Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraklı team iş başındaŞimdi burda açıkça yazmiyim canım İnsta son paylaşımdan bakabilirsin![]()
İyiyiz canım ne iyi yaptınMerhaba iyiyim teşekkür ederim bu kadar zaman sonra beni hatırlaman mutlu ettibebişde çok iyi yaramazlıklara devam 9.aylıkken başladı yürümeye erkenci
yalnız ben seni çıkaramadım nickin mi değişti
Jadecim selamını aldım geleyim bir canlı canlı selam vereyim dedimiyiyim sen nasılsın bebiş nasıl yaramazlıklara başladı mı
![]()
Haklısın düşünemedim valla tamamŞimdi burda açıkça yazmiyim canım İnsta son paylaşımdan bakabilirsin![]()
Zor olmadı değil mi klozet kuzum tepkisi ne oldu ne zaman vermiştin eğitimi kaç aylıktaÇok geçmiş olsun bitti gitti kurtuldunuz. Demek her anne hemen hemen aynı hissediyor.
Sağol canım benim
İnşallah bitmişir.
Hep aynı ve canım yorgunluktan bazen her yerim ayrı ağrıyor. Bazen neremin ağrıdini anlamıyorum.
Estağfurullah canım elimden gelen birşey olursa seve seve yardımcı olurum. klozete alıştırma sebebim arkadaşım oldu. Onun kızı lazimliga yapıyordu, yapar yapmaz temizlemeyi unuttuğunda, kız onu alıp eve döküyordu. Küçükte değildi kapı kilidi felam fayda etmiyordu. Klozettende hala korkuyor şuan 6 yaşında hala lazimliga yapıyor. Birde bana hiç hijyen gelmedi, hava soğuk deyip odalara taşıması, benim onu hiç denememem gerektiğini hissettirdi. Misafirliğe bize geldiğinde tuvaletle gelmesi, bence çok yorucu.
sen yine de dene bi şansını belki çok cilveli olur opmelere doyamaz
ama neden şekerparemneden duygusalsin iyi misin canim? yapabileceğim birşey var mı senin için?
oyyyyy asım paşa mi dogmusssss
iyi ki doğdun paşam iyi ki varsın haşin bakışlım nice sağlıklı mutlu özgür yillariniz olsun ailenle sevdiklerinle
ve çok geçmiş olsun yabi sadaka mi çıkarsan dilzarcim
vaayyy hoşgeldiniz ne iyi ettiniz. daha durun bunlar fragman bi 2 yasa gelin neler var neler
cecennnn hosgeldin canim. nasilsin? gelmekle iyi ettiniz mutlu ettiniz. umarım zile basip kacan cocuklar gibi olmaz hi
sagol canim daha gecmedi yetistinilaci kestim hafifleyince vücutları az savaşsın istedim süreç uzadı ama şükür daha iyiler ve yaramazlar.
canim daha iyi diye biliyorum ama bende görüşmedim. yani ilk etapta yol gösteren olarak bize görev düştü sonra o da işin icerisine girince bize gerek kalmadı. güçlü bir anne. umarım herşey daha iyi olacakdır o ve melisa icin![]()
Erkek fazla gibi canım evet benim dünür canımKızlar forum erkek bebek ağırlıklı mı kız bebek ağırlıklı mıDünür olunmuş bakıyorum bu arada
![]()
Ay Allah korumuş canım yaeveeet biz de 1 yaşını dolduranlar grubuna katildik. ama ne katılmak dogum günü çocuğu diye bugun hic uyumadi tosbik. evde bir hazırlık telas olsa ona yoracagim ama o da yok.
büyük bir kaza da atlatti. ben mutfağı supurmeden önce sandalyeleri masanın üstüne ters koyuyorum. kizlara da kardeşinize bakin diye tembih ettim. sözde ne bakmak ama çocuk mutfaha gecmis iki sandalyeyi birden düşürmüş. Allahtan kafasına gelmemiş. az agladi, o da korkudan bence. cani aciyinca daha cok ağlıyor. hadi o gecti.
