• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Susam_tanesi süreç hepimizi yıprattı . Siz bir de yaşıyorsunuz , daha fazla etkilendiniz . Çok normal ,inşallah daha güzel günleriniz olur , gelmiş geçmiş olsun negatif çıksın sonuçlarınız 🙏

Kalppare Kalppare öyle bir zamanda geldi kondu ki pencereme .. Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum , ailevi sıkıntılar yaşıyoruz , altından kalkamıyorum bir çok şeyin. Öyle bir zamanda gelip kondu , bir de acı acı ötüşü var ki . Alıp bağrıma basasım geldi de işte ikinci gitmesinden sonra daha gelmedi 😑 su koydum epey bekledim , geldim gittim baktım 🤣 Hayırlısı bakalım o da terketti beni 🤣
Kv konusunda haklı olabilirsin ama sakin kafayla düşününce bak sen de onu anlayabilmişsin . Bir de büyükler gelme gitme konusu , cenaze si , düğünü vs bu konularda daha tutucular , virüs bile alt edemiyor bu duygu ve düşüncelerini . Bu sebeple o kadar yayıldı . Ben kendi babama bile anlatamıyorum , dıdımın dıdısı için baş sağlığına gitme düşüncesinden vazgeçiremedimdi. Gideceği köy karantinada olunca gidemedi de öyle kalmıştı . Sizinkiler de misafir gelmesin gitmesin desen de kabullenmeyebilirler. Ne deyim Allah korusun onları da bizleri de . Bizler bile daraldık bunaldık artık misafir ağırlıyoruz ki onlar ne yapsın , yalnızlık onlara bu yaştan sonra daha dokunur . Tabi ki sen haklısın hem onları hem kendinizi düşünmekte . Ama tabi eşine demese daha iyi olurmuş . Seni takdir ediyorum M miss gibi . Bir arada yaşayıp gerçekten güzel geçiniyorsun , maşallah deyim 🧿

1 yaşına girdi ya olsam mi diyorum ama işte net değilim hala. aşı da nasıl.cikti anlamadim . bidaha çıkar mi iyice karistim
Çıktıysa hakkın geçmez diye biliyorum ama aşıları ayrıntılı anlatan videolar var onları izleyip karar ver istersen canım etkilerini vs

Ooo çok üzüldüm canım ya Allah sabır versin geride kalanlara ve o minik yavruya 💕

Bende çok severek takip ediyorum çok samimi geliyor bana hele ki anne olduktan sonra.. Bir denizci de orda var

Şeker bal kaymak dilli dünürüm nasılsa gelinciğini severmiş🥰
Evet onunki tombik bir deniz🥰 aman ayşemin gözü kaymasın🙊

Canım benim sağol yazamıyorum girip okuyup çıkıyorum bu ara. Eşim maalesef hala iyileşemedi yarın ikimiz de test vereceğiz. O da kbb ye görünecek tekrar. Faranjit ve kovid birleşti sanırım çünkü boğazı ağrımaya başladı cumadan beri. Hem doktorla konuşacak hem de test yaptıracak. Ben de negatifsem salı işe gideceğim. O evde napacak bilmiyorum. Sabahtan kapısına gün içinde yiyebileceği şeyler bırakayım diyorum. Bakıcımız da gelip ipek e bakacak. Çok saçma sapan bir hal aldı durumumuz. Ben de çok sıkıldım yoruldum. Biraz da tartıştık zaten canım da sıkıldı..
Siz de umarım sıkıntısız dönersiniz. Saat kaç olursa olsun köprüde her daim trafik vardır ama sabah o saatte akar en azından giderkenki gibi olmaz. İstanbulu sabah mesai trafiği başlamadan geçerseniz zaten gerisi kolay.
Kızlar için iyi olmuş değişiklik olmuş. Bizler bile çok sıkıldık onları düşünemiyorum. Ben de artık bir yerlere gitmek istiyorum. Önceden olsa 23 nisan olsun 29 ekim olsun birleştirip bir yerlere kaçardık. Belki çocukla zorlanırdık ama alışırdık. Şimdi onlarla dışarı çıkmayı bile bilmez olduk. Bir doktora gitsek telaş telaş oluyoruz. Hadi çıkıverelim mantığı gelişemedi bizde bu pandemi yüzünden.
Ahh kıyamam yoruldun hem psikolojik olarak hem mental olarak Allahım şifa versin bian önce herkese bitsin artık

