2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
eveeeet ev hanımligi da cok monoton diyenlerin alnını karislamak lazim. ne alaka, oysa hergün ayri bir serüven, ayri bir macera. okula gitsem dersim belli sınıfım belli. en fazla bir öğrenci düşer (Allah korusun) yatılı okul tecrubem var, bir kız evlenmek icin kaçmıştı ama bunlar coook nadir olaylar canim. ama ev oyle mi hergun denisik denisik. 😊😊

mesela bugün ayy üzerimde bir melankoli var, hiiic is yapmayacağım, battaniye altında elimde kahve zapping yapacağım diye güne başladım. öğleden sonra Asimi da ablalara paslayacaktim, onda da anlaştık mutabıkiz yani.🛌🛌

çocuğu uykuya yatırdım, yatirmadan önce de kucuk kizima eba tviden ders açtık o da ders yapacak. neyseeee Asim dalmak üzere içerden bir ağlama sesi ama içli içli. acaba ablayla mi kavga ettiler şu bu derken, yatırdım koştum. karnım ağrıyor dedi ama öyle böyle değil. terlemis boncuk boncuk. eli ayağı buz kesmiş. götürdüm salona, battaniyeye sarıp isitayim acaba üşüdü mu derken lonk diye 🤮🤮🤮🤢🤢🤢

neyse Allahtan battaniyeyi bariyer niyetine kullandik. benim aklıma hemen apandisit geldi. esimi aradım. bal serbeti içir, yarim saate geliyorum dedi. icirdim bakktim rengi geldi. az gelme ben randevu alayım dedim. saat 15.00 randevu aldik ama birseyler de yedi. toparladı şükür. o iyi oldu diye sevinen benim Rahim ve yumurtaliklar da başlamasın mi horona. 🙆🙅‍♀️🙅‍♀️💃💃iki büklüm oldum, bir senedir tik yok, bugünü mü buldunuz hey gidimin heyyyy. neyse önce agri kesici sonra sıcak dusla onu da ekarte ettik. (bu arada hala adet olmadim) düzeldim şükür. Karadeniz'de kala kala havasına benzedik zaar. sabah sağanak yağışlı şimdi güneşliyiz.

tabi bu kadar olaydan sonra ne melankoli kaldi ne birsey. kalktım salonu supurdum. mecbur çamaşır attım. cocuklar gibi şenim şimdi. 🤪🤪🤪

kizimin da Ya gaz agrisiydi, ya taş mi var ki insallah yoktur. gözleme devam yani.

Yormadım kaldırmadı pek sardım koydum taşınıyoruz bugün hava da nasıl fena 🙄 eşim destek sağolsun geceden çıktı ama bikçanöa saat uyudu şimdi ben görümcem deyim Asya hanım uyudu sabahları melek ya
kolay gelsin canim. yeni eviniz şans bereket getirsin size 🙏
eveeeet ev hanımligi da cok monoton diyenlerin alnını karislamak lazim. ne alaka, oysa hergün ayri bir serüven, ayri bir macera. okula gitsem dersim belli sınıfım belli. en fazla bir öğrenci düşer (Allah korusun) yatılı okul tecrubem var, bir kız evlenmek icin kaçmıştı ama bunlar coook nadir olaylar canim. ama ev oyle mi hergun denisik denisik. 😊😊

mesela bugün ayy üzerimde bir melankoli var, hiiic is yapmayacağım, battaniye altında elimde kahve zapping yapacağım diye güne başladım. öğleden sonra Asimi da ablalara paslayacaktim, onda da anlaştık mutabıkiz yani.🛌🛌

çocuğu uykuya yatırdım, yatirmadan önce de kucuk kizima eba tviden ders açtık o da ders yapacak. neyseeee Asim dalmak üzere içerden bir ağlama sesi ama içli içli. acaba ablayla mi kavga ettiler şu bu derken, yatırdım koştum. karnım ağrıyor dedi ama öyle böyle değil. terlemis boncuk boncuk. eli ayağı buz kesmiş. götürdüm salona, battaniyeye sarıp isitayim acaba üşüdü mu derken lonk diye 🤮🤮🤮🤢🤢🤢

neyse Allahtan battaniyeyi bariyer niyetine kullandik. benim aklıma hemen apandisit geldi. esimi aradım. bal serbeti içir, yarim saate geliyorum dedi. icirdim bakktim rengi geldi. az gelme ben randevu alayım dedim. saat 15.00 randevu aldik ama birseyler de yedi. toparladı şükür. o iyi oldu diye sevinen benim Rahim ve yumurtaliklar da başlamasın mi horona. 🙆🙅‍♀️🙅‍♀️💃💃iki büklüm oldum, bir senedir tik yok, bugünü mü buldunuz hey gidimin heyyyy. neyse önce agri kesici sonra sıcak dusla onu da ekarte ettik. (bu arada hala adet olmadim) düzeldim şükür. Karadeniz'de kala kala havasına benzedik zaar. sabah sağanak yağışlı şimdi güneşliyiz.