ben pazar günü kolumu yakmistim. tencerenin kapağı takıldı. yemeğin buğusuyla yandı kolum. silverdin vs idare ediyorduk. bugun tekrardan ağrımaya başladı. zonk zonk da atıyor. ve işin tuhafi kolum tümden agriyor. korktum enfeksiyon vs olmasın diye. gittik acile. boca ettiler kremi, bir de sardılar sargı beziyle geldik. onu evde de yapardım ama, 3 gun gel pansumani hastanede yaptır, durumuna bakılacak dediler. öylee iste. dogum gününden cok revir gününe dönse de bugünümüzü şükür diyorum
erkek mi fazla diyorsun, oyyy cok şükür ki oglum evde kalmadıiii. ipek kuzuma coook iyi bakmalıyım
Dur hele kız acele etmeyesşn seneye yazın başlıycaz hep birZor olmadı değil mi klozet kuzum tepkisi ne oldu ne zaman vermiştin eğitimi kaç aylıkta
Ahh ne isterim seninle şöyle kahve içmeyi karşılıklı sohbet etmeyi naifliğinden hayata bakan güzel yüreğinden faydalanmayı şöyle yeşile karşı 2 Yeşim otururuzBen de yazın beklerim Samsun’a gel benim misafirim ol adaşım yazın 1 buçuk ay oradayız orman içinde evimiz mutlu oluruz misafir etmek isteriz çok mutlu olurum
Markettekilerde katkı maddesi olabilir baharım. Biz yerken istemişti tattırdık. 2 yaş sonrası deniyorsa acelesi yok beklesinler
Ne diyim kuzum sana. Hamdolsun Allah vermiş sağlıklı bebelerimiz var. İnan bizim yerimizde olmak isteyen ne çok insan vardır. Çocuk sabır işi emek emek keyfini çıkara çıkara zevkle büyütmek lazım. Ben çok keyif alıyorum evet çok zor ama bir gülüşü beni benden alıyor. Siz ana kız arkadaş gibi olun ben yapı olarak kızan bağıran depilşmdir zaten de Ata ya hiç kızamam herhalde.rabbim sabır versin güç versin. Geniş bir yürek versin Baharcım
Ata da küçük doğdu ama 35 in sonundaydı.
Komşuların nazarı Ata da yoruyor yoksa o özünde de yardımcıdır. Hamilelik boyunca tüm ev bazen yemek de dahil ondaydı. Sağlık olsun ne diyeyim
Oy kuzum bu dişler ne yordu kuzuları şimdi nasıl acaba
İnşallah pozitifi paylaşmak nasip olur.
Biraz nazara geldi biraz yoruldu sanırım
Allah hayırlı sağlıklı yaşlar versin. Zaman su gibi akıyor
Senin yaşa +10 la annelikte yolun başında olsam da, heryaşın ayrı güzelliği ve özelliği olduğu kanısındayım. Önemli olan yaş almak ruhu genç tutabilmek. Heryaşımı sevdim ama 40 ın başları bambaşka oldu. bu yaşta anneliği bahşeden rabbime hamdolsun
Susamım çok etkiledi beni. Dairede okudum. Gözlerimden akıverdi. 1 yılda ne kadar hızla değişip büyüdüler. Her anları o kadar özel ve güzel ki...Her öğrendiği ile mutlu olmak, küçücük dünyasında kapladığımız kocaman alan. Sağlıkla büyüsünler anneli babalı inşallah
Samsun a beklerim Susamım bizim misafirimiz olun
Kıyamam Ayşeme geçecek inlsllah Ata da öyle genelde şu sıralar dişler yoruyor çok bebeleri
Baharım hiç öyle düşünmüyorum ben. Küçücük Bebeğim var diyorum kendime daha iyi bakıyorum Allahım yavrularımızı sağlıkla büyütmeyi, anneli babalı, meslek sahibi yapmayı mürvetlerini görmeyi nasip etsin .
yaa aslında büyük de sayılmaz kucuk de.Ay Allah korumuş canım yaiyiki bir şey olmamış 2 dk yalnız bırakmaya gelmiyor
Sana da çok geçmiş olsun buhar yanığı da yanıpın her türlüsü de çok kötü büyük değildir inşallah![]()
Şöyle bi tur kapatalım bari hep beraber gidelimDediğin gibi hepsinin farklı farklı avantajları var erken evlenip anne oldum 24 yaşında ama. Keşke biraz tek başıma bekar hayatı yaşasaydım gezip tozsaydım dedim. Tam kızlarla geziyorduk rahatça oğlan oldu bu kez deben de çok istiyorum Karadenizi nasip olursa.
teşekkür ederim. tüm kuzular için insallah.
