Canım biz evde ayşeye çok hızlı pratik ve gözler falan fırıl fırıl baktığı için sincap(lazcası=çikilaz) diyoruz
İlahi Helin ya güldürdün beni evet soğuk memleket buralar ama eskisi kadar değil ne yazıkki küresel ısınma bizim çocukluğumuzda yağan karın 3/1i yağmıyor şimdi. O yüzden yağan en ufak kara seviniyoruz ben bayılıyorum çam ormanlarının beyaza bürünmesine sanki tüm kiri çirkinliği örtüyor huzur veriyor bana. Kesinlikle katılıyorum doğduğun yaşadığın iklime göre şekilleniyorsun çok sıcağa hiç gelemem en yüksek 38 dereceyi görürüz Burda onda da kaçacak yer arar dağlara yaylalara atarız kendimizi antepte görev yaptım oranın insanı kemiklerimi ısınmadı daha üşüyoruz dedikleri havalarda ben sıcaktan nefes alamıyor darlanıyordum
Susamcım ya ne kadar hislisin bayılıyorum senin ipeğe yaklaşımına empati kurana çok güçlü bir bağını olacak büyüyünce inş

Bez bırakma olayında da sakın acele etme başa sararsın vaktini onlar öyle güzel belirliyorlar ki Zeynep bezini çekip çıkarmaya çalışırdı öğğğ öğğğ derdi çok sıkıntısız bıraktık sonrada çok şükür hiç tuvalet problemi yaşamadık
Şekerpare sevinmez mi hemde nasıl sevindi camdan balkondan alamadım bir tutam kara eklemek için. En son babasıyla apartmanın önüne indiler de biraz geçti hevesi ama annelerin oraya gidemedik ne zamandır keşke orda olsaydık lçköpeğimizle kızakla kayardık sesi içim cız etti ayşecik te çok mutlu oldu perdeleri çektik karın yağışını izledi kar şarkıları dinledik alkışladı falan
Dilzar ya ne güzel anlatmışsın ilahiiii kocaman bir gülümseme ile okudum
Oyy kıyamam kesme tabi banyo sonrası o örgülere nasıl kıyılır. Bende çok heves ediyorum ama ayşeciğin saçı yok zeynebimin saçlarına bayılıyorum ama o da ellettirmiyor salık seviyor bizim küçük ergen
Allah Allah ya geçmiş olsun nasıl oldu ki
Ooo süpermiş ben hala netleştiremwdim kafamda öyle çok şey var ki yapmak istediğim ama hayaller hayatlar olacak galiba
Diş hekimi bir kardeşin olması bunu gerektirir
Tabi ki uyanır hemen test edilip onaylanmıştır ne zaman denediysem uyandı benim kiler
İnş
Diştendir ama 37 civarında olur diyor ya doktorlar sen takipte kal yine de
Ayşeden önce çalışırken evde olmayı çok seviyordum eşim işte Zeynep okulda oluyordu işlerim çabuk bitiyor kitap kahve keyfi yapıyordum ne iyi geliyordu ama şimdi kendime hiç vakit ayıramıyorum okulda olsam hastalık olmasa atölyemi öğrencilerimi boya kokularını özledim arkadaşlarla sohbeti boş derslerde ki kaçamakları falan filan ama o tempoya girince ev özleniyor evde olunca okul