• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim özleme fırsatım olmadı 😂😂 mutfağı topladım 1 bardak çay içtim uyandı yine çığlık çığlığa sinirlerim çok laçka mememi sıktıkça ben kızıyorum elini itiyorum o ısrarla yapıyor bugün bütün gün böyleydi bittim sabrıma kalmadı 😔calpol verdim yine
Geçmiş olsun canım diş Asya nın canını çok yakıyor belli ki 😕
Benim de bugün meme ucum kanamış ipek in ısırması sonucu. O kadar canım yandı ki acıdan ağladım sonrasında baktım ki bakamış 😥
Ohh afiyet olsun canım inşallah sağlıklı günlerde istediğiniz gibi bir kutlama da yaparsınız 🥰
eşin nasıl oldu?
İnşallah canım 😊 eşim iyiye gidiyor diye düşünüyorduk ama filyasyonda bir arkadaşımız var bi de doktor tanıdıklar onlar sonradan kötüleşiyor, ateş 4-5 gün sürdüyse kötü, hastaneye kaldırılanlar var, damar tıkanıklığı oluyor kan sulandırıcı kullanmalısın vs arayıp bunları söyledikçe iyice korktuk canımız sıkıldı. Ateş de sürekli parolle düşüyor ateşi normale hiç dönmedi daha 😕 bir an evvel iyileşse de rahatlasak ben de endişe etmeye başladım 🥺

S Susam_tanesi eşin nasil canim, ipekcigim huzursuzlaniyor mi?
Eşimi şimdi yazdım canım ipek çok huysuz çocuğun düzeni değişti tabi çok haklı babasını görmüyor bakıcısını görmüyor. Ben elimden geldiğince akşama kadar ilgileniyorum ama akşam sinirleri iyice laçka oluyor.. sağlık olsun da biter inşallah bu günler.

Asım kuzum da iyiye gidiyormuş. Okudum durumunuzu canım sevindim 😊🙏🏻

Benim de bugün meme ucum kanamış ipek in ısırması sonucu. O kadar canım yandı ki acıdan ağladım sonrasında baktım ki bakamış 😥
İnşallah canım 😊 eşim iyiye gidiyor diye düşünüyorduk ama filyasyonda bir arkadaşımız var bi de doktor tanıdıklar onlar sonradan kötüleşiyor, ateş 4-5 gün sürdüyse kötü, hastaneye kaldırılanlar var, damar tıkanıklığı oluyor kan sulandırıcı kullanmalısın vs arayıp bunları söyledikçe iyice korktuk canımız sıkıldı. Ateş de sürekli parolle düşüyor ateşi normale hiç dönmedi daha 😕 bir an evvel iyileşse de rahatlasak ben de endişe etmeye başladım 🥺
Ah evet kıyamıyorum öyle içten ağlıyor ki içim parçalanıyor sonra geldi güldü etti uyuttum şimdi 😍 bakalım zor geçecek bu gece sanırım
Deme ya kanattı demek Ah bilseler kızsan anlarlar ama oda yok nasıl acımıştır canın 😔
Eşinle ilgili de her hastalıkta olduğu gibi bunda da moral çok önemli herkes aynı geçirmiyor sen en önemli desteksin eşine

Aşı etki etmedi diyordum dün ha demez olsaydım . Yarım saatlik uykuları da kaybettik iyi mi . Nasıl direniyor uykuya anlatamam . Kavga ediyoruz bildiğin . Dün 7 saat çok rahat uykusuz kaldı hiç bana mısın demedi . Bugun ilk uykuya 13:30 da geçebildik . 5 saat uykusuzluktan sonra . Yoksa tek uyku sinyalleri mi bunlar 😮
Dün tek uyku uyudu zorla 12:30 -13:30 arası bir saat . Başka hiç uyumadı 🤦‍♀️ bakalım bugun nasıl geçecek
Hay Allah ya ne aşıymış kırdı geçirdi yavruları bizimde salı günü ama gözüm korktu çok zor toparlıyor ayşecik Rabbim esirgesin yavruları💕
İyiyşm dünürüm Evet arka planda açık hep kk nın müdavimi oldum 😂
İş yok temizlik yok ohhh ama bol kafa şişirmeli dersler var gelinini uyuttum şimdi derse geçiyorum umutsuz vaka olmam inş bu sene 🤢🤮
İş temizlik daha kolay canım ders çalışmak sınav stresi beter Rabbim emeklerini zayi etmesin inş gönlüne göre versin
Teşekkür ederiz nisan annemiz☺️ S Susam_tanesi ipek de iyi ki doğmuş aynı gün olmuşlar demek😍 bugün hep diyorum şu saatte şu oluyordu bu saatte yürümeye kalkmıştım😀 bol bol geçen seneyi andık
İyi ki doğmuş Selim Asaf sağlıkla nice güzel yılları olsun inş
Bugün kızıma kek yaptım onun da yiyebileceği muzlu kek üstüne mum koydum üflemedi ama olsun 😅 mama sandalyesinde yaptık kutlamayı anne kız sonra da bir dilim verdim yedi. Öyle bir yiyişi vardı ki görmeliydiniz 😂😂

