Benim doğumumdada hersey guzel ilerliyordu normal dogum denemek istiyordum ama cesaretim yoktu annemde normal doguramazsin sen orani keserler yırtarlar mahfolursun seni evlatliktan red ederim deyince sezeryan olayim amaan dedim
doktorda sezeryan daha kolay bahar dedi zaten doktorum cok iyi bir adamdi sen kararini ver dedi sonra ben hemen dogurmak istiyorum tabi artik cok bunalmisim hamilelikten bebegi elima almak istiyorum ve dogum zamani geldi tabi virus mirus diye kolonya islak mendiller gitmisim odayi temizliyorum
Kalppare
e doğumdan sonra saldim zaten orasida ayri
sonra ameliyata giricem benimle birlikte o gun bisürü doğum var neredesiniz geç kaldık hadi flan diyorlar ama bayaa kalabalikti ameliyathane ben o kadar sismisimki diger sedyeye geçemiyorum neyse birsey yemedin dimi dediler yok su ictim dedim neden ictin suu anaam dedim bunlar doğurtmayacak bana
1 kac yudum ictim dedim sonra basladim dua etmeye içimden nasil birsey cikacak bilmiyorum esimde disrda tembihledim bebegin fotosunu cek bebegin yanindan ayrilma diye baskada kimse yok zaten. Sonra bayılttilar beni doktorum hala der baharin hic sesi cikmiyordu cok korkmustu diye
sonra sesler var ama gözümü acamiyorumm aman allahim o nasil bir agrii sanki kızgın demiri basiyorlar kanamam oldukca fazla esimin sesi geliyor kulagima bebek iyimi dedim iyi odada burada dedi puseti gordum sonra o acidan zaten bebek flan gozumu acamadim bile sonra emzirme telasimiz basladi bebek ememiyor hep uyuyor ilk ayaga kalkma hele cok fena dusecek gibi oluyorsun bacaklarm zor tuttu. Sonrasinda baktim cocugun agzindan su cikiyor kac saattir ac surekli kan sekerine baktiriyoruz iyi cikiyor ama cocuk hic birsey icmiyor siringayla flan sagip vermeye calisiyoruz 1 2 damla salaklar o yetiyor diyorlar. Agzindaki suyu gorunce ben artik yeter dedim sonra migdesini yikadilar cocugun kanda gelmis ben gdemedim tabi esim ve yengesi gitti yengesi soylerken duydum kan oldugunuda. Amniyon yutmuş benimki sonra duzeldi cok şükür. Cok zordu ağlaamıyordum bile esimin yengesi bahar agla rahatlarsin sikma kendini diyor yok psikoloji alt ust 1 gece daha uzattim hastanede durdum korkumdan sonra eve geldik annem bizde bu cocuk ac diyor mama veriyoruz sutun yok senin diyor mama veriyoruz cocuk fiskirtarak ksuuyor esim zaten surekli bana birşeyler yedirtmek derdinde hee birde karya memeyi tutamadi 2. Haftanin sonunda zar zor tuttu. 3 aylikkende birakti mama meme gittigimiz icin.. cok sukur bugünlere ama buyuk tecrubesizlik ve buyuk cahillikle geldik saglik olsun bugunlere sukur oyle boyle büyüyorlar gelecekleri guzel olsun