Creyyy Hoşgeldin ne iyi yaptın sizi yeniden görmek ne güzelOhh sizde de başladı demek yaramazlıklarabende elime telefon alınca aynılarını yaşıyoruz
Duru ayaklandı yürüyor koşuyor bile her türlü çekmece dolap karıştırma işleri var
banyoya girip tuvalet kağıdını mutfaga kadar getiriyor bu gibi yaramazlıklar var
![]()
Ahh canım ya asıma da sana da çok büyük geçmiş olsuneveeet biz de 1 yaşını dolduranlar grubuna katildik. ama ne katılmak dogum günü çocuğu diye bugun hic uyumadi tosbik. evde bir hazırlık telas olsa ona yoracagim ama o da yok.
büyük bir kaza da atlatti. ben mutfağı supurmeden önce sandalyeleri masanın üstüne ters koyuyorum. kizlara da kardeşinize bakin diye tembih ettim. sözde ne bakmak ama çocuk mutfaha gecmis iki sandalyeyi birden düşürmüş. Allahtan kafasına gelmemiş. az agladi, o da korkudan bence. cani aciyinca daha cok ağlıyor. hadi o gecti.
ben pazar günü kolumu yakmistim. tencerenin kapağı takıldı. yemeğin buğusuyla yandı kolum. silverdin vs idare ediyorduk. bugun tekrardan ağrımaya başladı. zonk zonk da atıyor. ve işin tuhafi kolum tümden agriyor. korktum enfeksiyon vs olmasın diye. gittik acile. boca ettiler kremi, bir de sardılar sargı beziyle geldik. onu evde de yapardım ama, 3 gun gel pansumani hastanede yaptır, durumuna bakılacak dediler. öylee iste. dogum gününden cok revir gününe dönse de bugünümüzü şükür diyorum
Nasıl güzel bir yüreğin var canım ya seni okudukça ferahlıyorum hep yaz olur muBen de yazın beklerim Samsun’a gel benim misafirim ol adaşım yazın 1 buçuk ay oradayız orman içinde evimiz mutlu oluruz misafir etmek isteriz çok mutlu olurum
Markettekilerde katkı maddesi olabilir baharım. Biz yerken istemişti tattırdık. 2 yaş sonrası deniyorsa acelesi yok beklesinler
Ne diyim kuzum sana. Hamdolsun Allah vermiş sağlıklı bebelerimiz var. İnan bizim yerimizde olmak isteyen ne çok insan vardır. Çocuk sabır işi emek emek keyfini çıkara çıkara zevkle büyütmek lazım. Ben çok keyif alıyorum evet çok zor ama bir gülüşü beni benden alıyor. Siz ana kız arkadaş gibi olun ben yapı olarak kızan bağıran depilşmdir zaten de Ata ya hiç kızamam herhalde.rabbim sabır versin güç versin. Geniş bir yürek versin Baharcım
Ata da küçük doğdu ama 35 in sonundaydı.
Komşuların nazarı Ata da yoruyor yoksa o özünde de yardımcıdır. Hamilelik boyunca tüm ev bazen yemek de dahil ondaydı. Sağlık olsun ne diyeyim
Oy kuzum bu dişler ne yordu kuzuları şimdi nasıl acaba
İnşallah pozitifi paylaşmak nasip olur.
