2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa antenini sevsinler onun 😍 benimki de tülübaş, tüy gibi hala saçları azıcık 😅 Allah'tan sevilmeyi seviyor da şap şup sabahlar olmamacasina öpüyorum 😍 Valla bir yaş bile su gibi geçti, zaman acımasız şekerpare ☹️
Kız sen bizim buralardan mısın? 😄😄 tülübaş sözü bizim burda kullanılır..trakya da 😄
Zaman dursa daha mi iyi blup 🙃 boşver aksın..ama en guzel en ozel sekliyle aksın 🥰🥰
Bu arada coco yu sormussun..tekirdaga tasindi o.. bi ozel egitimci ayarlamis.komsu da olmuslar.insAllah duzelecek 🥰

Herkes bana karşı anam babam ben napayım aklıma iş düşürdüler gece gece 😂 eşim hiç tatlı sevmez tabi zayıf da nasıl sinir oluyorum ona bilsen 🤪 ya bir insan nasıl sevmez diyorum canım istemiyor diyor evdeki çikolatalar beni ye diyor bana hep mesela 🙇🏻‍♀️🤩
Hic valla insan gece gece kurabiye gorur de nasil uyur ya 🥴🥴 tırım tırım aradim evi belki bi puskevit neyin bulurum dediim amma yok 😕 mutfak dolaplari da karşı hahahha 😅😅😅

Kalorisi düşük tatlılar yap kendine, çikolata bihter yiyebilirsin. Tatlı çok seviyorsun hiç yemiyormusun.
Yiyorum tabi yoksa uzun soluklu diyet olmuyor ki çok zor geçiyor Netten araştırıyorum bende hafif kalorisi düşük tatlılar . Haftada 1-2 sütlü tatlı hakkım var ama bazı geceler birtakım kaçamaklar oluyor 😂

Hic valla insan gece gece kurabiye gorur de nasil uyur ya 🥴🥴 tırım tırım aradim evi belki bi puskevit neyin bulurum dediim amma yok 😕 mutfak dolaplari da karşı hahahha 😅😅😅
Ah bende bulmasam iyiydi de masanın üstüne koymuş zalımlar 😂 o kızçenin antenini yerim🥰 çevremde ki herkes bir yaş bir tıraş diyor bana bizim de saçımız çok uzun değil ama ben kestirmeyeceğim 😁

Bende baktım onlara en çok hangini beğendin. Sabah hangini yapican
Kararsız kaldim baharim..oylama da galiba bi cocostar kurabiyeye bi de kus yuvasina oy verdim.ama hepsi guzeldi valla 😍🤩 yarina baska islerim var dogum gunu hazirliklari 💃😁 valla gece gece tayli bisiler buldum ve yidimm 😄 zafer benim :D

Yiyorum tabi yoksa uzun soluklu diyet olmuyor ki çok zor geçiyor Netten araştırıyorum bende hafif kalorisi düşük tatlılar . Haftada 1-2 sütlü tatlı hakkım var ama bazı geceler birtakım kaçamaklar oluyor 😂
Kaçamak olmadan olmaz. Bendede mesela kave sorunu var Azaltamiyorum benim içtiğim kahveyi kimse icmiyordur.

Creyyy Hoşgeldin ne iyi yaptın sizi yeniden görmek ne güzel 💕

Ahh canım ya asıma da sana da çok büyük geçmiş olsun

Nasıl güzel bir yüreğin var canım ya seni okudukça ferahlıyorum hep yaz olur mu💕

Cecen senn de Hoşgeldin ne iyi ettiniz sizi yeniden görmek ne güzel💕

Bugün gönderdiğin kişiyi bende takip ediyorum okuyunca içim Bi cız etti Zeynebin doğumu daha dün gibiydi geçti gitti Bi güne gelmedi büyüdü bugün ilk dişi döküldü nasıl heyecanlandım duygulandım büyüdü kızım diye Ayşe de öyle ne zorluklar ne sıkıntılar ne telaşlardaydım geçen yıl bak şimdi yaşına girecek Rabbim yavrularımızın güzel günlerini göstersin inş
Abantta güzeldir ama Gölcük bambaşkadır hele ki yedigöllere sonbaharda gel tam bir görsel şölen herzaman bejlerim💕