Üstüne bir bakıcımız bir de babannesigil psta getirmişler kapıdan bıraktılar onları da mum koyup üfletemedim 😂 onları da babasıyla ben yedik 😁
Ay ne düşünceli ince fikirli insanlar inş güzel günlerde sağlıkla sevdiklerinizle kutlayacağınız nice kutlamalar yaparsınız inş🥰

Kan sulandırıcı mutlaka kullansın canım bu süreçte. Biz yazın bir panik olmuştuk bulaştı mı falan diye. Kızkardeşim hemen kan sulandırıcı başlayın d vitamini alın demişti. Kanda pıhtılaşma yapıyor bu hastalık. İnşallah kötüleşmez böyle geçer gider biran önce

Kızlar eşimin isyerinden 1 kisi daha pozitif çıktı. Ne yapalım bilemedim. Test mi yaptırsak diyoruz. Bi yandan bekleyelim bakalim ne olacak diyoruz?
Ervanin bu hafta aşısı var.aşi zaten bekledi ertelendi aşi yok diye. Tam asi geldi dis cikardik.simdi de bu durum oldu. Korona kaptıysak diye korkuyorum.bari perşembeye kadar falan gozlemleyeyim de bisey varsa bi de aşı ağır olur diye korkuyorum🤔

Bi de çok bitkinim.. oructandir diyorum ama 😑 emin de olamıyorum.tek yapabildigim yemek. Evi süpürmedim mutfagi bile 😔 sadece ervanın oturdugu kismi temizledim.zaten fayanstı ıslak mendille aldım.velhasil once halsizlikle başlıyor diyorlar ama acaba anlamak icin oruca ara mi versem diyorum. Neyse birkac gun sonra nasilsa anlayacagiz diyorum sonra da..

Uykusuzum da cok..erva hic durmuyor..ali benim halsizligimi firsata cevirip heryere kagit kesip atmis.toplamiyor ve inanin gücüm yoktu toplayamadım 😔 erva da yutmasin diye dizimin dibinden ayirmadim.bizde durumalr böyle 🤷‍♀️

Dişten sanırım kuzum çok fazla çığlık atıp ağlayınca calpol verdim öyle sakinleşti biraz köpek dişi mi acaba azılar mı 🙄
Geçmiş olsun canım..bu ara azimle el ele bizim canimiza okuyorlar bu nisan bebeleri 😑😑 bizim tirnak kenari yara olmus iltihap toplamis.2 gundur siddetli huzursuzdu tamam dis de cikardi ama galiba ayaktanmis derdi. Bi baktim iltihap olmus kremledim.gunduz daha iyiydi.gecen gun ayagimi bi yere vurmustu herhalde ondan oldu 😑 bugun biraz gec uyusun da sabah gec uyansin dedim ama ters tepti.biraz gec uyusun derken bu saate sarkti.bizim burda uykusu sertlesti derler aynen oyle oldu 😫 sabah da kalkar erkencikten 🤨

Evet şu hastalıkta bitse daha rahat olsak bizde bugün kısa çıktık biraz evin önünden parktan bozma bi yer var orda yürüdük babası ile elinden tutup çöp attık geldik romantik bir aileyiz çünkü 😂 parkta teyze vardı sevdi azcık uzaktan benşm yabaniyi😂
Pek tatlı bir romantizm anlayışınız var 🥰😄😄 çok sirinsiniz anne kiz🥰🧿🎈

Hay Allahim ya belki hafif atlatacakken felaket tellallığı gibi olmus biraz 😑 bari sana söyleselerdi sadece.. esinin moralini yuksek tut canim. Bisey olmaz insAllah.genc adam atlatir insAllah..

Ama kalp de sıkıntı olayı soyle aciklandi gecen gun. Gecici ritm bozuklugu olabiliyormus. Takip ettirmekte fayda var. Ben de o hastaliktan sonra yaklasik 2 ay kalp sıkıntısı cektim.hala da tam iyilesme olmadı.cok kizginim kendime gitmedim doktora.simdi vakalar tavan yapti.ha yaz gelsin ha kış gelsin derken geçiyor zaman 🤔

Ipek kuzusu da sıkıntı veriyor yazmışsın ama ben sana güveniyorum en guzel sekilde ilgilenirsin babasını aramaz. Allah guc kuvvet versin canım ❤