tabi bu kadar olaydan sonra ne melankoli kaldi ne birsey. kalktım salonu supurdum. mecbur çamaşır attım. cocuklar gibi şenim şimdi. 🤪🤪🤪

kizimin da Ya gaz agrisiydi, ya taş mi var ki insallah yoktur. gözleme devam yani.
dilzarim neler olmuş ve nasıl böyle anlatabiliyorsun. ders almak lazım sizden. cok.gevmis olsun inşallah kötü birşey yoktur kızının. doktora gittiniz mi ?

nzh99 nzh99 yeşimcim civan daha iyi gibi ama arel daha kötü şimdi de. gece civan dune göre daha iyiydi ama bu sefer arel kötüydü sonuç uykusunu yine alamayan ben. bu akşam babamlara geçecez valla. azcik modumuz değişsin. ablam da yoruldu bizle. yengeler yeğenler kalabalığa karışalım atlatalım da evimize geri gelelim diyorum 🤓

Yaaa dilzar yaaa hangi emojiye basayim bilemedim..okurken yüzüm şekilden şekile girdi 🤣 alemsjn vesselam.. geçmiş olsun kuzuma noldu ki oyle birden bire 😕😔 soğuk birşeyler yemis olabilir mi acaba?
Seni cok iyi anlıyorum..ev hanımlığı da zor..hele bir de çocuklar ev de olunca..ise giderken su ev hanimlari ne dertlenirler hic anlamam butun gun is hic bitmez mi derdim..cahillik 😒 hepsinden özür dilerim 🤣 meger is hic bitmediği gibi mesai de full 😑 bi de aktrasyonlar var ki hic sorma 😐
Gecmisler olsun canım..sendeki durum.da stresten kaynaklı olabilir.. Allah yavrularımıza saglık sıhhat versin 💗🤲

Gunaydiiiiinnnnn can anneler 💕 nasılsınız ne var ne yok ben yoğun bir şekilde devam temizliğim bitti bı tek kapalı balkona oyuncaklari istifleme isim kaldı ve akşam da komşu bacilarim gelecek sarma sarıp dolma doldurcaz Haydom da size opucuklu sevgiler gonderiyo ama Asya ya kalpli opucuklu ♥️😘 😇
Ohh hızlı kadın lezzetli yemekler de yapıyor elti gibi elti be 🥰 düşünsenize ben gidince neler hazırlar 🤗bizde haydoyu öpüyoruz kalpli😘

Ya sorma daha yürümüyor ama emeklemekten bacaklar mosmor, kafada çizikler 😅 Ben de özledim sizleri, daha dün gibi doğurdum dogurucam muhabbeti yaptığımız. Şimdi iki haftaya yaşına girecek benim 1 Nisan şakası 😅 Sizlerden de yaşına girenler olmuş sanırım Allah hayırlı güzel mutlu huzurlu sağlıklı ömürler versin hepsine 😍
İyiyiz canım çok şükür. Ya bir ara kadar güzel yiyordu ki. Dişler peşpeşe geldi, eskiden olan reflü diş dönemi hortluyor üstüne iştahsızlık da geliyor. O yüzden bu ara pek yemiyor. Senin lepiska da yürüyor değil mi 😍
Yaaa dün gibi değil mi geldiler yaşları🥰🥰🥰 hayırlı ömür versin Rabbim ahh diş mahvetti ya hepimizi talan 🙄 benim hanım özgür iradesi dışında 6 7 adım atıyor ama kendi gitmeye cesaret etmiyor henüz biz bırakacağız gel gel yapacağız öyle 🤣

kolay gelsin canim. yeni eviniz şans bereket getirsin size 🙏

dilzarim neler olmuş ve nasıl böyle anlatabiliyorsun. ders almak lazım sizden. cok.gevmis olsun inşallah kötü birşey yoktur kızının. doktora gittiniz mi ?
yaşarken panik oldum hatta bayağı korktum ama gecti diye rahatım. yok doktora götürmedik. randevuyu iptal ettim. su anda çok iyi, görsen dışarı çıkıp bisiklet süreceğim diyor. yok şimdi gözümün önünde ol dedim. gözüm üstünde. eger az bir ağrı bile olsa yarın sabah götüreceğiz. sabah olunca tahlili şusu busu neyse cikar. büyük ihtimal gaz diye düşünüyorum. galiba gece usuttu

