• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugün güne çok erken başladık ağlıyor sürekli oyuncak oynuyoruz En fazla 2 dakika sonra sıkılıyor Biz de bezelye ayıkladık ne yapalım yapacak bir şey yok bir çok bezelye yediyse de sonuçta bezelye faydalı şeyi pişmişi fark etmiyordur diyerek kendimi teselli ettim çamurdan da zararlı değil ya şimdi çıktık bakalım geziyoruz sokaklarda sahile inmek yasak ama karşı caddeden devam
Biz de üç gündür erken başlıyoruz güne . Hiç 6 da uyandığı olmamıştı 6 da kalkar oldu 🤦‍♀️ Herhalde gün erken ayıyor diye . Kahvaltısını yaptı , babasına verdim öğrenci bekliyorum derse 😑

Bugün güne çok erken başladık ağlıyor sürekli oyuncak oynuyoruz En fazla 2 dakika sonra sıkılıyor Biz de bezelye ayıkladık ne yapalım yapacak bir şey yok bir çok bezelye yediyse de sonuçta bezelye faydalı şeyi pişmişi fark etmiyordur diyerek kendimi teselli ettim çamurdan da zararlı değil ya şimdi çıktık bakalım geziyoruz sokaklarda sahile inmek yasak ama karşı caddeden devam
Bayağı erken başlamışsınız evet😀 bu saatte dışarı çıkarmış kendini😀

Benim oğlana bir haftada iki farklı ayakkabı denedim yok giymiyor korkuyor ayakkabıdan. Giydirmeden ayağına dokunsa ona bile nasıl ağlıyor. Titreyerek ağlıyor bayağı korktu. Çok korkuyor zaten herkesten herşeyden nasıl alışacak bilmiyorum. Geçen spaya götürdüğümde orda ki kadından korktu havuzdan korktu boyunluktan korktu herşeyden korktu ağladı on dakka sürmedi maceramız 😀 dedemiz geliyor ayrı odada oturuyor onu gördükçe korkuyor ağlıyor 5 kişi sıkında gördüğü herkesten korkuyor🤦🏻‍♀️ bu ayakkabı olayı nasıl olacak bilmiyorum dışarıda giydirdim evde denedim yok bayağı korku ağlamasına giriyor kabul etmiyor.
Bizimki de çok korkuyor her şeyden elektrik süpürgesi mutfak robotu saç kurutma makinesinden de korkuyordu ama dün saçını kurutmamıza izin verdi belki Buda zamanla aşılacak bir şey o evdeyken süpürge çalıştırmıyorum babası bahçeye çıkartıyor o zaman ancakÇalıştırabiliyorum ama ayakkabıda bir sorun yaşamadık sadece uçlarına basıyor oda uzun süre yürütece binm sinden kaynaklı diye düşünüyorum Sabırla korkularını yendirmeye çalışacağız işte yapacak bir şey yok nasıl emek işi evlat yetiştirmek nasıl
Biz de üç gündür erken başlıyoruz güne . Hiç 6 da uyandığı olmamıştı 6 da kalkar oldu 🤦‍♀️ Herhalde gün erken ayıyor diye . Kahvaltısını yaptı , babasına verdim öğrenci bekliyorum derse 😑
Aynen altıda kalktı baba biraz uyusun diye biz indik oyuncak odasında oynadık sonra babayı derse uyandırdık kahvaltımızı ettiğimizde attık kendimizi sokağa Aslında uykusu var şimdi eve geçirip uyusam acaba uyur mu iki uyku yapar mı yoksa 1 saat uyuyup gece ona kadar leyla leyla dolaşır mı bilmiyorum
Bayağı erken başlamışsınız evet😀 bu saatte dışarı çıkarmış kendini😀
Sokak diye deli oluyor dün akşam burada fırtına vardı yağmur yağdı durdurmadı artık babası yağmur da aldı yine biraz dolaştırdı yürümek istedi ama tabi yürütemedik çok Çamurdu her yer öylecene geldiler