Çok bunalmış ve bıkkın hissediyorum ama çocuklardan yana değil..yani yine onlar yoruyor ama kendimden yoruldum sanki.. bu yorulma hali beni geriyor. Hic yorgun olmak istemiyorum ama hep yorgunum 😫 sanki depresyon 😫 yani yoruldugum icin kendime kiziyorum. Yorulma hakkim yokmuş gibi.🙄

Son düzenleme:
Hay Allah ya ne aşıymış kırdı geçirdi yavruları bizimde salı günü ama gözüm korktu çok zor toparlıyor ayşecik Rabbim esirgesin yavruları💕

İş temizlik daha kolay canım ders çalışmak sınav stresi beter Rabbim emeklerini zayi etmesin inş gönlüne göre versin

İyi ki doğmuş Selim Asaf sağlıkla nice güzel yılları olsun inş

Ay ne düşünceli ince fikirli insanlar inş güzel günlerde sağlıkla sevdiklerinizle kutlayacağınız nice kutlamalar yaparsınız inş🥰
Amin canım tşkr eserim🥰

Aynı ben Dünürüm sahurdan sonra uyuyor muyum napıyorum anlamıyorum hiç sabah da erkenden güne başlıyoruz şükür😒Allah kolaylık versin 😘

Sıkıntın neyse çözülsün, herşey istediğin gibi olsun canım 😘😘

Geçmiş olsun canım ilerlemeden atlatır eşin de umarım sizlere geçmemiştir nasıl şuan durumunuz?

Ağır gelmiş kuzum tutma zaten Rabbim kolaylık veriyor da biz işgüzarlık yapıyoruz sonra tutmak zor oluyor düşüncesiyle 🙄
Herkese hayırlı Ramazanlar olsun. Bugün yoğun bir gündü ama beni sarsmadı şükür. Eşim kötüydü. Gün boyu baş ağrısı iftarda mide bulantısı bişey yiyemedi. Bu arada bize idari izin geldi. Uygularlarsa 2 hafta evdeyim. Sevgiler gönderirim iyi geceler
nzh99 nzh99 canım haberi okuyunca ilk sen aklıma geldin inşallah seni de kapsıyordur da 2 haftayı evinde geçirirsin eşine de destek olursun hem
Yine geriden gelerek. Teşekkür ederim missim. Tamamen idari izin uygulanmadı evden çalışıp haftanın bazı günleri nöbete gideceğim ama buna da şükür
Su çiçeği aşımız gelmiş ona gidecez bugün biz de öncesinde bir şok a uğrayacağım tabi😁hava da güzel yürüyüş yaparız oğlumla😊
Aşı bizi çok yordu. Ağır geçirdi.size kolay geçsin inşallah
Şu kızı bir uyutabilsem oyuncaklar bana kalacak. Ha gayretEki Görüntüle 2824829 Eki Görüntüle 2824830
Melek kuzular Allahım esirgesin maaşallah
S Susam_tanesi canim, şu an hala emerek uyuyor, gece sahura kalktigi için, uyanmadı, beni de kaldırmıyor yanından.

@Nehir8077 devlette çocuk hastanesine gittik canim, ust solunum yolu hastalıklarını gönderiyorlar galiba, poliklinikte bekleyen bir kaç bebegi de gördüm çünkü. Allahtan saat 3teydi randevu da, az kişi vardı hem hastanede, hem kuyrukta.

cok sagolun arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için. esim girdi içeri, ağızdan mi aldılar burundan mi diyorum, ben bakmadım diyor. ağlama sesi geldi, bayağı agladi ama.

sonuc e nabizda görünmüyor henüz, arayacağız dediler aramadilar, telefondan takip ediyoruz. insallah negatif gelir.
Asım paşam kıyamam kuzuma
Ahhh kuzum hassas yüreğini sevdiğim 💕

Ayşeciğin el sürekli ağızda ne bulsa ağzına sokup yan dişleri kaşıyor onlarda şiş şiş geceleri hep ıhh ıhhh diyerek uyuyor

Haberi okuyunca ilk sen geldin aklıma inş senin için de eşin içinde Ata içinde çok iyi olur

Merak ediyordum sizi eşin nasıl oldu siz nasılsınız ee sende evdesin dimi bakıcı geliyor mu sizde bişey olsa belli ederdi kendini en az hafif şekilde atlatır inş eşin de
D dilzar canım siz de durum ne adım paşa nasıl sonucunu ne zaman çıkacak siz zaten izole haldeydi iz kimseyle förüşmüyordunuz negatif çıkacak inş🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Şükür canımmm benim . Allah razı olsun hep beni düşünmüşsünüz. Eşimi dinlendiriyorum. En azından sabah uyuyor biraz o. Ben de evden online idare ediyorum. Sen nasıl oldun
Senin için güzel olacak . Sizi kapsıyor da bizi kapsamıyor okula devam . En azından 2 gün gidiyorum sadece . Sağlıkla bitiririz inşallah

