- 9 Eylül 2019
- 7.044
- 20.448
- 298
- 35
Aaaa herkes diyetler yapıyor beni neden çağırmadınız gelmem ama insan davet ederDilzaarrrrrr yiterrrr kızzz diyetteyizz
Akşam karnabahar yedim yoğurtla sen tereyağı diyon pide diyon oyyy anam oyyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa herkes diyetler yapıyor beni neden çağırmadınız gelmem ama insan davet ederDilzaarrrrrr yiterrrr kızzz diyetteyizz
Akşam karnabahar yedim yoğurtla sen tereyağı diyon pide diyon oyyy anam oyyy
Benimde üniversite de alışkanlığım oldu bu bi 10 kilo vermiştim o dönem nasıl güzel olmuştum fiıvvvvKızz etme ben yemiyorum hiç akşam yemekten sonra. Dün çok kazınınca yarım bardak süt içtim yattım. Üniversite dönemi kilo almıştım bir o zaman da 6 dan sonra yemeyerek vermiştim şimdi yetmeyecek sanırım gün içinde de ekmek yememeye çalışıyorum.senelerdir hiç almazdım yerdim yerdim aynıJadesi gibi. Doğum sonrası kalınca kilolar metabolizmam yavaşladı. Hiç evde durmaya alışık değildi ki bünye de afalladı
Ne güzel olmuş ohhhmisskokulumm sen iki kizim bir oglum yazmışsın ya ben de özendim ama aynısı olmasın dedim, ismimin altına bakin hatunlar.
![]()
Ooo ne lezzetler bulacağım sana zayıf kız kalmayacak gruptaKanmaaaaazz
Çok lezizdi hatta tekrar yapacağım
Böyle lezzetlere hakim olup da bi zahmet zayıf kalma jadeee
Ama yine de zayıfsın
Heh benim kastım da oydu zaten.muhallebide kek kremasinda vs maksat damagi alışsın
Limonlu kek üzerine pudra sekeri ile limon suyunu karıştırıyorum macundan bir tik cıvık olacak üzerine döküyorum.glazur gibi donuyor...sonra bir tavada limon kabugu rendesi ve hindistan cevizini yagsiz teflon tavada kavuruyorum.hemen birkac saniyede kavruluyor..miss gibi kokuyor..bunu da o sosladigim limonlu kekin üzerine serpiyorum..ohh miss
ama sütle de denerim..sütu sekersiz oylece mi dokuyoruz?
Ohh misss.. size iyi geliyor canim..gidin bol bol eğlenin..hem kafanizda dağılır
Canim kv me indim bugün ama akşam yemege de kaldık.bakamadim.. nedense çok yoruluyorum asağı inince
Valla terzi kendi söküğünü dikememekten korkuyor sonsuzboyle boyle büyüyecekler işte
Bi de karadeniz pidesi diyoooooorrrr oyy anammm@dilzar
En büyük olman lazımdıBu seferde dişlerin düşme zamanı geldiğinde herkesin dişı düştü bizimki hala düşmedi diye dertlenip yazarız buraya
Amaan ben de büyüğüm kocamdan nedenn olmadım zengiiinn nedeeen daha mı büyük olmam lazımdı ki
Ama nasıl güzelligim şişmiş miiimasum da durmuş yavrum benim
Canım geçmiş olsun ya zaten bı yatıp dinlenseler kurtlu olmasalar iki günde iyi olacaklar da işte canlarını bilmiyolar![]()
Biri bana şu hanımın enerjisinden versin zira delirmeğem geliyorGünaydın kızlaryürüyüş yapıyoruz oğlumla tertemiz hava
![]()
Grubumuzun sarı çiçeği adaşımın güzel oğlu doğmuş iyi ki doğdun Ata adın gibi güzel yaşların olsunÇoook teşekkür ederiz güzel teyzelerimiz iyiki olmuş bebelerimiz iyiki sizlerle kesişmiş yollarımız sizler de yavrularımız da varolun. Sevgiyle kalın can arkadaşlarım
Ya ne güzel olmuşsunuz sizdeSagol canim cook tesekkur ederiz![]()
Evet canım ablamla beraberiz herkes alıştı onun kurallarına ona göre davranıyoruz ne yapalım o da onun karakteri huzursuz oluyor diğer türlü Bi çoğunda haklı da aslında ama çocuk olan yerde oluyor işte düzensizlik. Havalar düzelse daha çok kalıcaz ama aksine de bozdu şimdi ayşecik uyandı yemeğini yedirip biraz çıkıp dolaşıcaz bakalım hepimize iyi geliyor Burda olmak. Evet ben severim ot yemekleriniSag salim gidip sag salim donmeyi nasip etsin rabbim inşallah.
