2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şselam canım. Maaşallah Duru kıza bebeler büyüdüler . Sizleri özledik valla. Sevgiler gönderir Ata Duruya

Çok hareketliler bir saniye gözden ayırmamalı gerekiyor tehlikeye tam gaz dört nala gidiyorlar

Hep başlarını bağladık kuzum bebelerin. Sen de Duru ya talip oldun hadi hayırlısı.

Çok geçmiş olsun dilzarım. Aman çok dikkat hastaneler de fena. Virüs tavan yapmış oralarda. Terme de felaket durumda. Bitip gideydi şu virüs.Asım paşama musmutlu yaşlar dilerim anneli babalı ablalarıyla.
Bizde çok sevgiler gönderiyoruz Ata beye 😍
Kozlar ya almilanın alından 37.2 koltuk altı 38.3 ateşi var 😞 diş döneminde oldu mu sizde alt iki geçen hafta öıktı
Allah Allah diş çıktıktan sonra ateş olmamıştı bizde. İlk patlamaya çalışırken olmuştu diş gözükünce geçti. Belki başka dişleri geliyordur baktınmı iyice 🤔
Hoşbuldum canım 😇

İyi akşamlar herkese ☺️
Uzun zaman önce aklımdaydı ama talep geri çevrilir diye girişimde bulunmadım.
Baharın mesajı vesile oldu geldim.
Daha önce kırdığım biri varsa özür dilerim kızlar birebir tartıştığımız bir arkadaş vardı oda şuan burda yok bebeğine şifalar diliyorum onunda inşallah iyilerdir
Sizlerde iyisinizdir umarım.
Cecenimmm seni çok özlemiştim ve merak ediyordum. İyi olmanıza sevindim. Yaşlarına geldi kuzular. Senin Doğumun en sonlarda olmuştu merakla bekliyordum bugün Doğum yaptı mı yaptı mı diye. Çok şükür bugünlere
Şekerparem ben de her seferinde senden çok güzel şeyler öğreniyorum. Sen hep yaz böyle her dara düştüğümüzde her ne yapacağımızı şaşırdığımızda sen yaz biz okuyalım ☺️☺️❤️❤️

Bugün gönderdiğim o postun etkisi ile burda yazılanların etkisi ile tam 1,5 saat sabırla ipektoşu uyuttum 🙏🏻🥰 Şimdi girdim içeri artık kendime ayırdığım saatler başladı 🤩

Hangi şarkı ya o ben duymadım ben de dinleteyim.

Yaa çok sevindim ben de kemiriyor deyince aklıma geldi bence sevimli bir hayvan 😬🥰🥰

Yaa neler gelmiş başınıza böyle dilzarım sana da Asım kuzuma da geçmiş olsun 🙏🏻😊

Bolu abanta gitmiştik bir ara da yedigöller e niyetlendik ama gidemedik hatta kamp yapacaktık. Keşke yapsaymışız 😕😬 çook güzel yerler ben de çok seviyorum. İstanbula giderken bile oralardan geçerken ayrı bir alemde gibi hissediyorum.

Sağolun canlar ne güzel bir dostluk oldu bizimkiler böyle karadeniz dedim hepiniz davet ettiniz keşke hepinize ayrı ayrı gelebilsem ❤️🥰🙏🏻🙏🏻

Ben ankaraya davet etmiyorum hiç bişey yok. sıkıcı şehir pandemide iyice sıkıcı oldu. Bi odtü müz vardı orayı da kapadılar bize. yeşilimiz kalmadı.. 😕😕
Gerçekten Burda can olduk susamım Mersin’de eviniz var söylemeye gerek yok. Öperim İpek böceğimi.

Bizde çok sevgiler gönderiyoruz Ata beye 😍

Allah Allah diş çıktıktan sonra ateş olmamıştı bizde. İlk patlamaya çalışırken olmuştu diş gözükünce geçti. Belki başka dişleri geliyordur baktınmı iyice 🤔

Hoşbuldum canım 😇
Baktım da bı almila sağı solu belli olmaz süpriz yapabilir 🤩🥰❤️ Sağol teyzesi çıkarırsa yazarım size

Kuzum daha geçen hafta ilk dişleri altlar çıktı birden baktım ateşlendi şaşırdım o zaman olmamıştı . Eylülcüğümün de senin de iyi olmanıza çok çok sevindik o kadar şey paylaştık sizleri nasıl unutalım 🌸❤️

Canım benim duygulandım. 😢

Hoş buldum canım. ☺️

Günlerdir bakamadım umarım etiket atlamamisimdir. Hellö C cecenn eggplantlover eggplantlover hoşgeldiniz 😍

Herkes iyidir inşallah okuyamadım.. Bizim üç diş birden iyice belli oldu dişleri 6'ladık. İnşallah gece uykuları biraz daha düzene girer.