Misss ne alacaksın şok tan . Fisher price in akıllı saati mi yoksa uzaktan kumandasını mı alsam ben de bilemedim

Nasıl güzelsiniz 😍
İnşallah canım. Amir istediğinde çağırır maddesinden nöbet usülü ve evden çalışma. Ama hamdolsun Ramazan’da iyi geldi.
nzh99 nzh99 canım hayırlısı olsun iyi oldu böyle bence. 15 gün dinlenirsin.tabi evde olunca da insan is çıkarıyor kendine ama olsun yine ise gitmeye benzemez. Enistemize de geçmiş olsun.hayirlu ramazanlar diliyorum dünürümcanım:KK200:
Dinlenmek annelik lügatında var mı ki dünürüm. Hep bir koşturmaca.
Korumuştur ya inşallah bence size Bulaşmamıştır dikkat etmişsiniz ya maske en önemlisi zaten🙏

Hahhshahah tek dişli gelinim 🤣🤗😍

Aynen canım ya bir de haydo eme eme sömürdu eşim bı ara tutmasan mi dedi acıdı halime 🥺 bı kaç gün denicem vücut alisir diye düşünüyorum olmazsa artık borç kaza 🤷

Yaaa kuzum inşallah negatif çıkar🙏 bebeğe nasıl test yapiyolar dilzar ağızdan mi .. endişelenmekte haklısın canım anne olarak insan ne yapacağını şaşırıyor o an ama düşünme şimdi bunları vitamine aban bol bol çabucak iyilesirsiniz inşallah ❤️

Yapma yaa kıyamam jadem bünyen kaldırmamış 😓ben de kötü oldum çok kafam kalkmadı hiç iftarda da tek olcam diye yemek yapmadım önceki günden kalanları yerim diye yata yata uyustum yemek yapmaya ugrassam daha dinç olurdum belki😬

Ulen Aliiii ya seni yerim😅 çizgi film iyi fikirmis benim kızda sorup durdu orucum akşam ezanı okununca yemek yicem vs açıkladım baya her ezanda geldi hadi ezan okundu ye diye 🤣🤣

Haydonun vukuatlari vol bilmem kaç 😬 dün bı oyuncak elinde koşarken (yürümüyor hep koşuyor zaten) oyuncağı ağzına koydu uzunca bir oyuncak o agzindayken düşerse kötü olur diye tam elinden alacakken düştü üst damagina çakıldı off ne ağladı yavrum ne ağladı içim gitti damak paramparça kan doldu ağzının içi hiç yemek yemedi aciyo canı belli sürekli emdi yumuşak kaşıkla yoğurt falan yedirdim bı tek o acitmadi yarasını onun mu canı yandı benim mi tahmin edersiniz 😭😭
Geçmiş olsun haydoma şimdi nasıl oldu damağı hep bir aksiyon Allahım korusun
Kızlar bir de ramazani anlayamadi.. zaten günler önceden ramazan geliyor diyordum. Sonra sabah ramazan geldi artik orucluyuz deyince. Bi sinirlendi önce ah ben o ramazani bir tutamadım.. gece uyumasaydim keşke o kadar da bekledim.gorseydim onu bizim eve sokmazdim sizi aç bırakıyor diye diye ağlıyor :KK70: oglum büyükler oruc tutarlar bu sağlığımız için dedikce daha da agladi.sonra çözüm bulmus gibi ic gecirerek kulagima egildi fisildiyor anne bi çözümüm var.siz bence kuculun yani cocuk olun boyle ac olmaz diyor 🤣🤣 gitsin o ramazan diyior. 155 i arayalim diyor 🤣 canakkale sehitlerini cagiralim Atatürk gelsin diyor 🤣🤣 sanki ramazan bi haydut kovduracak tevbe estagfirullah 🤣🤣😁😁 cocuk akli iste 🥰 birgun gelip o da orucun ne kadar sifa olduğunu anlayacak ❤🥰

Ramazan tayfa iyi oldu aslım tavsiye ederim.benim.ki zaten rafadan tayfayı seviyordu ramazan tayfa bize iyi geldi.hala anlayamadı ama en azından aa böyle bisey varmış deyip kabullendi 😊😊