Yaaa dilzar yaaa hangi emojiye basayim bilemedim..okurken yüzüm şekilden şekile girdi 🤣 alemsjn vesselam.. geçmiş olsun kuzuma noldu ki oyle birden bire 😕😔 soğuk birşeyler yemis olabilir mi acaba?
Seni cok iyi anlıyorum..ev hanımlığı da zor..hele bir de çocuklar ev de olunca..ise giderken su ev hanimlari ne dertlenirler hic anlamam butun gun is hic bitmez mi derdim..cahillik 😒 hepsinden özür dilerim 🤣 meger is hic bitmediği gibi mesai de full 😑 bi de aktrasyonlar var ki hic sorma 😐
Gecmisler olsun canım..sendeki durum.da stresten kaynaklı olabilir.. Allah yavrularımıza saglık sıhhat versin 💗🤲
sagolasin canimcim, soğuk bir sey yeme degil de gece üstünü cok aciyor. ondan oldu diye düşünüyorum.

Selam blup inşallah düzene koyarsın. Uyku eğitimi vermedim ama saatlere uyarak epey ilerleme kaydettim ben. Gece uyumayı seven bebek herhalde anne için en büyük şans. Tabi erken kalkmaya katlanmak gerekiyor. Darısı başınıza 🥰🙏🏻
Erken kalkıyor ama gece de bin kere kalkıyor, artık aramıza alıyorum bir süredir. Ama dün gece illa üstünde uyuyacağım diye tutturdu. Her gün yeni bir huy işte. Ayrılık kaygısı tavan yaptı sanırım ya. Sabah tuvalete gittim uyuyordu, uyanmış nasıl ağlıyor babasını dinlemiyor bile. Koştum geldim beni gördü başladı gülmeye 😅 Sonra da eşime sarılıyor olay seninle ilgili değildi baba kusura bakma der gibi 😂
Kolay gelsin canim bende cook öpüyorum 😍😘

Günaydın sekerparem :)

Benimki gec emekledi öncesinde adim atıp sıraladı hep tersten geldik simdide dizleri surekli mor bende vuruyor mu bir yerlere diyordum hepsi aynilar ya :)
Bizde bu gece 3 kez kalktik disten mi gaz mi anlayamadim gazda cikartti baya sabahta 2 kez azcik kustu mamadan sonra insallah fazlasini kusmustur insan hemen tedirgin oluyor.
Bizimde 31.03 1 gun varmis ya :)
Sorma emeklemeyi ben öğrettim ve çok pişmanım 😅 Benim oğlan acayip hareketli bu yüzden zayıf da biraz maalesef. Fazlasini kusmustur canım endişelenme.
Aşk olsun beğenirim tabiki, hatta seni burada daha çok görmek, ve sohbet etmek haberleşmek isterim. Vaktin olursa burada sizleri görmek isterim. Ben nickleri pek aklımda tutamıyorum, bir tane fit anne vardı, bebeğinin adı ipekti. Onada selam söylersen sevinirim.
Oğlunun İyi olmasına sevindim dahada iyi olur inşallah. Yaşadığın sorunlar hepimizin ortak sorunu. Ergenliğe kadar yolu var, ne kaldı şurada. Bende sen gibi beklemedeyim.
Söylerim tabii selamını, hala fit masallah 😅 Yazarım canım ben de sizi özledim çok şey paylaştık. Sorma ya uniye gidene dek sorunlar bitmeyecek belli 😅
Aslıcım ne güzel Rus gelin. Sen tarzanca falan gözlerinle eminim çok güzel iletişim kurarsın. Düşük yapmış Rabbim ona da bağışlamışından versin inşallah. Kolay gelsin güzelim

İlahi dilzarım. Aslında hayatta sıfır beklenti sonsuz mutluluk. İnsan çekirdek ailesi ile mutluysa ve elitidir görümcedir evin içine karışmıyor sadece soğuk duruyorsa durduğu yerde kalsın. Gölge etmesinler yeter.

