Evet canım ya çok eğlendiler bizim evde Ayşe dışarıyı bilmiyordu annemde öğrendi şimdi montunu gösterip dışarı gitmek istiyor
Oyyy izledim kuzum ya akıl ve bal küpü maşallah ne versen alıyorlar
Çok şükür hasta olmadılar ama Ayşecik dışarıyı öğrendi önceden gidene el sallardı annemde peş peşe hergün çıkınca şimdi çıkmak istiyor
Oyy çok zorluyor diş yavruları üst iki düş sonunda görünüyor büyümeye başladı ama yanlar hep şiş el hep ağızda çıksada rahatlasa yavrular artık
İki üç adım atıyor sonra hopp deve gibi çöküyor dört ayak devam
Erva elifcik çok yordu dişler seni bir an önce çıksınlar da rahatla inş.
Kuzucum ya kaç gün önce alıntı yaptım yazamadım hala güncellenen haliyle bugün gidecektin dimi hadi bakalım inş önemli bir şey yoktur bal yanak Asım paşada
Saol canım
Saol canımcım

çok iyi geldi hava almak dışarı çıkmak
Rabbim feraha çıkartsın inş canım
Üzülme canım ya çok öok geçmiş olsun aynı evin aynı odanın yatağın içinde bile bulaşmayan çok kişi var siz de tedbirli davranmışsınız zaten inş bulamamıştır. Doğum gününü iyi ki iptal etmişsiniz büyüklere bulaşma düşüncesinde çok yorardı sizi. İnş bununla gelmiş geçmiş olsun eşinde en hafif şekilde atlatsın
Kıyamam kuzuma ya aşılar şifalı olsun inş. Bu arada ankette bende benzemiyora basamayanlardanım

benim kızların ikisi de aynı baba fotokopi. Hatta haftasonu annemlerde eski bir komşumuz Ayşe yi aynı benim çocukluğuma benzetti de pek Bi sevindim eşimde iyi bari arada birileri sesinde azıcık avut kendini diye dalga geçti benimle
Eşleri izin çok benzediğini daha önce söylemişmiydim canım. Benim elimde öyle benden çok heves eder gidip kalalım diye çocuklar için de benim için de çok iyi oluyor ben biraz yoruluyorum evde olsa eşim Bi çok şeye yardımcı oluyor