Ablan da orda miii olacak onun kurallarina ragmen mutlusunuz keske daha cok kalsaniz ordayken burdan bile hissediyorum huzurunuzu.
Sirgani sen de cok seviyorsun demek.
Ben kucukken findik bahcesine etekle girip bacaklarimi cayir cayir yaktigi icin midir bilmem biraz mesafeliydim kendsijne hep![]()
Evet ya kızlar olmasa çok güzel üşenirim de onlar varken üşenmeye bile vakit olmuyorBizimki de öyle onu yeni yedirmiş olayım ona rağmen yanında bişey yiyemiyorum
Benim üşengecim dediğim halimle neler yapıyorum ya şaşırıyorum kendime çocuk sayısı artınca işte artıyor![]()
Ayy sakarca da şu beyaz Çiğdem çiçeklerinin kökünden olan yemek mi. Üniversiteden Ordulu bir arkadaşım vardı birgün bize geldi bahar aylarında Burda heryer dolu olur o çiçeklerden ayy kız bir sevindi sanki maden bulmuşcasına annesini aradı gösterdi onaylattı sonra bütün çiçekleri kökleriyle topladık atıkladık incik cincik canımıza okundu sonrada onu soğana falan kavurmuştu yanlış hatırlamıyorsam ama ne lezzetliydi tadı damağımızda kalmıştıZeyay1420 ben de severim cok. hadi insallah yapar komşu abla da yersiniz. burada yemek kültürü otcul, bir arkadaşım var hic beğenmiyor ama benim sevdiğim şeyler var. biri bu yağlı as, eveet hem de sarımsaklı, bir de sakarcayi severim. o da ot, merevcen diyorlar onu da severim. tavuk mantarı diye bir mantarları var o da güzel, karnım aç galiba herseyi saydım.
![]()
Alide de vardı..bastan mor gibiydi sonra pembelendi.simdi sadece ofkelendiginde beliriyor... o zamanlar korkup doktora sormuştum..o da güldü..adamin herkesten baska bi karizmasi var sevinecegine üzülüyorsun demisti doktorYapısal pembeli var bi gözünde ama bu başka gerçekten pembefar sürmüş gibi oluyor![]()
Yok canım tuvalet eğitiminden dolayı değil. Çok hastalandım sanırım covit oldum. Gittim tes yapmadılar ateş yok diye, hava taktılar eve geldim. Ama çok kötüyüm sesim hiç yok, sırtım kırıkmış gibi ağrıyor. Nefes darligim var, benim zaten astimim vardı. Astım ilaçlarımi kullanıyorum. Goysum sıkışık konuşamıyorum. Çocuklarda durmuyor, covit şüphem var o yüzden kimse yardımda edemiyor. İylesmeyi bekliyorum
Burdan bakınca icim açıldiGünaydın kızlaryürüyüş yapıyoruz oğlumla tertemiz hava
![]()
Ahh baharım..çok üzüldüm kıyamam sana ama nasıl test yapmazlar astımın varmış daYok canım tuvalet eğitiminden dolayı değil. Çok hastalandım sanırım covit oldum. Gittim tes yapmadılar ateş yok diye, hava taktılar eve geldim. Ama çok kötüyüm sesim hiç yok, sırtım kırıkmış gibi ağrıyor. Nefes darligim var, benim zaten astimim vardı. Astım ilaçlarımi kullanıyorum. Goysum sıkışık konuşamıyorum. Çocuklarda durmuyor, covit şüphem var o yüzden kimse yardımda edemiyor. İylesmeyi bekliyorum
Astimim iyiydi bayadir ilaç kullanmıyordum. Bir anda ses kısıklığı ile başladı. Eşimin spor salonunda 8 kişi covitliymis Bilmiyorduk. Benim hastakandigim gece haber geldi, salona gelme diye o yüzden covitten supelendim. Ciğer filmi çekildi, astımdan dolayı sıkıntılı dendi. 3 güne gecmeZse gel tes yapılacak dendi. Çocuklar iyi esimdede sıkıntı yok.Allaha şükürAhh baharım..çok üzüldüm kıyamam sana ama nasıl test yapmazlar astımın varmış daeşin cocukalr nasil? Onlarda yoksa belki usutmedir sendeki de
tuvalet egitimine ara ver..dinlenmeye bak arkadasim
![]()