Sena da esniyor ama her seferinde uyumadan geri alıyorum . Öğlen 1-2 ye kadar uyumaz
Uyuttum zor bela bakalım ne zaman uyanır. Ağlaya ağlaya uyuyor. Dua okuyorum o zaman susuyor. Seriye bağlıyorum. Tabi boğaz kuruyor benim oruç olunca daha bir zorluyor. Hamileyken hep okurdum. Dinletirdim sanırım aşina geliyor. Senacık da uyusa ne iyi olur

Kalppare Kalppare sevgili dünürüm bizim buralardan elma sirkesi temiz güvenilir

Eklentiler

• B9411DEC-66BB-41CE-BC81-C12416BDD739.webp
    B9411DEC-66BB-41CE-BC81-C12416BDD739.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 52
Afiyet olsun bezelyeniz🤭🤭 biz de 6 da uyandık. Kahvaltı edip 9 buçuk gibi çıktık evde herkesin dersi var. Abimlere geçtim orda dolandı etti memme deyip onların yatak odasına gitmeye başladı 🤣🤣 geldik yatırdım şimdi evi toplayıp yemek işini halledecem ben de inş. Hava çok güzel uyanınca bir posta daha çıkaeız belki

Afiyet olsun bezelyeniz🤭🤭 biz de 6 da uyandık. Kahvaltı edip 9 buçuk gibi çıktık evde herkesin dersi var. Abimlere geçtim orda dolandı etti memme deyip onların yatak odasına gitmeye başladı 🤣🤣 geldik yatırdım şimdi evi toplayıp yemek işini halledecem ben de inş. Hava çok güzel uyanınca bir posta daha çıkaeız belki
Ohh ne güzel miss ya maşallah sana Ayşe ye de temiz havaa iyi geldi sanırım 9 a kadar uyudu eşimin dersi erken bitti biraz dolaştırdı dışarıda köpek kedi ördek horoz tavuk görmüş Bi heyecanla onları anlatıyor garip garip seslerle🥰şimdi geldi uyudu benim de dersim yeni bitti Zeynep derste o arada evi toplayıp mutfağı halledebilirsem uyanınca bir posta daha çıkar hatta akşam üzeri bir daha ne iyi geldi Burda olmak çocuklara Zeynep te arkadaşıyla anlaştı tekne orucu tutuyorlar ders bitiminde piknik hazırlayacağım onunla iftar yapacaklar💕

Uyuttum zor bela bakalım ne zaman uyanır. Ağlaya ağlaya uyuyor. Dua okuyorum o zaman susuyor. Seriye bağlıyorum. Tabi boğaz kuruyor benim oruç olunca daha bir zorluyor. Hamileyken hep okurdum. Dinletirdim sanırım aşina geliyor. Senacık da uyusa ne iyi olur
Ahh kuzum ya dışarıda çıktı yorulmuştur oysa uyusa ya hemen hamileyken ki seslere daha aşina oluyorlar çok fark ediyor bende salavatla uyuturum Zeynebide Ayşe yi de. Zeynep hala kendisi salavat okuyarak uyur

Benim oğlana bir haftada iki farklı ayakkabı denedim yok giymiyor korkuyor ayakkabıdan. Giydirmeden ayağına dokunsa ona bile nasıl ağlıyor. Titreyerek ağlıyor bayağı korktu. Çok korkuyor zaten herkesten herşeyden nasıl alışacak bilmiyorum. Geçen spaya götürdüğümde orda ki kadından korktu havuzdan korktu boyunluktan korktu herşeyden korktu ağladı on dakka sürmedi maceramız 😀 dedemiz geliyor ayrı odada oturuyor onu gördükçe korkuyor ağlıyor 5 kişi sıkında gördüğü herkesten korkuyor🤦🏻‍♀️ bu ayakkabı olayı nasıl olacak bilmiyorum dışarıda giydirdim evde denedim yok bayağı korku ağlamasına giriyor kabul etmiyor.
Allah Allah ayakkabıdan niye korkarki sıkıyor mu acaba evde giydirdiğimde Ayşe de hiç hoşlanmamıştı ki çorba bile tahammülü yok çıplak ayak geziyor ama ayakkabıyı giyip dışarı çıkacağını öğrenince heves etti kendi alıp geliyor ayakkabıyı dışarı çıkmak için ama dışarda evde ki gibi seri yürüyemiyor zor geliyor çimenler falan sanırım.
Yavrularım pandemi bebeleri insan görmedi ki Ayşe de belli gördüğü kişiler var onların dışında gördüğü herkesten korkuyor ve çok utanıyor. Seslere çok duyarlı yüksek olan bütün seslere kızıyor ve korkunca tüü tüü diyor. 🥴