Selamlar kuzucuk 😄

Cecenimmm seni çok özlemiştim ve merak ediyordum. İyi olmanıza sevindim. Yaşlarına geldi kuzular. Senin Doğumun en sonlarda olmuştu merakla bekliyordum bugün Doğum yaptı mı yaptı mı diye. Çok şükür bugünlere

Gerçekten Burda can olduk susamım Mersin’de eviniz var söylemeye gerek yok. Öperim İpek böceğimi.

Benim için çok kıymetlisin canım bende çok özlemiştim gerçekten. İyi olduğunuza çok sevindim bende. Aynen ya en son doğum yapan bendim sanırım. Ne günler geldi geçti zaman su misali. 🌺

Canım benim duygulandım. 😢

Hoş buldum canım. ☺️

Selamlar kuzucuk 😄

Benim için çok kıymetlisin canım bende çok özlemiştim gerçekten. İyi olduğunuza çok sevindim bende. Aynen ya en son doğum yapan bendim sanırım. Ne günler geldi geçti zaman su misali. 🌺
O resimde ki ballı lokmayı yerim 🥰🥰❤️❤️🧿🧿 maşallah Ya çok tatlı olmuş çok

Hoşbuldumm 😍 nasılsın bebeğin nasıl 😊 teşekkür ederim büyüdü bizimki kocaman oldular 😍

Yaa baksen yaramaza 😂 duru elinden asla tutturmuyor zaten dokunulmaktan pek hoşlanmıyor kendileri
İyiyiz bizde hanımağamın peşinde dolanıyoruz işte bizde 10 aylık yürüdük o zamandan beri rahat oturmak yok😀

C cecenn hoşgeldin sen de 💃💃
EYLÜL 🧿🧿çok tatlı maşşallah. Nasılsın bak öyleydi böyleydi derken büyüttük bebeleri nasıl zordu ilk zamanlar sizi görünce o günlere gittim 🥰 sabahçı tayfaydık biz gerçi ben hala o zamanlar 6 da uyanıyordu benimki şimdi şükür 7 yi geçiriyoruz biraz 🤣🤣

Ay helin bende 76 olmuştum aboo ilk defa o rakamları gördüm bünyem şaşırdı🤣 çoo güzel vermişsin ohhh
Ben 1 yaş öncesi verilmemesi gereken her şeyi verdim 😝en son balı denedim nedense bi gözüm korkmuştu ondan 🤣
Benim şansıma 2. De sevmez beni ağlar ben o riske hiç girmeyim🤯🤯🤯😱
Issırmam mı Aaa aşk olsun hemen hemen ısırıyorum 🥰
sen yine de dene bi şansını belki çok cilveli olur opmelere doyamaz 🥰
S Susam_tanesi bugun gözümün yaşı hep akmaya müsait..cok duygulandim paylaşımina..renk kattin bugunume düşüncelerime..tesekkur ederim canim arkadasim 💗💗💗
ama neden şekerparem 😔 neden duygusalsin iyi misin canim? yapabileceğim birşey var mı senin için?
eveeet biz de 1 yaşını dolduranlar grubuna katildik. ama ne katılmak dogum günü çocuğu diye bugun hic uyumadi tosbik. evde bir hazırlık telas olsa ona yoracagim ama o da yok.

büyük bir kaza da atlatti. ben mutfağı supurmeden önce sandalyeleri masanın üstüne ters koyuyorum. kizlara da kardeşinize bakin diye tembih ettim. sözde ne bakmak ama çocuk mutfaha gecmis iki sandalyeyi birden düşürmüş. Allahtan kafasına gelmemiş. az agladi, o da korkudan bence. cani aciyinca daha cok ağlıyor. hadi o gecti.

