- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
İlk ayından beri hemdeCanım kehribar kolye kullanıyor musın? Bizde o mu işe yaradı bilmiyorum ama ateş olmadan çıkardı dişlerini. 8 dişimiz var şu an. Salya da çok olmadı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk ayından beri hemdeCanım kehribar kolye kullanıyor musın? Bizde o mu işe yaradı bilmiyorum ama ateş olmadan çıkardı dişlerini. 8 dişimiz var şu an. Salya da çok olmadı.
Calpol ver istersen canım. Başka bir şey olabilir mi ki acaba var mı yolda olan diş? Kabarık kızarık bir yer diş etinde?İlk ayından beri hemdeevet bizde de olmamıştı şimdi ondan şaşırdım kuzum
![]()
Bizde çok sevgiler gönderiyoruz Ata beyeŞselam canım. Maaşallah Duru kıza bebeler büyüdüler . Sizleri özledik valla. Sevgiler gönderir Ata Duruya
Çok hareketliler bir saniye gözden ayırmamalı gerekiyor tehlikeye tam gaz dört nala gidiyorlar
Hep başlarını bağladık kuzum bebelerin. Sen de Duru ya talip oldun hadi hayırlısı.
Çok geçmiş olsun dilzarım. Aman çok dikkat hastaneler de fena. Virüs tavan yapmış oralarda. Terme de felaket durumda. Bitip gideydi şu virüs.Asım paşama musmutlu yaşlar dilerim anneli babalı ablalarıyla.
Allah Allah diş çıktıktan sonra ateş olmamıştı bizde. İlk patlamaya çalışırken olmuştu diş gözükünce geçti. Belki başka dişleri geliyordur baktınmı iyiceKozlar ya almilanın alından 37.2 koltuk altı 38.3 ateşi vardiş döneminde oldu mu sizde alt iki geçen hafta öıktı
Hoşbuldum canım
Cecenimmm seni çok özlemiştim ve merak ediyordum. İyi olmanıza sevindim. Yaşlarına geldi kuzular. Senin Doğumun en sonlarda olmuştu merakla bekliyordum bugün Doğum yaptı mı yaptı mı diye. Çok şükür bugünlereİyi akşamlar herkese
Uzun zaman önce aklımdaydı ama talep geri çevrilir diye girişimde bulunmadım.
Baharın mesajı vesile oldu geldim.
Daha önce kırdığım biri varsa özür dilerim kızlar birebir tartıştığımız bir arkadaş vardı oda şuan burda yok bebeğine şifalar diliyorum onunda inşallah iyilerdir
Sizlerde iyisinizdir umarım.
Gerçekten Burda can olduk susamım Mersin’de eviniz var söylemeye gerek yok. Öperim İpek böceğimi.Şekerparem ben de her seferinde senden çok güzel şeyler öğreniyorum. Sen hep yaz böyle her dara düştüğümüzde her ne yapacağımızı şaşırdığımızda sen yaz biz okuyalım
Bugün gönderdiğim o postun etkisi ile burda yazılanların etkisi ile tam 1,5 saat sabırla ipektoşu uyuttumŞimdi girdim içeri artık kendime ayırdığım saatler başladı
Hangi şarkı ya o ben duymadım ben de dinleteyim.
Yaa çok sevindim ben de kemiriyor deyince aklıma geldi bence sevimli bir hayvan
Yaa neler gelmiş başınıza böyle dilzarım sana da Asım kuzuma da geçmiş olsun
Bolu abanta gitmiştik bir ara da yedigöller e niyetlendik ama gidemedik hatta kamp yapacaktık. Keşke yapsaymışızçook güzel yerler ben de çok seviyorum. İstanbula giderken bile oralardan geçerken ayrı bir alemde gibi hissediyorum.
Sağolun canlar ne güzel bir dostluk oldu bizimkiler böyle karadeniz dedim hepiniz davet ettiniz keşke hepinize ayrı ayrı gelebilsem
Ben ankaraya davet etmiyorum hiç bişey yok. sıkıcı şehir pandemide iyice sıkıcı oldu. Bi odtü müz vardı orayı da kapadılar bize. yeşilimiz kalmadı..![]()
Altta kızaröa kabarma olmadı tesadüfen gördüm elimi ısırdı fark ettim üstte de yok gibi verdim şimdi 37 oldu takipteyim canımCalpol ver istersen canım. Başka bir şey olabilir mi ki acaba var mı yolda olan diş? Kabarık kızarık bir yer diş etinde?