Sizce Gece uykusunda almilayı yanımdan nasıl ayırabilirim? Beşiği küçüldü onda yatamaz bizim yataktan da düştü bir kez, yerde yatırayım dedim oda yok anam ne zor uyku sorunu ya 1556 kez kalkıyor zaten iyice şaşırdım
Canım benimki beşikte çok fazla uyanıyor Du kenarlara dedikçe bende yatağın yanındaki boşluğa yer yatağı yaptım önüne de beşiği koyup kapattım çıkamıyor 😅 öteki türlü uyumamak için kaçıyordu burda kaçamıyorda eğer uygunsa yerin sende dene bi

Eklentiler

• IMG-20210421-WA0010.webp
    IMG-20210421-WA0010.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 42
Canım benimki beşikte çok fazla uyanıyor Du kenarlara dedikçe bende yatağın yanındaki boşluğa yer yatağı yaptım önüne de beşiği koyup kapattım çıkamıyor 😅 öteki türlü uyumamak için kaçıyordu burda kaçamıyorda eğer uygunsa yerin sende dene bi
Küçük görünce yanlış fotoyu atmışım aklım başımda değil dur doğrusunu atacam😅😅😅

Eklentiler

• Screenshot_20210507_123401_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20210507_123401_com.android.gallery3d.webp
    35 KB · Görüntüleme: 47
Maalesef herkes yaşayamıyor bir akrabamız babamın kuzeni 57 yaşında vefat etti covidden hem de 4 gün içinde. Babamın da bir arkadaşının oğlu 33 yaşında vefat etti hepsi de geçen hafta oldu. Babamın annemin morali çok bozuk. Ben onlardan korkuyorum onlar bizden. kimseyle görüşmüyoruz sözde ama mesela babam o kuzeni ile arabayı tamire götürecekmiş aramış ki ben dün pozitif çıktım demiş. 1-2 gün önce görüşseler belki babama bulaşacaktı. Sürekli bu senaryoları düşünmeden edemiyorum. Kendimi geçtim onlardan çok korkuyorum 😔😔 Bu aşı işi çok yavaş ilerledi. İlk dozunu daha yeni oldular daha ikinci dozu var. Bu arada ilk aşılananların Ağustos ayında yeniden aşılanması gerekiyormuş. Nerdee mümkün değil 😒😒 Beceremediler bu işi yönetmeyi. Kapanmakla da olmuyor artık. İnsanlar ne olursa olsun der oldular. Geçen yıl yasağı bırak evde kal demek yetiyordu şimdi yasak koyuyorlar ama yine çıkıyor insanlar.. ☹️☹️☹️
Başınız sağ olsun kuzum 😔 dediğin gibi aşı işi komediye döndü insanların çıkmasına kızamıyorum bıktık hepimiz dile kolay 1.5 senedir evdeyiz insanlar bunaldı bıktı tedbirsiz düşğncesizlere kızıyorum ama gerisine kızamıyorum ne büyük nimet oldu bi kafeye oturup kahve içmek parka gitmek 🙄