Bu çocuk ac kalmaz hee🤣🤣🤣 maşallah La 🧿🧿🧿
Ben la mı yazmışım hangi kafayla yazdım acaba😬 ya yerine la yazmış olabilirim 🤷😅 misskokulumm misskokulumm f klavye çünkü
Evet canim ben de düşününce vee bir koca bardak rezene içince (😄) sakinleyip onun da kimbilir ne korkuları var ne demis olabilecegini düşünmemiştir dedim ❤

Ervayi sallarken önce şöyle 🤭 sonra dayanamayip böyle 🤣🤣🤣 güldüm.. gözümden yaş geldi 😄😄😄alemsin ya😄🤣🤣
Bu arada kizlar kus biti diye bişey var..tamam yuvasını bozmak iyi olmaz ama camı açmayacaksınız mecbur 🤷‍♀️ Allah korusun. Bu arada Umudum- Umudum- annem hep kuşlar mahsun gönüllerin oturduğu eve kus gelir derdi..nerde bir yalnız insan varsa onun penceresine kus gelirmiş.yalnizligi gitsin diye🥰
Aman sessizzz😅 gülerken ervayı uyandırma 🤣Evet kuş biti var dikkat etmek lazım dediğin gibi canım 🌸
Wuuhuuu gelirken 3.5 saatte gittiğimiz yolu yarım saatte geçtik köprüyü geçtik artık geldik sayılır☺️
Oh hızlı geçiş olmuş ne güzel 😇

Canım benim sağol yazamıyorum girip okuyup çıkıyorum bu ara. Eşim maalesef hala iyileşemedi yarın ikimiz de test vereceğiz. O da kbb ye görünecek tekrar. Faranjit ve kovid birleşti sanırım çünkü boğazı ağrımaya başladı cumadan beri. Hem doktorla konuşacak hem de test yaptıracak. Ben de negatifsem salı işe gideceğim. O evde napacak bilmiyorum. Sabahtan kapısına gün içinde yiyebileceği şeyler bırakayım diyorum. Bakıcımız da gelip ipek e bakacak. Çok saçma sapan bir hal aldı durumumuz. Ben de çok sıkıldım yoruldum. Biraz da tartıştık zaten canım da sıkıldı..

Siz de umarım sıkıntısız dönersiniz. Saat kaç olursa olsun köprüde her daim trafik vardır ama sabah o saatte akar en azından giderkenki gibi olmaz. İstanbulu sabah mesai trafiği başlamadan geçerseniz zaten gerisi kolay.

Kızlar için iyi olmuş değişiklik olmuş. Bizler bile çok sıkıldık onları düşünemiyorum. Ben de artık bir yerlere gitmek istiyorum. Önceden olsa 23 nisan olsun 29 ekim olsun birleştirip bir yerlere kaçardık. Belki çocukla zorlanırdık ama alışırdık. Şimdi onlarla dışarı çıkmayı bile bilmez olduk. Bir doktora gitsek telaş telaş oluyoruz. Hadi çıkıverelim mantığı gelişemedi bizde bu pandemi yüzünden.
Ay çok geçmiş olsun susam yaa 😓

Kalppare Kalppare öyle bir zamanda geldi kondu ki pencereme .. Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum , ailevi sıkıntılar yaşıyoruz , altından kalkamıyorum bir çok şeyin. Öyle bir zamanda gelip kondu , bir de acı acı ötüşü var ki . Alıp bağrıma basasım geldi de işte ikinci gitmesinden sonra daha gelmedi 😑 su koydum epey bekledim , geldim gittim baktım 🤣 Hayırlısı bakalım o da terketti beni 🤣
Kv konusunda haklı olabilirsin ama sakin kafayla düşününce bak sen de onu anlayabilmişsin . Bir de büyükler gelme gitme konusu , cenaze si , düğünü vs bu konularda daha tutucular , virüs bile alt edemiyor bu duygu ve düşüncelerini . Bu sebeple o kadar yayıldı . Ben kendi babama bile anlatamıyorum , dıdımın dıdısı için baş sağlığına gitme düşüncesinden vazgeçiremedimdi. Gideceği köy karantinada olunca gidemedi de öyle kalmıştı . Sizinkiler de misafir gelmesin gitmesin desen de kabullenmeyebilirler. Ne deyim Allah korusun onları da bizleri de . Bizler bile daraldık bunaldık artık misafir ağırlıyoruz ki onlar ne yapsın , yalnızlık onlara bu yaştan sonra daha dokunur . Tabi ki sen haklısın hem onları hem kendinizi düşünmekte . Ama tabi eşine demese daha iyi olurmuş . Seni takdir ediyorum M miss gibi . Bir arada yaşayıp gerçekten güzel geçiniyorsun , maşallah deyim 🧿
Teşekkür ederim canım❤o an bi üzüntüyle yazdim işte..onlara bisey olsa yine ben üzüleceğim biraz da bunun öfkesi kızgınlığı idi icimdeki.. ya görüşmesin demiyorum ama görüştüğü kisiler pek dikkatli degil o yüzden dedim.ya da açik havada bahçesinde görüşebilir havalar güzel ya da en azından mesafeli oturabilir vs vs.
Hic kolay değil çok yordu bu psikoloji hepimizi..ben hic yorulmadım psikolojim sapasağlam diye yalan söyler 🙄 bu nedenle anlayış katsayimizi zorlamaliyiz sanırım.