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Alim benim naif kuzum.
Arkadaşlar çok kötüyüm ya vucudum kırılıyor burnum başım akıyor hapşırıyorum ve etlerim liğme liğme didikleniyor sanki 🤧covid değilimdir inş 🥴
Üşütmüşsündür kuzum. Bu yoğunluk bağışıklığı da düşürüyor ne yazık ki
@nuriye54 beni de ekledin mi bakıyım ortak arkadaş olunca onaylıyorum. Tanıdın mı beni bakem🤪
@Umudum- kumanda aldım canım saat çok kullanışlı değil gibi geldi denedim sadece 2 tuşu var kumandadan hepsinin ayrı ayrı sesi müziği var. 1 tane gelmişti aldım. Kimse de yoktu 🙄 bime gelse millet harp eder şoka gelince bir sakinlik dinginlik 🤣🤣
Aşımızı da olduk ordan abimlere uğradım biraz çene yaptık geldim 3500 adım atmışım 🤪uyudu Göktuğ şimdi iftarı hazır edersem öğleden sonra tekrar çıkarım belki. Gitsin kilolar 💃💃
Gitsin kilolar misim. Ben de aldım kumanda biraz oynuyor biraz sıkılıyor öyle gidiyor
Girip çıkıp bakıyorum bir haber var mı diye pozitif çıksa ararlarsı zaten negatif tir sonuç Rabbim korusun tüm yavruları🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aminnn inşallah
Arkadaslar şükür sonuc çıktı, negatif.. 12 dediler 24 saatte ancak çıktı ama şükür ki sonuc iyi.

tahlilde bogaz ve burun suruntusu kombine yazıyor, sormuştunuz ya, eşim bakmamış, dayanamam diye. elhamdülillah. sagolun hepiniz, bu süreçte yanimda olduğunuz için.
Ne korku atlattın tahmin ediyorum. Bunla geçmiş olsun Asım paşama şifalar olsun
@Helinnnnn damadıma laf yok ,oynasın bakalım .senoş da oynuyor her şeye . Bir de el şıklatıyor (tabi ses çıkmıyor ), bilekten kıvırıyor ki sorma . Tv izlemiyor ama radyo açıyorum müzik dinliyor ordan . Kumandayı bana aç diye getirip daha açmadan bilek kıvırmaya başlar . Büyüdüler bunlar iyice
Büyüdüler aynen Allah esirgesin
Öyle değil aslında bu hastalık 8.günden sonra pik yapıyormuş. Bu günlerden sonra yoğun bakıma yatanlar varmış Allah korusun. Bizim de kendisini farkettiğinden beri bugün 8.gün oldu. Bugün bir kbb uzmanı tanıdık aramış o günlerden sonra birden kötüleşiyor 2.dalga oluyor ilaçlarını ihmal etme diye.. 😣😣
İnşallah kolayca size de geçmeden atlatır eşin canımmm
bu zor ya 😳 verme ağlasun diyecem de nasıl. ben genelde kaçıyorum oyalayın diyorum ama sen teksin ay bilemedim ama zor yani sürekli sürekli. bi de susam demis ya ısırıyor diye. ben ısırınca tepkisiz kaldım kalamadimmmm gülmeye başladı kızdım güldü şimdi direk kapatıyorum memeyi azcik ağlıyor ama inan o acıya dayanani takdir edrim bende yok o ayrı eşiği 🤯🤯🤯
Ata da ısırıyor acısı öyle böyle değil
Teşekkür ederiz helinn teyzesii 🤗🥰 ohh nasıl büyüyecekler inanamayacaksiniz..bazen bakıp kundaktaki halini hatırlıyorum 🥰😊 beni alıyor bi gülme 🥰

Biz 1 haftayı geçti ofkeliyiz..ben de anlamadım. Bi de sersem ki sorma dan dan düşüyor 🥴🤯 hani Türk sinemalarinda kadinlar nayir nolamaz diye burgu makarna gibi kıvrılıp da duser ya 😄🤣 aynı öyle iste 🤣
Ama 3 saat diyorsun jadeem 🤯🤯 cook coook fazla 🙁 dişten mi yoksa hep mi böyle?
Başka biseylere kanmıyor mu hic? Sen cok yorulursun yazik kıyamam 😔

Yaa zeynom yaa mustakbel gelinim..siz Ali ile dort dörtlük bir ikili olursunuz ben anladım.yerli stand up gosterisi 🤣🤣 yeni market haa 😄😍🤩🥰 oyy kıyamam güzel yüreklim 🤗🥰

Sen nasil oldun canim?.. cok yoğun bir temponuz var..ister istemez bitkin düştün canım.cabucak toparlarsin insAllah❤🤲

Bilmez miyim ya 🥰 Allah aşkina şurda biri de çıkıp desin ki kendime bayıla bayıla alısveris yapıyorum diye.. diyemeyiz.. çünkü kendimize alsak da hep ihtiyac olanı alırız fazlasini degil...bittiiii artik o eski keyfi alisverisler.. hep yavruma sunu alayim ay su kitap su oyuncak aman da ne guzel toka..aaa bak bunla cok rahat eder..ve hatta mutfak gerecleri bile ona göre..minik tencere sevimli kek kalıpları 🥴😄

Canım kuzeninin başi sag olsun.kronik bir rahatsızlığı mi vardi ki? Genclere kolayla ölüm gelmiyor diye söylüyorlar ama..üzüldüm :KK43: Allah yavrusuna annesizligin acısını hiic hissettirmesin insAllah 🤲🤲🤲💙

Oyy kıyamam nasil da korkmus minik kus.annemden garip garip sesler geliyor eyvah dedi herhalde 😄 yerim ya 🥰🐥🐥🐥❤❤

Biz de öyleyiz 1 haftadır..nedir bu bilmem.benim dise baglamistim ama hepinizde varsa bi anlam veremedim. acaba aşı mi huzursuzluk yaptı canım?