Kuzum kuzular nasıl oldu. Kıyamam domino taşı gibi birinden diğerine bulaşıyor korumak ne zor

Oy gelinciğim belli sıkıntısı var. Sözlüsü de rahatsızdı dün yemedi uyumadı kustu hep ağladı inledi çocuklar hastalanmasın

İnşallah kuzum. Biz çocuklarımızı ilmek ilmek yetiştirirsek insani değerleri bilen saygılı sevgili onlardan kimseye zarar gelmez. Allahım karşılarına iyi merhametli insanlar çıkarsın

Bebek viksi bulundur evde kuzum. Dudağının üzerine sür açıklama açılıyor öyle

Oyyy dünürüm oy o tepikler bizde de var dikiş yerlerim geçmedi valla

Ben genelleme yapmayalım derim. Bende görümceyim bir zararım olmamıştır.?zarar görmüşümdür sesim çıkmamıştır. 4 görümcem var. Kardeşleri aramaz ben ARAR hatırlarını sorarım çok mutlu olurlar. Senin eşinin ailesi toptan sıkıntılı zaten

Yaaaa Sena kuşummm. Dün hep sizi düşündüm Ata yemedi dün mama içmedi üzerine kuştu. Dedim senoş hep böyle Allahım yardım etsin

Aşı defterinde yazıyor kuzum

İnşallah doktorsuz atlatırsınız. Hastaneler fena şu sıralar

Nasıl gidiyor kuzum taşınma telaşları

Yaaa kaçtır soracağım olumsuz bişey duymayım olursa yazar diye bekliyorum gözlerim doldu nasıl duygulandım. Allah hiçbir kadını erkeği evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın. Benim dualarımdalar. Rabbim kucaklarını doldursun

Maaşallah Göktuğuma sağlıcakla büyümeye devam .

Herkesin yapısı be dilzarım. Ben de kaynaşmak sıcak ilişki kurmak isterim karşı taraf uzak duruyorsa da demek ki öyle tercih etti der uzakdurur saygı duyarım

Amin amin 🙏🏻

Boyum kadar bacakları var. Çok güzeller

Bizde de yok gerilerden geliyoruz selam olsun

Beyoğlu çikolatası en sevdiğim afiyet olsun

Severim o parmak izlerini iyiki varlar

Canımmm oğlanın sağlığı nasıl böbrek durumları dişten dolayı mı iştahsız yaşlarına geliyorlar. Koşturmacalı hayat. Kızlara benden de çok slm

Yuppppi pozitif sonuç almayı sağlıklı hamilelik geçirip kucaklarına almayı nasip etsin

Susamım kızkardeşinin hamileliği hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin

Ah dünürüm bazen iyiyken kötüyle karşı karşıya gelebiliyorsun. Sadece gelin görümce kv vs için değil her kulvarda iyi merhametli empati sahibi insanlarla kesişsin yollarımız inşaaallah

Sağlık olsun ne diyelim

Aynen dün kadayıf yaptı efsaneydi. Ben de hamur mayaladım geldim işe gidince poaca yapacağım bppaz hiç durmuyor

Allah görümcene hayırlı yazılar yazsın. Amin çocuklarımızı da iyi insanlarla karşılaştırsın

Keşke anneler ölümsüz olsa... nurlarda yatsınlar. Bu arada transferden sonra hergün havuçsuyu içsin tutunmaya yardımcı oluyor diye dıymuştum
İyi çok şükür canım benim oğlan da. Sen nasılsın bebik nasıl? Sanırım dişten ya, inşallah kalıcı olmaz. Selamını iletiyorum 😊
Yaaa dün gibi değil mi geldiler yaşları🥰🥰🥰 hayırlı ömür versin Rabbim ahh diş mahvetti ya hepimizi talan 🙄 benim hanım özgür iradesi dışında 6 7 adım atıyor ama kendi gitmeye cesaret etmiyor henüz biz bırakacağız gel gel yapacağız öyle 🤣
Benim sipam da bugün ilk kez kendi kendine iki adım attı. İttirmek lazım bunları 😅