Biraz nazara geldi biraz yoruldu sanırım
Allah hayırlı sağlıklı yaşlar versin. Zaman su gibi akıyor
Senin yaşa +10 la annelikte yolun başında olsam da, heryaşın ayrı güzelliği ve özelliği olduğu kanısındayım. Önemli olan yaş almak ruhu genç tutabilmek. Heryaşımı sevdim ama 40 ın başları bambaşka oldu. bu yaşta anneliği bahşeden rabbime hamdolsun
Susamım çok etkiledi beni. Dairede okudum. Gözlerimden akıverdi. 1 yılda ne kadar hızla değişip büyüdüler. Her anları o kadar özel ve güzel ki...Her öğrendiği ile mutlu olmak, küçücük dünyasında kapladığımız kocaman alan. Sağlıkla büyüsünler anneli babalı inşallah
Samsun a beklerim Susamım bizim misafirimiz olun
Kıyamam Ayşeme geçecek inlsllah Ata da öyle genelde şu sıralar dişler yoruyor çok bebeleri
Baharım hiç öyle düşünmüyorum ben. Küçücük Bebeğim var diyorum kendime daha iyi bakıyorum Allahım yavrularımızı sağlıkla büyütmeyi, anneli babalı, meslek sahibi yapmayı mürvetlerini görmeyi nasip etsin .
Cecen senn de Hoşgeldin ne iyi ettiniz sizi yeniden görmek ne güzelİyi akşamlar herkese
Uzun zaman önce aklımdaydı ama talep geri çevrilir diye girişimde bulunmadım.
Baharın mesajı vesile oldu geldim.
Daha önce kırdığım biri varsa özür dilerim kızlar birebir tartıştığımız bir arkadaş vardı oda şuan burda yok bebeğine şifalar diliyorum onunda inşallah iyilerdir
Sizlerde iyisinizdir umarım.
Bugün gönderdiğin kişiyi bende takip ediyorum okuyunca içim Bi cız etti Zeynebin doğumu daha dün gibiydi geçti gitti Bi güne gelmedi büyüdü bugün ilk dişi döküldü nasıl heyecanlandım duygulandım büyüdü kızım diye Ayşe de öyle ne zorluklar ne sıkıntılar ne telaşlardaydım geçen yıl bak şimdi yaşına girecek Rabbim yavrularımızın güzel günlerini göstersin inşŞekerparem ben de her seferinde senden çok güzel şeyler öğreniyorum. Sen hep yaz böyle her dara düştüğümüzde her ne yapacağımızı şaşırdığımızda sen yaz biz okuyalım
Bugün gönderdiğim o postun etkisi ile burda yazılanların etkisi ile tam 1,5 saat sabırla ipektoşu uyuttumŞimdi girdim içeri artık kendime ayırdığım saatler başladı
Hangi şarkı ya o ben duymadım ben de dinleteyim.
Yaa çok sevindim ben de kemiriyor deyince aklıma geldi bence sevimli bir hayvan
Yaa neler gelmiş başınıza böyle dilzarım sana da Asım kuzuma da geçmiş olsun
Bolu abanta gitmiştik bir ara da yedigöller e niyetlendik ama gidemedik hatta kamp yapacaktık. Keşke yapsaymışızçook güzel yerler ben de çok seviyorum. İstanbula giderken bile oralardan geçerken ayrı bir alemde gibi hissediyorum.
Sağolun canlar ne güzel bir dostluk oldu bizimkiler böyle karadeniz dedim hepiniz davet ettiniz keşke hepinize ayrı ayrı gelebilsem
Ben ankaraya davet etmiyorum hiç bişey yok. sıkıcı şehir pandemide iyice sıkıcı oldu. Bi odtü müz vardı orayı da kapadılar bize. yeşilimiz kalmadı..![]()
Seneye yaz mı? Ben bu yaz sonu belki olur diyordum yaa. Olmaz mı ki? Erken mi?Dur hele kız acele etmeyesşn seneye yazın başlıycaz hep birben önce lazımlık sonra çok geçmeden klozet e geçtim kızlarda. Yere basınca korku duymadılar ama klozete baştan alışırlarsa temizlik vs daha kolay olur tabi. Ben bugün D dilzar ın tavsiyesiyle klozette taharet musluğu yardımıyla yıkadım poposunu baya hoşuna gitti arada oturtsam mı dedim bir an
![]()
Aman allahım çok geçmiş olsun kuzum yaeveeet biz de 1 yaşını dolduranlar grubuna katildik. ama ne katılmak dogum günü çocuğu diye bugun hic uyumadi tosbik. evde bir hazırlık telas olsa ona yoracagim ama o da yok.
Ah kuzum geçmiş olsunKozlar ya almilanın alından 37.2 koltuk altı 38.3 ateşi vardiş döneminde oldu mu sizde alt iki geçen hafta öıktı