Kuş demek oraya yuva yapmayi düşündü ama sartla uymadıysa gitmiştir canım.su yerine buğday bulgur koyarsan yuva yapmasa bile sık sık gelir 😇🐦🐦🐦

Neye canın sıkıldıysa insAllah çözülür canım ❤
Üzmemeye çalış kendini ❤🎈kafani dağıtmaya çalış..Senoşun gözlerine baksan yeter zaten 😍🧿

Jadesi Jadesi kıyamam kızz yerim o minnoşu hadi hayırlı olsun tek uykunuz. Sabah geç kalkıyor mu biraz farketti mi sabah uykuları 😁 kanayan yaram ya benim 🙈 bizimki gündüz 4 saat uyuyor ya deli geceye kaydıramadım şu uykularını. Sabah erken kalkınca da erken uyumak istiyor haliyle.
Bugün dışarı çıktık 5 di geldik ama ben nasıl uykusuz ve susamıştım. Emzirdim, yemeğimi de sabah yapmıştım eşime dedim sen bunu uyut ben yatıyorum yarım saat uyuyayım. Uyanırsa tekrar uyutma sakın kısa uyusun.ben de kalkarım sofrayı hazırlarım. Beni de kızlar uyandırdı sofrayı kurmuşlar ezana 5 dk kalmış🙄 ve oğlan halen uyuyor 2,5 saat olmuş 😒Betüşü yolladım hemen uyandır kardeşini. Ben de kendime gelemedim bünyeye çok gelmiş uyku sanırım sarhoş gibiyim halen. Az önce yatırdım beyefendiyi de. 🙈
sağol kuzum valla benim için şu yönden hayırlı oldu uyuturken delirmiyorum sızıyor 😂 suan için zorlayarak süreyi uzatıyorum zorlamak derken emzirmek benim için zor oluyor yemek falan yaparken bölünüyor sürekli bir de benimki yerde uyumaya alışkın beşikte hemen uyanıyor 40 dk da falan 😂 o yüzden yere yatorırsam süre 2 saat falan oluyor zamanla uzayacak inşallah 2 3 saat arası
Sabah erken kalkıyor ama 7 7.30 gibi genelde benim için çok zor değil artık ama Göktuğ çok erken kalkıyor 4 saat ondan bence kıyamam 6 çok erken güne başlamak için bakalım şimdilik sadece akşamları çok yorgun oluyor alışır bünyesi

Öyle valla susarsan geçim oluyor ama sonradan söylemelisin yoksa önünü alamazsın sen gerçi baya alışmışsın huylarına artık çözmüşsündür. Ben yazın gidince varsa aklıma takılan birşey eşim yokken başbaşayken söylerim açık açık. Şöyle dedin böyle oldu falan diye sonra dikkat eder en azından.
Dün çıkardım aşağıda yürüttüm bahçede çimlerde kaldırımda. Aşağıda oyuncakçı var kapalı ama camekanına gidiyor oyuncakları gösteriyor ıhh ıhh gooll golll diye 🤣🤣 bugün kadınlar geçiyordu ellerinde pide var ıhh ıhh istiyor koparıp verdiler eline ağzına soka soka yedi alamadım elinden.🤣🤣Yorulduğu zaman alıyorum kucağıma öyle böyle el ele geziyoruz işte🥰🥰🥰
Ama yerim ya bizimki de babası geçen pide almış sehbaya koymuş ay delirdi mama mama diye 😂😂 sanırsın bütün gün aç bırakmışım 😝

Back
X