• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
bizdeki güncellemeler 2 minik diş ve ilk defa yanında kimse olmadan yürümeye cesaret göstermiş olması. 7-8 adim artı belki ama önemli olan cesaretiydi gerisi gelir artık. bayrama yururuz🥰

kızlar civana hiç ayakkabı olmuyor ya 🙄 ayağını öyle bi topluyo ki büyük de olsa küçük de olsa açık hali felan yok napacam bilemedim
Bende ayakkabı alamadım hala visconun numaraları bulamadım bitmiş stokları. Ayakkabı da topluyor ayağını nasıl yapıyor ki onu

Tşkr ederim canım
Canım sandalet denedin mi onu giydirmek daha rahat olur belki
denedim canim en rahat topuklu olur sipaya😂
Hayırlara güzelliklere yürüsün minik ayakları. Ayağına taş gözüne yaş değmesin iyi insanlar çıksın civanımın yollarına
amin kuzum🙏
Rabbim esirgesin canım benim anneler hasta olmasın 💕

Ahh kuzum ya geçmişler olsun ana oğul çok hızlısınız.Allah güç kuvvet versin kuzuların hızına yetişmek zor

İlk akşam baya huzursuzdu ama şimdi iyi çok şükür beklediğim kadar kötü olmadı

Çok zor bir süreç Allah kolaylık versin inş hayırlısı ile tutar. İki kızımda tüp bebek ilk kızımda 12 yumurta vardı 5 tanesi kaliteli idi 2 tanesi 5.güne ulaştı 1 tane transfer edildi ilk denememizde tuttu şimdi 6.5 yaşında kızım. İkinci kızımda çok yoğun tedavi uygulandı 27 yumurta topladılar 2ntane transfer edildi çok şükür Ayşem kucağımda şimdi. Bir tane de dondurulmuş embriyomuz bekliyor bakalım.

Yetişemedik canım yolda açtık iftarı bin pişman oldum Allah yardımcısı olsun Burda yaşayanların

En güzelini yapmışsın diğer türlü çekilmez bu eziyet ya insanın psikolojisi bozulur ben hergün böyle işe gidip gelsem çok mutsuz olurdum Allah kolaylık versin

Çok yorucuydu canım çok çok pişman oldum uyumadı Ayşe iftar vaktine kadar mahvoldu hem kendisi hem ben

Yok canım ya hiç gerek yokmuş çektiğimiz rezilliği görünce oda pişman oldu kendi çıkıp kendi gelseydi

Oyy maşallah hep güzelliklere iyiliklere gitsin adımları
amin inşallah canim 🙏
Civan dön yoldan kuzum gerimixden gelme annene yazık günah😂
Ya desem yapıyor ama nereye kadar evde iş bitmiyor ki 😂 aman kocaman dünya gibi bulaşık bitse çamaşır yemek zaten hergün bi çile küçücük evde nasıl bu kadar iş olur nasıl😜😝
he ya ben girdigim her odada kendimi kaybediyorum nasıl bu kadar dağınık olabilir diye.cocuk mu yetistiriyorum tazmanya canavari mi bilemedim 🤣
Hadi hayırlı olsun ilk adımlarınız canım🥰
Ayakkabıyı bizimki de gitmiyordu topluyordu ayağını bileği lastikli patik gibi olanlardan aldım onu giydikçe alıştı. Dışarda da gezdi biraz onunla. Artık ayakkabı giyiyor rahat yürüyor şükür😁 hatta bugün bimden aldığım terliği bile çok rahat giydi😍😍 sabah gittik Göktuğ la nasılsa terlik alacam çok alan olmaz dedim kalabalık geçince girdim ayy millet de terliğe gelmiş🤣🤣bir çift kalmıştı bizim numaradan aldım şükür. Bir de yeğenim drone istiyordu onu kaptım 🤪🤪dediğin gibi bim bana hediye falan vermeli🤣🤣🤣
lastikli patik ev için olanlar mi.hangisi canim? terlige esime diyim de baksin madem. geceb şoka gittik ya ilk defa ay ne stres ya bna gore degil dedim. yani cocukla gitmek stres yani ne vardi ne alacaktim hepsi gitti aklimdan areli kontrol edecem diye 🤯
hayirla atsın adımlarını, civanim. bu tosbikler pespese yürüdü helinim, bebeler kulübü var da bizim mi haberimiz yok acaba? ordan mi haberleşiyor bunlar.

yürüdükçe ayaklarını açıyorlar helin, Asimcik da öyleydi, ayakkabı giydirmeye çalışınca top gibi yapıyordu ayağını. adımlar fazlalasinca sonra sonra açmaya başladı ayaklarını, alisti ayakkabı giymeye.
bebeler kulubu olabilir 🙈 ay onun ayaklrini opeyim tospikler😍
Bende ayakkabı alamadım hala visconun numaraları bulamadım bitmiş stokları. Ayakkabı da topluyor ayağını nasıl yapıyor ki onu
he ya ne viccoymus🙄 gicik oldum zaten vazgeçtim o ayakkabidan abisinden var ama dedim ona da özel almış olalım bakayım artık yazlık birşeyler alacaz 😉

biz sizi geriden takip ediyormuşuz onu anladım. civan sürekli heryerde ustumu aciyor. memeye duskun oldu yeniden. yurume calismalari diş aşı mevsim gecisi derken hic ayari kalmadi bebelerin😳

jadem olsun bak sana tuyolari vereyim. asyayı uyutacam çamaşırı as asyayı uyutacam mutfağı topla asyayı uyutacam oyuncakları kaldır gibi gibi gibi iş dağılımı yap 🤣 sende geç kızının yanına sakince bekle ama dinlenmeye gitmişsin gibi düşün. az uzanıp sonra kalk kahveni yudumla ve derse başla 😘

asla yaşanacak yer değil. en azından çocukla değil 🙈

panjur kökten çözüm. ya inşallah gönlümüze göre bir ev olur ya misim🙏

yaramaz bu nisan bebeleri 😁 sende olmasan mis ya valla bim felan sana maas vermeli. cok tesvik edicisin.