Hoşgeldin canım özledik sizleri iyi oldu yazdığınız Eylül nasıl iyi mi 🥰 ya fotolarını var ama hepsi sınırlaması var yazıyor göremedim ben

C cecenn @Cherrygum sizler de hoş geldiniz kızlar . Maşallah kuzularınıza 😊

Gözleri askla gülen taze cicek dalısıınn bizim de favorimiz 🤩😁

Lazca versiyonunu merak ettim minik sincabin 🤩

Oooo o da kötüymüş canım ya 😑🙄 ali lazimlik kullandi evet hizli kalkinca dökülüyor 🙄 ama kendi hic dökmedi cok şükür 😊

Yaa kuzum ne kötü olmuş 😔 gecmis olsun ya 😔 cok acır ama 😕 günahlarını döker derler ya insAllah öyle olur ve insAllah derin bir iz birakmadan kolayca gecer 🤲

Hepimiz zaman zaman bunaliyoruz dünürüm kiii erkeklere biraz da zor gelebiliyor bu tarz isler..zamanla düzelecektir..biraz mola versin bakalim enistemiz 😊 sen de çok yorma kendini 😊 damadıma sevgilerrr kalplerrrr 💗💗💗💗💗🥰🥰

Canim benim cecenim hosgeldin ne incesin 💗💗 💗
@Cherrygum cheryy sen de holgeldin canım 💗
Bebeklerinize masAllah Allah bagislasin cok minnoslar 🥰

Oyyy Allahimm oyunlara bak yaa 😁😁😁😁

Susam beni bugun duygusallastirdi helinim 🥰 ama sabahtir bebelerin her haline şükrediyorum 🥰🥰 @Susam_tanesi sayesinde 🥰

Gecmis olsun noluyor grubumuzun prof annelerine ya 😕😕 ah canım keske bi fikrim olsa.insAllah cabucak gecer 💗💗💗

@Cherrygum C cecenn Forum bugün ne kadar güzel, tekrar renk katmış siniz. Hoşgeldiniz

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar iyiki gelmişim tekrar burdayım. Böyle güzel karşılayacağınızı bilsem daha önce cesaret ederdim. Çok mutlu oldum gerçekten güzel anneler 🌺

Ah bende bulmasam iyiydi de masanın üstüne koymuş zalımlar 😂 o kızçenin antenini yerim🥰 çevremde ki herkes bir yaş bir tıraş diyor bana bizim de saçımız çok uzun değil ama ben kestirmeyeceğim 😁
Ben o anteni 1 yıl beklemisim vermem 😄😄😄 o kadar kisa ki 3 cm anten mi olur ya hahahah 😄😄 nzh99 nzh99 Ataaaa biz de artık kokos olduk artiiik 🤩sana ozel foto çekeceğim canim sözlüm 🥰😁

Kaçamak olmadan olmaz. Bendede mesela kave sorunu var Azaltamiyorum benim içtiğim kahveyi kimse icmiyordur.
Kaç fincan içiyorsun bende öyleydim varya ne çektim azaltana kadar eskiden sigara kahve içerdim sonra sigarayı bıraktım. Gebe kalınca da deli gibi kahve seven ben bir tiksindim bir sene içemedim şimdi de 3 max

Kaç fincan içiyorsun bende öyleydim varya ne çektim azaltana kadar eskiden sigara kahve içerdim sonra sigarayı bıraktım. Gebe kalınca da deli gibi kahve seven ben bir tiksindim bir sene içemedim şimdi de 3 max
Sigara bende kullanıyordum bıraktım. Duruya hamile iken. Bende de tersi oldu sigardan sonra, kahveye dadandim. 8 felam iciyorumdur aştığımda olur. Bende çok iştahlı biriyimdir, sadece benim sevdiğim şeyler pek kilo yapan şeyler değil. Yoksa ne gecem ne gündüzüm vardır yerim yani boş durmam. Eşim kave icerken görsün, mesela der seni kave kurutuyor, çok zararlı diye bı başlar. Benim keyfim kaçar, bı o zaman icmedigim oluyor. Ama hep aklımda kalıyor gecede olsa içiyorum.