Son düzenleme:
yaşarken panik oldum hatta bayağı korktum ama gecti diye rahatım. yok doktora götürmedik. randevuyu iptal ettim. su anda çok iyi, görsen dışarı çıkıp bisiklet süreceğim diyor. yok şimdi gözümün önünde ol dedim. gözüm üstünde. eger az bir ağrı bile olsa yarın sabah götüreceğiz. sabah olunca tahlili şusu busu neyse cikar. büyük ihtimal gaz diye düşünüyorum. galiba gece usuttu
ay insallah tekrar olmaz da doktora da gerek kalmaz. valla ben soğukkanlılığımi yitirdim gari. sonrasında bile . aman dikkat edin siz. az dursun bisiklet de sonraya kalsın yae. bu çocuklar da bi alem

nzh99 nzh99 sagol yesimim Ata cigima gecmis olsun karya da sabah kustu iki kez mamadan sonra az az ama bende korktum fakat suan iyi gibi sadece cok huysuz ve sinirli disleride kasiniyor bir yandan bitmedi gitti su dis sıkıntımız
Helinnnnn Helinnnnn geçmiş olsun canim ya insallah hemen toparlarlar. Karya da agliyor herseye eline kablo almis surukleyecek oyalansinda birseylee yapayim diye verdin kabloda uzun takıliyor agla agla agla en son aldim elinden ama nasil agliyor burnundan sumukler aka aka sinirlerim bozuldu benimde ya birde kule yapiyordum ben uzerine koyuyor koyamayinca ağlıyor oraya buraya vuruyor kendine vuruyor bu ne sinir anlamadim ya biz kendimze de vurmuyoruz bu cocuk bunu nerden ogrendiki esim dislerindendir diyor yanagina vuruyor 😤😦
D dilzar gecmis olsun canim ya gazdir insallah
Ya ben bu evde durup battaniye altina girip uzanmayi o kadar cok ozledimki. Valla ne zaman oyle uzanip dinlenecegim bilmiyorum..

nzh99 nzh99 ya aslnda genelleme pek demek istemedm zten etrafmdakilere göre konustm tanidiklarima göre ablam kuzenler flan hani ondan byle bsey dedim tanimadigm insanlsr hakknda bsey demem asla

nzh99 nzh99 sagol yesimim Ata cigima gecmis olsun karya da sabah kustu iki kez mamadan sonra az az ama bende korktum fakat suan iyi gibi sadece cok huysuz ve sinirli disleride kasiniyor bir yandan bitmedi gitti su dis sıkıntımız
Helinnnnn Helinnnnn geçmiş olsun canim ya insallah hemen toparlarlar. Karya da agliyor herseye eline kablo almis surukleyecek oyalansinda birseylee yapayim diye verdin kabloda uzun takıliyor agla agla agla en son aldim elinden ama nasil agliyor burnundan sumukler aka aka sinirlerim bozuldu benimde ya birde kule yapiyordum ben uzerine koyuyor koyamayinca ağlıyor oraya buraya vuruyor kendine vuruyor bu ne sinir anlamadim ya biz kendimze de vurmuyoruz bu cocuk bunu nerden ogrendiki esim dislerindendir diyor yanagina vuruyor 😤😦
D dilzar gecmis olsun canim ya gazdir insallah
Ya ben bu evde durup battaniye altina girip uzanmayi o kadar cok ozledimki. Valla ne zaman oyle uzanip dinlenecegim bilmiyorum..
sagolasin canim. jnsallah gazdır bakalim.

1yas aşısında neler var canim.
Kizlar birde menenjit ne zamn yapılıyor?
1 yas demsti dktor sonrada soramadım
Kızamık kızamıkçık kabakulak, su çiçeği diğeri neydi bilmiyorum canım 3 aşı. Bana da menenjiti 1 yaştan sonra yaptır demişti pazartesi kan değerlerine baktırmak için bŞka bi doktora gidecem bakalım o ne dicek

Soluk soluğa okudum dilzar ya tür gerilim dram imbd:9.9 🤣🤣 ay çok geçmiş olsun benim böbreklerde cocukkene kum vardı bı anda karnım ağrır kusardim aklıma o geldi kızinda da olabilir mi acaba neyse ki şimdi iyiymiş kıyamam 😔 biraz hayaller hayatlar olmuş ama takdir ediyorum battaniye altında kahve içmenin hayalini kurmak başarmanın yarısıdır🤣 ben hayalini bile kuramiyorum kurmam yani olmayacak duaya amin demem 🤪🤣🤣🤣

Back
X