ya gecici bence canim. tekrar özüne döner gibi benim gelinim 😍

Doga Delisi Doga Delisi ve SonsuzUmut SonsuzUmut kızlar iyi ki doğmuş hanimagamiz zaramiz ve ipek kızımız. ne mutlu size cok guzel resimlerdi. hep birliktw mutlu saglikli yillarinjz olsub🙏😍

sen yaz arada ya valla iyi oluyor. bu arada bende yazi bekliyorum. balkonda mis gibi etkinlik olur 😍

bizde sabah 1 yaş videolarına baktık ay nasil asigim nasil seviyorum nasil buyumusler eriyorum resmen💞💞💞

oyyyy caaanim ata senin de bayramın kutlu olsun 🥰 bende arele hediye niyetine yataktan çıkarıp tavukların yanına götürdüm yumurta topladık 😂 yalnız hiç insanı değilim bu işlerin ya korkuyorum ben sanirim 🙈
Teşekkür ederiz 😍 Amin inşallah 🤲🤲
Doğum günü kutlu olsun çiçek kızın sizi görmek çok güzel
Sizin de doğum gününüz kutlu olsun. Ne güzel yapmışsınız doğum günü kutlamanizi 🤍 Biz bayramdan sonra yapacağız inşallah. Sağlıklı, mutlu nice yaslariniz olsun. Boncuk kızına,güzel ailenize de maşallah 🧿🥰
Doga Delisi Doga Delisi iyi ki doğmuş İpekcik, mutlu sağlıklı huzurlu uzun bir ömrü olsun, tüm sevdikleriyle🥰
Teşekkür ederiz ♥️♥️
Doga Delisi Doga Delisi maşallah güzelliğe 🧿 çok güzel olmuş tam bir çiçek maşallah 💕
Teşekkür ederiz 🥰♥️

Visco dışında ilk adım ayakkabısı olarak ne aldınız. Visco stokları bitirmiş😒 başka be alabilirim?
Screenshot_20210423-165457_Samsung Internet.webp

bizim ki şuna benzer bir şey. ben denemeden almak istemedim, burada da nereye sorsak vicconun o modelinden yoktu. kafamıza göre aldik. alti ikiye katlanacak kadar yumuşak, giydirmesi kolay olsun, bir iki de adimlatinca anlaşılıyor zaten.

markası da teobaby mi ne 🤪🤪🤪

Eki Görüntüle 2832876

bizim ki şuna benzer bir şey. ben denemeden almak istemedim, burada da nereye sorsak vicconun o modelinden yoktu. kafamıza göre aldik. alti ikiye katlanacak kadar yumuşak, giydirmesi kolay olsun, bir iki de adimlatinca anlaşılıyor zaten.

markası da teobaby mi ne 🤪🤪🤪
Belli baya rahat gözüküyor cidden

denedim canim en rahat topuklu olur sipaya😂
amin kuzum🙏
amin inşallah canim 🙏
he ya ben girdigim her odada kendimi kaybediyorum nasıl bu kadar dağınık olabilir diye.cocuk mu yetistiriyorum tazmanya canavari mi bilemedim 🤣
lastikli patik ev için olanlar mi.hangisi canim? terlige esime diyim de baksin madem. geceb şoka gittik ya ilk defa ay ne stres ya bna gore degil dedim. yani cocukla gitmek stres yani ne vardi ne alacaktim hepsi gitti aklimdan areli kontrol edecem diye 🤯
bebeler kulubu olabilir 🙈 ay onun ayaklrini opeyim tospikler😍
he ya ne viccoymus🙄 gicik oldum zaten vazgeçtim o ayakkabidan abisinden var ama dedim ona da özel almış olalım bakayım artık yazlık birşeyler alacaz 😉
2 erkek bir baba derken çok normal 😂😂😂 kolaylık versin. Allah kuzum😍😍😍

evet asıl baba tazmanya da çocuklar babalarıyla çok eğleniyor. çocuk tarafını hep korumuş eşim. her çocuğun seviyesine inebiliyor ve saatlerce oyun oynayabiliyor 🥳
Ne güzel bişey bu helin bayılırım saatlerce oyun oynayan babaya💃💃

Bugün Göktuğ un saçlarını kestik makinayla 3 numara 🤪🤪 saçlarına hiç dokundurmuyordu makasla azcık önünden alayım dedim yaptırmadı. Abimlerde hallettik biz de epey ağladı ama 3 kişi tuta tuta yaptık gelince de koştur koştur banyosunu yaptırıp yatırdım. Çok hoşuma gitti sanki büyümüş gibi geldi gözüme küçük herif gibi geziyor ortada🤣

Back
X