Kız sen bizim buralardan mısın? 😄😄 tülübaş sözü bizim burda kullanılır..trakya da 😄
Zaman dursa daha mi iyi blup 🙃 boşver aksın..ama en guzel en ozel sekliyle aksın 🥰🥰
Bu arada coco yu sormussun..tekirdaga tasindi o.. bi ozel egitimci ayarlamis.komsu da olmuslar.insAllah duzelecek 🥰
Yok kız Trakya değil has iç Anadolu gadiniyim 😅 Deniz'in saçlar tüy gibi olunca öyle ağzımdan tülübaş diye çıktı kaldı üstünde bebemin😅

Durmasın tabii ya ama yaslandirmasin da😅

Ya Melisa için çok sevindim. Ne kadar erken başlarsa o kadar iyi. Raporu sifirlananlar var inşallah o da ilgiyle sevgiyle eğitimle aşacak.

Sigara bende kullanıyordum bıraktım. Duruya hamile iken. Bende de tersi oldu sigardan sonra, kahveye dadandim. 8 felam iciyorumdur aştığımda olur. Bende çok iştahlı biriyimdir, sadece benim sevdiğim şeyler pek kilo yapan şeyler değil. Yoksa ne gecem ne gündüzüm vardır yerim yani boş durmam. Eşim kave icerken görsün, mesela der seni kave kurutuyor, çok zararlı diye bı başlar. Benim keyfim kaçar, bı o zaman icmedigim oluyor. Ama hep aklımda kalıyor gecede olsa içiyorum.
Kahve bende aşırı gerginlik yapıyordu biliyor musun bildiğin bağımlılık yani bir süre sonra içsem de gerilmeye başlıyordum çünkü sürekli vücut uyaran alıyor almila senin yüzünden uyumuyor diyen de çok oldu kafein sütten geçiyor diye 😁

Sende çok fazla içiyormuşsun kahveyi bende sigara kahve ikilisini çok seviyorum ara ara içerim ama ben çaycıyım hele kaçak çaya bayılırım bir demlik içerim geceleri sonra sabaha kadar 100 kere tuvalete giderim 😀
Fiziğin maşallah 🧿 ne iyiyorsan aynen devam tabi yaradalı olanları birde çok hareketlisin belli ben biraz ağırım elim hızlı ama gövdemyavaş😂
ebru_can_ebru ebru_can_ebru yazacaktım sana 21 kilo verdiğine çok şaşırdım ben seni hiç kilolu görmüyorum normal geliyordun hep bana maşallah valla sana da çok iyi kilo vermişsin benim de kilom iyi ama çok göstermiyorum allahtan 😀

Kızlar instagram da gezerken şu postla karşılaştım çok iyi geldi bana sizinle de paylaşmak istedim 💝

Yaa şimdi baktım çok ama çok duygulandım anne olduktan sonra her şeye ağlıyorum ben aşırı duygusallık yüklendi sizde de öyle mi

Sende çok fazla içiyormuşsun kahveyi bende sigara kahve ikilisini çok seviyorum ara ara içerim ama ben çaycıyım hele kaçak çaya bayılırım bir demlik içerim geceleri sonra sabaha kadar 100 kere tuvalete giderim 😀
Fiziğin maşallah 🧿 ne iyiyorsan aynen devam tabi yaradalı olanları birde çok hareketlisin belli ben biraz ağırım elim hızlı ama gövdemyavaş😂
ebru_can_ebru ebru_can_ebru yazacaktım sana 21 kilo verdiğine çok şaşırdım ben seni hiç kilolu görmüyorum normal geliyordun hep bana maşallah valla sana da çok iyi kilo vermişsin benim de kilom iyi ama çok göstermiyorum allahtan 😀
Ay kuzum ya acı gerçekler 108 i gördüm malesef 🤦🏻‍♀️ Senin hiç fazlan yok maşallah ikiniz de süpersiniz 🥰❤️

Back
X