Baktım da bı almila sağı solu belli olmaz süpriz yapabilirBizde çok sevgiler gönderiyoruz Ata beye
Allah Allah diş çıktıktan sonra ateş olmamıştı bizde. İlk patlamaya çalışırken olmuştu diş gözükünce geçti. Belki başka dişleri geliyordur baktınmı iyice
Hoşbuldum canım![]()
İnşallah geceniz güzel geçer sabaha bir şeyi kalmaz kuzucuğunAltta kızaröa kabarma olmadı tesadüfen gördüm elimi ısırdı fark ettim üstte de yok gibi verdim şimdi 37 oldu takipteyim canım![]()
Kuzum daha geçen hafta ilk dişleri altlar çıktı birden baktım ateşlendi şaşırdım o zaman olmamıştı . Eylülcüğümün de senin de iyi olmanıza çok çok sevindik o kadar şey paylaştık sizleri nasıl unutalım![]()
Hoş buldum canım.
Günlerdir bakamadım umarım etiket atlamamisimdir. Hellö C cecenneggplantlover hoşgeldiniz
Herkes iyidir inşallah okuyamadım.. Bizim üç diş birden iyice belli oldu dişleri 6'ladık. İnşallah gece uykuları biraz daha düzene girer.
Cecenimmm seni çok özlemiştim ve merak ediyordum. İyi olmanıza sevindim. Yaşlarına geldi kuzular. Senin Doğumun en sonlarda olmuştu merakla bekliyordum bugün Doğum yaptı mı yaptı mı diye. Çok şükür bugünlere
Gerçekten Burda can olduk susamım Mersin’de eviniz var söylemeye gerek yok. Öperim İpek böceğimi.
Çok sıkıntı çıkarmadan dişleri gelir umarım calpol vermişsin zaten sabaha kadar rahatça uyurBaktım da bı almila sağı solu belli olmaz süpriz yapabilirSağol teyzesi çıkarırsa yazarım size
İnşallah canım benimÇok sıkıntı çıkarmadan dişleri gelir umarım calpol vermişsin zaten sabaha kadar rahatça uyur![]()
O resimde ki ballı lokmayı yerimCanım benim duygulandım.
Hoş buldum canım.
Selamlar kuzucuk
Benim için çok kıymetlisin canım bende çok özlemiştim gerçekten. İyi olduğunuza çok sevindim bende. Aynen ya en son doğum yapan bendim sanırım. Ne günler geldi geçti zaman su misali.![]()
O resimde ki ballı lokmayı yerimmaşallah Ya çok tatlı olmuş çok
İyiyiz bizde hanımağamın peşinde dolanıyoruz işte bizde 10 aylık yürüdük o zamandan beri rahat oturmak yokHoşbuldummnasılsın bebeğin nasıl
teşekkür ederim büyüdü bizimki kocaman oldular
Yaa baksen yaramazaduru elinden asla tutturmuyor zaten dokunulmaktan pek hoşlanmıyor kendileri
Şimdi burda açıkça yazmiyim canım İnsta son paylaşımdan bakabilirsinAnkara’nın neresindesin![]()
Sizde bizim gibi erkencisinizİyiyiz bizde hanımağamın peşinde dolanıyoruz işte bizde 10 aylık yürüdük o zamandan beri rahat oturmak yok![]()
Hoşbuldumm sağolasın hepsi çok tatlı maşallah
sen yine de dene bi şansını belki çok cilveli olur opmelere doyamazAy helin bende 76 olmuştum aboo ilk defa o rakamları gördüm bünyem şaşırdıçoo güzel vermişsin ohhh
Ben 1 yaş öncesi verilmemesi gereken her şeyi verdimen son balı denedim nedense bi gözüm korkmuştu ondan
Benim şansıma 2. De sevmez beni ağlar ben o riske hiç girmeyim
Issırmam mı Aaa aşk olsun hemen hemen ısırıyorum![]()
ama neden şekerparemS Susam_tanesi bugun gözümün yaşı hep akmaya müsait..cok duygulandim paylaşımina..renk kattin bugunume düşüncelerime..tesekkur ederim canim arkadasim![]()
oyyyyy asım paşa mi dogmussssseveeet biz de 1 yaşını dolduranlar grubuna katildik. ama ne katılmak dogum günü çocuğu diye bugun hic uyumadi tosbik. evde bir hazırlık telas olsa ona yoracagim ama o da yok.
