- 11 Şubat 2008
- 7.254
- 17.434
- 773
- 41
Yaa nasıl sinirlendim vallahi tam taşınma fırsatı canım sana. Bu kadar cahil olunmaz ki inşallah biran evvel kurtulursun o kadından da. Bulaşmamış olsun inşallah kuzucuğa daKarşı komşumun testi pozitif çıkmış . Öyle sinirliyim ki . Baktım başka biri kapılarına ekmek getirdi . Hiç aklıma gelmedi hasta olacakları . Olsalar söylerdi ya da gelmezdi bize diye . Normalde bir ihtiyaçları olsa eşimden isterler . Daha dün iki kere çocuğa yapıştı o kadar sevdi . Dışarıda eşimle karşılaşmışlar çıkarken Sena eve gelmeyince onların peşine takılmış yani dün onlarla vakit geçirdi biraz . Eşime kızdım neden verdin diye Sena gelmedi eve diyor . Pozitif çıkmış gizliyorlar . Bugun dışarı çıktık , eve girerken asansörde 3. Kat izole yaZısını görünce tepem attı . Arayıp sordum siz nerden duydunuz diyor kadın . Asansörde yapıştırmışlar deyince dur ben onu sökeyim dedi ve telefonu kapatıp gerçekten sökmeye gittieşi pozitif ken sen de dışarı çıkmamalısın . Nasıl sökersin onu . Ne düşüneceğimi şaşırdım ve çok kızgınım . İnşallah bizde bir şey yoktur . Sinirimden başıma bir ağrı yapıştı ki sormayın . Bir yandan eşime sinirleniyorum . Sena da yine iftar vakti kustu çokça . Ateş kontrolü yapıyorum sürekli
![]()