Aslihaydo
kuzum çok gecmis olsun. iki elti size ne oldu böyle. valla ben de maşallah dedim.
Kalppare
ilahiii cok güldürdün. masallah demeyen parmak kaldırsın.
Asli bu gece saat 3 civarları seni andım, umarim uyanmamissindir. Hani bir gece haydo uyumamışti da sabah yürüme güncellemesi yüklenmişti ya. iste dedim iste o fevkalade an. gece 3 ten 7ye kadar aman da oglusum güncellenecek diye sabırla bekledim. 7 de uyuyup 9 da kalkınca benim sistem çöktü biraz ama değer dedim. cocugum güncellendi.
sabah eee simdi Asim efendi bakalim ne var ne yok diye dizdim minderleri haydi bakalım bir ters takla, tamam tamam hadi düz takla yok bacim, belki dedim aletsiz jimnastik yooo o da yok. e hadi bari bir adım at dedim, yarim adim bile atmadı ya hey gidimin heyyyy
ama umutsuzluk yok, belki dil gelişiminde olmuştur bir güncelleme. Aristo mantığıyla başladım muhabbete, çel çel bakar. eee Aristo eski, Kant olsun daha yeni dedim, ondan da pek bir şey çıkmadı. eee dedim schrodingerin kedisini bilin herhal, eee yuhhh sokaktaki tekir kedi, miyav de o vakit. onu da bilemedi yaa. benim oğlanın güncellemesi yuklenmemis heri. dün aksam neyse bu sabah da o. ben nerde yanlis yaptım Aslıii saat 7 de uyutmamam mi lazımdı. aniden kapandığı için mi yüklenmedii. ben boşuna mı uykusuz kaldıiim. nerelere gidem,nasil edem simdiii