büyük bir kaza da atlatti. ben mutfağı supurmeden önce sandalyeleri masanın üstüne ters koyuyorum. kizlara da kardeşinize bakin diye tembih ettim. sözde ne bakmak ama çocuk mutfaha gecmis iki sandalyeyi birden düşürmüş. Allahtan kafasına gelmemiş. az agladi, o da korkudan bence. cani aciyinca daha cok ağlıyor. hadi o gecti.
ben pazar günü kolumu yakmistim. tencerenin kapağı takıldı. yemeğin buğusuyla yandı kolum. silverdin vs idare ediyorduk. bugun tekrardan ağrımaya başladı. zonk zonk da atıyor. ve işin tuhafi kolum tümden agriyor. korktum enfeksiyon vs olmasın diye. gittik acile. boca ettiler kremi, bir de sardılar sargı beziyle geldik. onu evde de yapardım ama, 3 gun gel pansumani hastanede yaptır, durumuna bakılacak dediler. öylee iste. dogum gününden cok revir gününe dönse de bugünümüzü şükür diyorum
vaayyy hoşgeldiniz ne iyi ettiniz. daha durun bunlar fragman bi 2 yasa gelin neler var nelerBilmezmiyimyapıştırır bi tekme
Hoşbulduk canım sağolasın büyüdüler valla kocaman oldularsiz de pek güzel olmuşsunuz Allah bağışlasın herkesin yavrusunu
evet o da büyüdü konusuyor bile çat pat çok fena çok
![]()
cecennnn hosgeldin canim. nasilsin? gelmekle iyi ettiniz mutlu ettiniz. umarım zile basip kacan cocuklar gibi olmaz hiİyi akşamlar herkese
Uzun zaman önce aklımdaydı ama talep geri çevrilir diye girişimde bulunmadım.
Baharın mesajı vesile oldu geldim.
Daha önce kırdığım biri varsa özür dilerim kızlar birebir tartıştığımız bir arkadaş vardı oda şuan burda yok bebeğine şifalar diliyorum onunda inşallah iyilerdir
Sizlerde iyisinizdir umarım.
sagol canim daha gecmedi yetistinÇok geçmiş olsun canımhoş şimdiye geçmiştir bile belki ben @Jadesi bin tahtını sallıyorum geriden gelme konusunda
İşte çaydanlığı alıyor içine oyuncak koyup karıştırıp kapağını kapatiyor bana uzatıyor hüp yapıyorum çay içmiş oluyorum
![]()
canim daha iyi diye biliyorum ama bende görüşmedim. yani ilk etapta yol gösteren olarak bize görev düştü sonra o da işin icerisine girince bize gerek kalmadı. güçlü bir anne. umarım herşey daha iyi olacakdır o ve melisa icinKızlar Coco'dan haberi olan var mı?Helinnnnn sen iletisimdeydin sanırım nasıl gidiyor acaba kızın eğitimi?
sen yine de dene bi şansını belki çok cilveli olur opmelere doyamaz
ama neden şekerparemneden duygusalsin iyi misin canim? yapabileceğim birşey var mı senin için?
oyyyyy asım paşa mi dogmusssss
iyi ki doğdun paşam iyi ki varsın haşin bakışlık nice sağlıklı mutlu özgür yillariniz olsun ailenle sevdiklerinle
ve çok geçmiş olsun yabi sadaka mi çıkarsan dilzarcim
vaayyy hoşgeldiniz ne iyi ettiniz. daha durun bunlar fragman bi 2 yasa gelin neler var nwler
Hoşbuldum canımyaaa deme şuan ben halimden memnunum yaaa büyümesin
cecennnn hosgeldin canim. nasilsin? gelmekle iyi ettiniz mutlu ettiniz. umarım zile nasıl.kacan cocuklar gibi olmaz hi
sagol canim daha gecmedi yetistinilaci kestim hafifleyince vücutları az savaşsın istedim süreç uzadı ama şükür daha iyiler ve yaramazlar.
canim daha iyi diye biliyorum ama bende görüşmedim. yani ilk etapta yol gösteren olarak bize görev düştü sonra o da işin icerisine girince bize gerek kalmadı. güçlü bir anne. umarım herşey daha iyi olacakdır o ve melisa icin![]()