Yok canım o normal.. seni özlüyor..gördüğü zaman bırakmak istemiyor.gitmenden korkuyor.Elif de öyle.1.5 yastan sonra yavas yavas anlamaya başlıyorlar.annenin gittigi zaman geri döneceğini anliyorlar. Lavaboya gitsem kapıda aglıyor😑😑. Bu 12 18 ay bize en düşkün oldukları aymıs🥰
Güzel gelinim düşe kalka büyüyecek diyorlar da düşmesinler kıyamıyorum
Günaydın arkadaşlar eşimin atölyede beraber çalıştığı arkadaşının testi pozitif çıkmış akşam haber verdiler pazartesi beraberler iş atölyede ve çay kahve içerken maskesini çıkarıyor muş arkadaş eşim maskeli ve mesafeliymiş ama okula gelme dedi müdürü bakalım eşimde Bi belirti yok😞
Yoktur inşallah içinizi ferah tutun. Maske mesafe koruyor aslında tedbir amaçlı gelme demiştir müdür
Öğretmen arkadaşlardan aşı sırası gelen var mı düşünceleriniz neler merak ediyorum? Bana çıktı bir yandan güvenemiyorum bir yandan olmak gerek diyorum eşime de çıktı o olmayacak😑 okudukça araştırdıkça şüphelerim artıyor napacamı şaşırdım gerçekten ya
Bize çıkmadı eşime yani. Okula fiilen gitmediği için ben yapılması kanısındayım.
Hanimlar bayadr giremiyordum napiyorsunz nasulsinz?
Ben yine bir soru ile geliyorum..

Oglum 13 nisanda tam 1 yaşına girdi bugn de aşı yaptirdık 3 taneymiş 2 aynı koldan digeri de diger kolundan vuruldu atesi olabilir bnda vs dediler.
Ama hic bir aşıda byle aglamadi cok kötü oldu susturamadim disarda az sakinlesti iste nyse eve geldm yine hic bir sekilde susmadi uykusu geldi uyuyamadi da.

Kolunu tutarak agladi surekli sustu agladi fkan bnde calpol verdm demek ki agrisi var diye smdi sakinlesti ama byle oluyor mu sizler 1 yaş aşısıni nasl atlattiniz?
Canı yanmıştır. Niye aynı koldan yaptı ki. Bizim iki ayrı kol ve bir bacak yapıldı. Bizde yıktık sağlık ocağını. Sonrası da fenaydı. Ateşi çıktı. Uyumadı. 2 gün sürdü. Dişle de karıştı belki onun etkisi. Umarım Kadir sarsılmaz
Merhaba kızlar bu ara yoğun geçiyor günler bakamıyorum ramazanın başlaması ile zaman nası geçti anlamadım. Kız kardeşim geldi yanıma bana kolaylık oldu. Cumartesi günü Eylüllün doğum gününü yapıcaz elbisesi hala gelmedi ona rağmen yapmak zorundayım çünkü babaannesi ile dedesi gidecek beklediler bizi mecbur yapılacak. Hasta olanlar vardı okudum herkese şifalar diliyorum. Bunalanlara da sabır diliyorum gerçekten zorlanıyor insan bazen özellikle gecelerii uyku olmayınca sabır tükeniyor ama geçecek inşallah bu günlerde sağlık en önemlisi gerisi boş öpüyorum hepiniizi😘😘
Hayırlı yaşları olsun Eylül çiçeğimin. Güzel günlerini görün inşallah. Kardeşin gelmiş sana yoldaş ne güzel
Onun pek yan etkisi yokmuş sanırım. Ya mehmet ceyhan da demiş bu kadR kısa zamanda aşı üretilmez diye ama kendisi de aşı oldu diye biliyorum yanlış bilmiyorsam🤔
Kalbini bozma şifa olsun. Sinovak doğal yöntemlerle üretilmiş. Bir de virüs onlarda çıktı. Ben tercihe sunulsa sinovak derim
Sağolun kızlar . Artık büyük küçük dinlemiyor . Allah yavrularımızı korusun . Daha konuşamıyorlar bile ki kendilerini anlatsınlar . Nasıl bir illetti ki her şeyimizi etkiledi . Bitse artık eskiye dönsek ne çok özledik her şeyi
Keşkeee. Elimiz yüreğimizde. Tüm alışkanlıklarımız bile değişti lanet virüsten. Allahım rahmet eylesin kuzenin kuzenine. Küçücük çocukları bırakıp gitmiş. Kalanlara yardım etsin rabbim
Geçmiş olsun canım . Bizde eşim sen vurul ben dayanıklıyım diyor , korona onu vurmazmış 😁 ben de hasta olsam herhalde Allah korusun en çok burnum zorlar beni . Burun ameliyatı olan var mı aranızda ? Yıllardır ameliyat olmam lazım hep erteledim doğumdan önce bu kadar etkilemiyordu .doğum sonrası bildiğiniz ağzı açık uyuyorum . Kan sulandırıcıları bırakınca oldu gibi bu durum . Yaza ameliyat olacağım inşallah
Benim çocukluktan beri sorunlu. Kemik var alınması lazım zor bir ameliyat. Benim de fena kan sulandırıcı arttırıyorsa beni de sonrasında tetiklemiştir. Ata daha büyümeli benim ameliyat olmam için eşim hem bana hem ataya bakamaz. Virüs bitmeden hastane ortamında bulunmak da ürkütüyor açıkçası. Sana şimdiden şifalar diliyorum canım
Kızlar bu 1 yaş aşısı bizi mahvetti çok ateşlendi çok huysuz gecem gündüzüm birbirine karıştı aralıksız ağlıyo ilk kez bi aşıda bu kadar etkilendi ya bütün aşılar kolay geçince bu da öyle geçer diye düşünmüştüm 🥴😓
Ah aslım. Bizi de mahfetti. 2 gün gece gündüze karıştı. Çok geçmiş olsun
@Aslihaydo @minikbebegim9640 gecmis olsun canlarim.
Biz bacaktan olduk. Koldan mi agri yapti acaba 🤔
Ateş de çok oldu bizde
Hepinizin ayni koldan yda ayni bacaktan 2 sefer vurmamislar acaba ondan mi cok zorlandi yavrm ya. Hep 3 aşı oldugnda ayni yerden vurmamislardi 2 bacak bir kol yapilmisti. Ama bugn iyi sukur gece de cok zorlu gecti dişler de heralde geliyor bir yandan . Hic bsey yapmaya firsatm olmuyor iş yemek anca.

