regl dönemin olabilir mi baharım? bende öyleyim tahammülüm yok ara ara gereksiz parliyorum inş regl kaynaklıdır ona bağlıyorum
ah neler nele4 yapıyorlar bi görsen. civan duvar kağıtlarını tırnaklarıyla asindira asindira yırtıyor arel duvar ve fayans aralarını boyuyor. oyuncaklar oynanmak için değil dağıtmak için. civanin ağzından sürekli birşeyler çıkarıyorum vida poşeti bulmuş gecem. kartona alışmıştım. arel se telefon kılıfının yüzüğü olur ya ama deliksiz yuvarlar onu ağzına al ve ağzı kitlendi nasıl çıkardık bilmiyorum aklımız cıktı vukuat çok sabır azaldı
çok geçmiş olsun. üzerinizde terslik olmasın. sadaka cikariver canim. bu mevsim gecişi mi ne bilmiyorum bende cok olumlu hisler içerisinde olamiyorum ama inşallah geçicidir.
ya herkes bir değil ve herkesin bakış açısı yaşantıları tecrübesi farklı. çok da kasmamak lazım anneye eziyet oluyor . mutlu anne mutlu çocuk ✌
ah mis neler neler yaşamışsınız hiç bilmiyordum. anne oğul çok güçlümuysunuz . Allahım tekrar sınamasın sizi böyle. şükür bugünlere
sagol canim
sagolasin dünürüm
bende istiyorum cocuk dehil ha yardımcı
valla insan istiyor bazen oyle herşeyi unutsun mor pembe yeşil bulutlar
ah ne guzel çok sevindim ❤
bizde de kışlık hazırlığı dışında maydanoz soğan yesil sogan dereotu nane sarimsak avakado hibi gibi seyler olir buzlukta. ama diyim sogan mi artti azcik ya da patates havuc hic araya vermem buzluga koyarim.
ohhh hakkindir ya❤
amin sagolasin komsum
sagolasin dilzarim
inşallah canim inşallah
ah şu migren

ben çok çekiyorum ne yazik ki. eskiden daha kolaydı ama şimdi vücut da dayanmıyor ya.
takdir ediyorum seni kadın

ay bi de bu nasıl minnosluk çok çok öperim boncugumu
baharım arel de kv perşembe baslayiverdi gün icin de de en azından kamayı öğrensin ilk dedi. ama ben hazır değilim sanirim. çok ağlıyor direniyor. sadece suyla oynamak istiyor. ne diyim bakalım kısmetinizde ne var