ben pazar günü kolumu yakmistim. tencerenin kapağı takıldı. yemeğin buğusuyla yandı kolum. silverdin vs idare ediyorduk. bugun tekrardan ağrımaya başladı. zonk zonk da atıyor. ve işin tuhafi kolum tümden agriyor. korktum enfeksiyon vs olmasın diye. gittik acile. boca ettiler kremi, bir de sardılar sargı beziyle geldik. onu evde de yapardım ama, 3 gun gel pansumani hastanede yaptır, durumuna bakılacak dediler. öylee iste. dogum gününden cok revir gününe dönse de bugünümüzü şükür diyorum
oyyyyy asım paşa mi dogmusssss🥳🥳🥳🥳
iyi ki doğdun paşam iyi ki varsın haşin bakışlım nice sağlıklı mutlu özgür yillariniz olsun ailenle sevdiklerinle 😘😘😘
ve çok geçmiş olsun ya😔 bi sadaka mi çıkarsan dilzarcim😐
Bilmezmiyim 😂😂 yapıştırır bi tekme🤭

Hoşbulduk canım sağolasın büyüdüler valla kocaman oldular 😍 siz de pek güzel olmuşsunuz Allah bağışlasın herkesin yavrusunu 🧿 evet o da büyüdü konusuyor bile çat pat çok fena çok😂
vaayyy hoşgeldiniz ne iyi ettiniz. daha durun bunlar fragman bi 2 yasa gelin neler var neler 😁
İyi akşamlar herkese ☺️
Uzun zaman önce aklımdaydı ama talep geri çevrilir diye girişimde bulunmadım.
Baharın mesajı vesile oldu geldim.
Daha önce kırdığım biri varsa özür dilerim kızlar birebir tartıştığımız bir arkadaş vardı oda şuan burda yok bebeğine şifalar diliyorum onunda inşallah iyilerdir
Sizlerde iyisinizdir umarım.
cecennnn hosgeldin canim. nasilsin? gelmekle iyi ettiniz mutlu ettiniz. umarım zile basip kacan cocuklar gibi olmaz hi 🤓
Çok geçmiş olsun canım ☹️ hoş şimdiye geçmiştir bile belki ben @Jadesi bin tahtını sallıyorum geriden gelme konusunda 😅 İşte çaydanlığı alıyor içine oyuncak koyup karıştırıp kapağını kapatiyor bana uzatıyor hüp yapıyorum çay içmiş oluyorum 😂
sagol canim daha gecmedi yetistin🙄😊 ilaci kestim hafifleyince vücutları az savaşsın istedim süreç uzadı ama şükür daha iyiler ve yaramazlar. 🙏🙏
Kızlar Coco'dan haberi olan var mı? Helinnnnn Helinnnnn sen iletisimdeydin sanırım nasıl gidiyor acaba kızın eğitimi?
canim daha iyi diye biliyorum ama bende görüşmedim. yani ilk etapta yol gösteren olarak bize görev düştü sonra o da işin icerisine girince bize gerek kalmadı. güçlü bir anne. umarım herşey daha iyi olacakdır o ve melisa icin🙏

sen yine de dene bi şansını belki çok cilveli olur opmelere doyamaz 🥰

ama neden şekerparem 😔 neden duygusalsin iyi misin canim? yapabileceğim birşey var mı senin için?

oyyyyy asım paşa mi dogmusssss🥳🥳🥳🥳
iyi ki doğdun paşam iyi ki varsın haşin bakışlık nice sağlıklı mutlu özgür yillariniz olsun ailenle sevdiklerinle 😘😘😘
ve çok geçmiş olsun ya😔 bi sadaka mi çıkarsan dilzarcim😐

vaayyy hoşgeldiniz ne iyi ettiniz. daha durun bunlar fragman bi 2 yasa gelin neler var nwler 😁
Hoşbuldum canım 😍 yaaa deme şuan ben halimden memnunum yaaa büyümesin😂
cecennnn hosgeldin canim. nasilsin? gelmekle iyi ettiniz mutlu ettiniz. umarım zile nasıl.kacan cocuklar gibi olmaz hi 🤓

sagol canim daha gecmedi yetistin🙄😊 ilaci kestim hafifleyince vücutları az savaşsın istedim süreç uzadı ama şükür daha iyiler ve yaramazlar. 🙏🙏

canim daha iyi diye biliyorum ama bende görüşmedim. yani ilk etapta yol gösteren olarak bize görev düştü sonra o da işin icerisine girince bize gerek kalmadı. güçlü bir anne. umarım herşey daha iyi olacakdır o ve melisa icin🙏

Back
X