Sizlerde oruç nasl gidiyor ben cok uykusuz oluyorm onun disinda yemk zorlamiyor pek nrmalde de yemem zten bsey😂 bebisler iyidr insallh cok cok öpün yerime minikleri🥰🥰🥰🥰
Uykusuzluk beni de mahfefiyor. Oruçsa iyi gidiyor. Aşı diş perişan oldu kuzular sen de Kadiri öp
Kızlar Asya durup dururken çığlık atarak ağlıyor ama sahte değil gözyaşı akıyor diş mi sizce neden 😔
Ah adaşım iki gündür aynıyız. Diş sanırım çok zorluyor üstüne afedersiniz ishal oldu. Hali kalmadı. Patates pirinç lapası muz bana mısın demedi. Kıyamam Asya kuşuma. Nasıl canları yanıyorsa. Rabbim kolaylıklar versin yavrularımıza

İnşallah yarına daha iyi olur zor kısmı geçti bence. Sağlıkla kavuşun inşallah
Ah evet kıyamıyorum öyle içten ağlıyor ki içim parçalanıyor sonra geldi güldü etti uyuttum şimdi 😍 bakalım zor geçecek bu gece sanırım
Deme ya kanattı demek Ah bilseler kızsan anlarlar ama oda yok nasıl acımıştır canın 😔
Eşinle ilgili de her hastalıkta olduğu gibi bunda da moral çok önemli herkes aynı geçirmiyor sen en önemli desteksin eşine
Sağlam göz yaşı akıyor çok masumlar hiç kıyamıyorum
Kızlar eşimin isyerinden 1 kisi daha pozitif çıktı. Ne yapalım bilemedim. Test mi yaptırsak diyoruz. Bi yandan bekleyelim bakalim ne olacak diyoruz?
Ervanin bu hafta aşısı var.aşi zaten bekledi ertelendi aşi yok diye. Tam asi geldi dis cikardik.simdi de bu durum oldu. Korona kaptıysak diye korkuyorum.bari perşembeye kadar falan gozlemleyeyim de bisey varsa bi de aşı ağır olur diye korkuyorum🤔

Bi de çok bitkinim.. oructandir diyorum ama 😑 emin de olamıyorum.tek yapabildigim yemek. Evi süpürmedim mutfagi bile 😔 sadece ervanın oturdugu kismi temizledim.zaten fayanstı ıslak mendille aldım.velhasil once halsizlikle başlıyor diyorlar ama acaba anlamak icin oruca ara mi versem diyorum. Neyse birkac gun sonra nasilsa anlayacagiz diyorum sonra da..

