıyor sanırım. inatla abisinin sulugundan su iciyor sanirim oyle bulasti
çok sağol baharım
baharcim mersin sıkıntılı ya hiç gidesim gelmedi. bugun gun icindeki durumu daha iyi gelince gitmedim. kendimi de iyi hissetmiyordum da dedigin gibi duş alinca iyi geldi sukur
sagol susam. teyzeligin de hayirli olsun canim. ablam evlenmez de artik kismet yegenlerime. teyze dedirttirim
misss hasta olan civandi ama sanırım arel de o yolda. hayırlısı bakalım. Allahtan ablam var ya üstesinden gelemezdim sanki![]()
ya keşke gerçekten birisi olsaydı taşınmak için. aman jadem zorlama belini. herşeyi toplayıp yerleştiren nakliye firmaları varmış öyle ayarlasanız keşkeAh kıyamam gmiş olsun canım üşüttü mü acaba iyiki ablan varmış dediğin gibi ay benimde nasıl birine ihtiyacım var şu dönemde![]()
Oyyy kıyamam kuzuma ya Bi anneler ölümsüz olsa bir de yavrular hiç hasta olmasasagolun kızlar. hapşırık burun akıntısı var ve huzursuz derin uyku hic yok. dün hiç uyumadık diyebilirim. ablamı cagirdim çünkü hiç takatim yok. bahar aklıma sen geldin hep. nasıl uykusuzluğa yorgunluğa dayandın. hafi sende diyorum kendime ama vücudum error veriyor. gece 1 defa calpol de verdik agri kesici niyetine ama yok olmadi inliyor sürekli. doktor yolu gözüktü bize sanirim![]()
Saol canım binlerce aminnnOyyy Rabbim bu kez yüzlerini güldürsün hayırlı haberlerini alalım inşallah canım tutunurlar hem de ikizleri olsunamin amin aminnn
Amin canım çok saolRABBİM kucaklarıni sağlıklı hayırlı Salih bir evlatla doldursun inşallah. Yuzlerini güldürsün.
Amin canım çok saolCanim insallah bu sefer olacak Rabbim kucaklarini bos birakmasin hayirli saglikli evlat nasip etsin
Sagol tatlım bende ayniyim 3 ogun yemek oyun uyku birde yurumeler basladiki sorma :) diger kizlar nasil umarim iyidirler
İnş canımİnşallah herşey yolunda gider sağlıkla alsın bebeklerini kucaklarına. Sende en tatlı bebeklerin halası olursun inşallah.
Amin canım inş. Sizinde be işiniz hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşGeçmiş olsun civan kuzusuna
Amin canım inşZeyay1420 canim çok sevindim. İnşallah süreç hep olumlu gecer bir kuzucuk geliverir kucaklarina
Amiinn aminnn amiinnnnAyy kuzum ne çok istedim gönülden inan inşallah hayırla sonum alırlar bir evlatları olur hatta olmuşken ikiz olsunRabbim emeklerini sabırlarını zayi etmesin
![]()
Amin canım inş. Ne namazlar ne dualar ne hatimler okundu Rabbim ol der bu kez inşAllah kavuşmak nasip etsin yavrularına insAllah canımAllah kabul etsin..bildigim kadarıyla namazlı birisin belki bilirsin ama yine de hatırlatayim.. hacet namazini hergun kılsın.cok önemli.bir de Meryem suresinin ilk ayeti
o harfler de önemli..
Amin canım inşAy hadi inşallah bu sefer hayırla olumlu sonuç alırlar da sende hala olursun![]()
Saol canım inş.canim boğaza inmesin diye hemen dün aldım ilacı zaten dün günde 3 kez veriyorum. gündüz geceye daha iyi. eşime damlayı da aldırdım cold mix . bakalım bu gece umarım daha iyi geçer. yalnız arel de de başlıyor sanirim
ah canim inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alsin
burnu akıyor hapşırıyor uyuyamıyor inliyor canim. arel de başlıyor sanırım. inatla abisinin sulugundan su iciyor sanirim oyle bulasti
çok sağol baharım
baharcim mersin sıkıntılı ya hiç gidesim gelmedi. bugun gun icindeki durumu daha iyi gelince gitmedim. kendimi de iyi hissetmiyordum da dedigin gibi duş alinca iyi geldi sukur
sagol susam. teyzeligin de hayirli olsun canim. ablam evlenmez de artik kismet yegenlerime. teyze dedirttirim
misss hasta olan civandi ama sanırım arel de o yolda. hayırlısı bakalım. Allahtan ablam var ya üstesinden gelemezdim sanki![]()
Ben de evlenmeden once iki eltinjn daha iyi anlasacagini düşünürdüm.öyle de olabilirdi.ben ona uyum saglasaydim.ama ona uyum saglasaydım kendime hakaret etmiş olurdum.ben oturup kimseyi kimseye kotuleyemem..kimseye gülüp ardindan sovemem..birinin mutsuzlugunu gulerek karsilayamam.kimsenin namusuna laf edemem..isin kötüsü o yaparken susamam da.. çat diye yanlış bu davranış da derim..velhasıl anlasamadik..karakter meselesi bunlar hep... ben de kardeş gibi olmak istedim.ama bu biraz karşılıklı olmakla ilgili bir durum.. dedigim gibi evlendikten sonra anladım ki bu biraz toplumsal bir sorun haline gelmiş bu coğrafyada..İnsan iyi olunca gerçekten sıfatlar fark etmiyor. Üç eltim var benim de. Biri dünya tatlısı ablam olsa bu kadar olurdu. Diğeri yine çok iyi gerçekten arkadaş gibi ama bir diğeri evlerden ırak. Sülaleye zarar inan ki. Ben de evlenirken hep elti ile görümceden daha kolay anlaşılır gibi geliyordu. Çünkü görümceye bir yerden sonra kendi kardeşini anlatsan dokunur. Ama elti ile aynı statüdesin. İkiniz de gelin olduğunuz için birbirinizi anlamak daha kolay olur. Tabi iyi niyetliyse.
Amin canımm teşekkür ederiz