Online olarak 10 dk en fazla sabit durur.ve çocuk psikologları oynarak anlıyor çoğu zaman.online da pek verim alamayız diye düşünüyorum..ama bugun daha iyiyiz. Ayagini oyuncağa carpmis.cizilmis kanamiş biraz. Korktu agladi. Ben de tuvalete gitmezsek karnimizin da ic organlarimizin boyle yara olabilecegini söyledim.eğer cisinizi vaktinde cikarmazsan icinde bi savas baslar dedim. Cisler sana zarar vermeye calisir dedim. Yani bazen bi his geliyor burama oyle mi dedi.sikisiklik hissini diyor derhalde.evet dedim. Alarm kurduk 2 saate bir çalıyor. Dune gore daha hevesli gidiyor bakalim. Eger bu da cozmezse bir de davranış panosu olusturacagim. Cisini tutma ondan agresiflige neden oluyor.tutmadiginda daha iyi olacaktir insAllah

Haa bu arada bu savas meselesini de bir defa söyledim.ama Allahtan anlayacak yasta.kucuk olsa surekli cisini yapip altina kacirabilirdi.savas bitsin diye

Soylerken uykuluydum.Allah soyletti diyelim

Aa çilek süper oluyor jadem. Ben koydum.ama denemek icin az koydumm.. pastalara vs cok iyi oluyor.normal de yeniyor.cok deforme olmuyor ve kokmuyor da. Komposto da yapılır.cilek iyi fikir.

ben kiraz da koymak istiyorum bu sene

simdi limon ucuzken limon da koy

yaza ferah ferah limonata yaparsin

Gerekmez insAllah mudahale falan ama geciktirme git canım

O kadar iyi taniyorsun ki beni.. dogru dedin yine canım..ama iste yanlis bi nokta var.m benim meslegim bu evet ama bir ogretmen olmakla bir anne olmak baska..ogretmenlik de hem bilgi var hem duygu var dogru..ama bir anne kadar yüksek hislerle donatılı olamıyorsun..arkadaslarim bazen bana anne oldugun zaman tam bir öğretmen olacaksin derdi anlamazdim.annelik meger ne baska bir duyguymus..surekli duygularimdan iz surerek yasiyorum.. yanlis dedigim nokta ise şu..ben de senden sizden cok sey ogreniyorum..hele senden neler ogrendim

size danisiyorum çünkü fikirleriniz benim.icin degerli

Dünürüm kıskançlık sebebi bence de.. Bugun alarm kurduk 2 saatte bir gidiyoruz o bile sasirdi aa her sefer çişim geliyor anne diyor.yukardada acikladim.ona zarar verecegini anlattim.aslinda daha once de anlatmistim ama ayagi yara olunca aa karnimin ici de yara olur dusuncesi olustu.
Ne kadar doğru dedin..kontrol eden ben olunca diretmeye basladi. Ben de bugün kontrolu ona verdim.alarm calinca kendi anliyor vakti gelidgini.. benim yanlis bildigim sey onlarin da bizim gibi tuvaleti gelince gidebilecegiydi.mmeger gelmeden goturmeliymisiz.ah aptal ben

erva da abisini kapida bekliyor.. tiiss tisss deyip alkisliyor

mac sonrasindaki ppnpon kizlar gibi

Kayinvalidemin de var aslında.ama hic kulllanamamis.catida duruyormus.ama nasil bisey ben de hic kullanmadim. Bi bakayim firsat bulursam

Hehehhe

bakalim su tuvalet meselesini bi oturtalim da inada da bi cozum bulacagiz

karakteri inatsa yandik

Hakli dogru diyor.. maalesef bence de burada saglik alani sıkıntılı

hastane önereyim diyecegim ama hepsinin de bi handikapi var illa. En iyisini o bilir zaten. eczaciymis kendisi..ne zor bir is şu dönemde..olacagi varmis olmus.atlatir ve bir daha olmaz insAllah.