Uykusuzum da cok..erva hic durmuyor..ali benim halsizligimi firsata cevirip heryere kagit kesip atmis.toplamiyor ve inanin gücüm yoktu toplayamadım 😔 erva da yutmasin diye dizimin dibinden ayirmadim.bizde durumalr böyle 🤷‍♀️
Gelinimi yormaz inşallah aşı. Sözlüsü petişan oldu. Sonra dişler. İshal şimdi diş yapar diyorlar doktora da götürmedik götürdemiydik. 5 ten beri yapmadı gece ne olur bilemem. Oruç da halsizlik yapıyor ben fırsat buldukça uyuyorum. Uykusuzluk halsiz ediyor kalbini bozma yorgun bitkin düştün Allahım korusun dünürüm
Çok bunalmış ve bıkkın hissediyorum ama çocuklardan yana değil..yani yine onlar yoruyor ama kendimden yoruldum sanki.. bu yorulma hali beni geriyor. Hic yorgun olmak istemiyorum ama hep yorgunum 😫 sanki depresyon 😫 yani yoruldugum icin kendime kiziyorum. Yorulma hakkim yokmuş gibi.🙄
Her hakkın saklı da kullanmak lüks. Kolay değil iki çocuk Ramazan öpüyorum gelinciğimi kayıçomuzu iyi geceler canım

misskokulumm misskokulumm miss emzirenler de içebiliyor mu kan sulandırıcı?
Ben karanfil tukettim o dönem hatta kalp carpintim da o sekil azaldi diye düşünüyorum 🤔 o da kan sulandirici ya.
Kullanır canım doğumdan sonra 10 gün iğnesini vuruldum ben. Hamileler de hergün yapıyor iğne. Bir zararı olduğunu düşünmedim hiç ben. Aspirin tavsiye ediliyor günde 1 zaten. Pıhtılaşma yapıp beyin yada kalbe pıhtı attırıyor canım Allah korusun bu hastalık

Gelinimi yormaz inşallah aşı. Sözlüsü petişan oldu. Sonra dişler. İshal şimdi diş yapar diyorlar doktora da götürmedik götürdemiydik. 5 ten beri yapmadı gece ne olur bilemem. Oruç da halsizlik yapıyor ben fırsat buldukça uyuyorum. Uykusuzluk halsiz ediyor kalbini bozma yorgun bitkin düştün Allahım korusun dünürüm
Canım eğer geçmezse ve çok sıvı kaybederse tuzlu sekerli karbonatlı su hazırlayıp kasikla verirsen duruyor ishal. Canım aslinda asi sonrası ishal oyle kötü bisey degil. asinin icindeki agir metalleri atiyor bagirsak.varsin temizlensin. Bolca sıvı takviyesi yap da güçsüz düşmesin.
Eger gecmezse de elektrolit dengesi için sıvı hazırlanmalı. Google da ölçüsünü bulabilirsin.bir iki cay kasigi icse yeter. Gecmis olsun damadıma 🌺🐥

Kullanır canım doğumdan sonra 10 gün iğnesini vuruldum ben. Hamileler de hergün yapıyor iğne. Bir zararı olduğunu düşünmedim hiç ben. Aspirin tavsiye ediliyor günde 1 zaten. Pıhtılaşma yapıp beyin yada kalbe pıhtı attırıyor canım Allah korusun bu hastalık
Evet komşumuz felç kaldı maalesef :( ben de aldırayım en iyisi. Şu an riskliyiz çünkü 🤔 Teşekkür ederim canım 🎈

Günaydın arkadaşlar ☀️☀️ Güzel bir gün diliyorum hepimize 😊😊
Günaydın canım size de güzel bir gün babanıza şifa olsun
Canım eğer geçmezse ve çok sıvı kaybederse tuzlu sekerli karbonatlı su hazırlayıp kasikla verirsen duruyor ishal. Canım aslinda asi sonrası ishal oyle kötü bisey degil. asinin icindeki agir metalleri atiyor bagirsak.varsin temizlensin. Bolca sıvı takviyesi yap da güçsüz düşmesin.
Eger gecmezse de elektrolit dengesi için sıvı hazırlanmalı. Google da ölçüsünü bulabilirsin.bir iki cay kasigi icse yeter. Gecmis olsun damadıma 🌺🐥
Geçti gibi akşamdan beri yok ama ödüm koptu vallahi bol su ıhlamur ayran yapıp verdim. Pirinç lapası patates muz sanırım bağırsakları betonarmeye döndürdüm. Ama dediğin karışımı yapayım serum gibi saol dünürcanım
Evet komşumuz felç kaldı maalesef :KK43: ben de aldırayım en iyisi. Şu an riskliyiz çünkü 🤔 Teşekkür ederim canım 🎈
Ben hamileyken kullandım emzirene de sıkıntı olmaz sanki

Back
X