Jadesi Jadesi geçer canım bu da geçici bir süreç ayrılık kaygısı, bir de anneanne var ya evde ondan da yapışıyor olabilir sana. Yürüme işinde bizimki de bir ileri 2 geri yaptı etti en son baktı çare yok yürüdü. Asya da kapar yakında merak etme. Bizimki plates topunun peşine yürüdü önce tuttu etti sonra baktım onu itip peşinden gitti. Anlık belli olmuyor o kritik dönemin ne zaman olacağı. Gelişim karmaşık bir süreç gerçekten.
Bakalım elbet yürü bekliyorum 😅 ya yaz geldi zıbın giydiriyorum dizleri acıyor böyle de üzülüyorum 😅 derdim o yoksa elbet devam edecek ama

Jadesi Jadesi jadem bu ara cok yoruluyorum.. o kadar bitiyorum.ki dert yanmaya dermanim yok desek yeri.. bugun elif beni bitirdi..cok agliyor dis geliyordur insAllah..e o aglayinca ali de ağlıyor...ikisi de soldu sanki disari cikmaya cikmaya..alinin agzinda koca aft çıktı.gunde 3 kere balkona da ciksak disarisi gibi olmuyor.herkes sokakta🙄😒 ali de istiyor 😕
Ali tutturdu sokaktaki kuşlara yem verelim kedileri besleyelim diye.acaba kapi önüne çıkıp hayvan beslesek izin gerekir mi?
Hepimiz kötüyüz şekerparem annem nefes oldu bana yoksa bende çok bunalmış tın yemek derdi çocukların dertleri derken baya yıprandık kendimizi ön plana alacak tek bir şey yok arkadaş yok TV izlemek falan lüks aktivite kalmadı resmen 😔 Asya az daha büyüsün satıp babasına yürüyüş yapacağım ya hem kilo veririm hem nefes olur takıp kulaklıkları temiz havada müzik dinleyerek anlamsızca yürümek istiyorum hayalime bak ne kadar normal bir şey ama lüks işte şuan

Aslıcim çok geçmiş olsun, Tez zamanda Allah şifa versin.

Öyle valla hayatımız yoğunlaştıköa buralar sakinledi canım. Göktuğ un işi gücü ağzıma sokam, dağıtam, saçam, ağlayam🤣🤣 tabi en güzel oyuncağı tencere tava gezdirmek evin içinde sabah yumurta tavasını geziriyordu yanımda düştü üstüne oturdu 🤣🤣ağlıyor bir de.
Bezelyeler güzeldi canım tanıdık manavdan istedik sağolsun pazarlar kapalı olunca mevsimi geçer diye korktum😁severiz bezelye iyi oluyor. 1 çuval getirdi abimlerle paylaştık. İçinden çıkan tırtıllları da koyduk peynir kabına bezelye attık içine de besliyoruz🤣🤣kelebek yapacaz inş. Geçen yılki kelebeğimizi uçurmuştuk🤭

Çok geçmiş olsun canım inşallah en ağır dönemini atlatmışsınızdır. Moralini yüksek tutmaya çalış haydom da kolay atlatır inşallah 🤲🤲🤲

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırısınız. 😢

Çok geçmiş olsun canım. Bol bol beslenin. Atlatırsınız inşallah tez vakitte

Yaa konuştuk ama burdan da yazan Rabbim şifa versin sizlere 🙏🙏🙏😔

Ahh canımm kıyamam :KK43: geçmiş olsun.kacınci gününüz? InsAllah atlatırsınız kısa zamanda 🤲 dualarım sen ve kuzularınla olacak ⚘

Aslihaydo Aslihaydo çok geçmiş olsun canım 😐 en hafif şekilde atlatırsıniz ins 🙏

Selam kizlar benim tel problemiydi simdi girebildim. Nasilsiniz ?
Karya baya büyüdü cadi öpmeyi ogrendi iyice sariliyor öpüyor oyun oynuyor konuşmaya çalışıyor bende tüm gün onunla ilgileniyorum.
Hâlâ 2 uyku yapıyoruz biz ama sabah 9 gibi kalkip aksamda geç yatiyor gecede 1 defa mama iciyor.

@minikbebegim9640 gecmis olsun cnm asi olmuş muydu ?
Bizede su çiçeği gelmemisti arayacaklardı hala aramadılar ya :KK43:
Biz daha menenjit yapmadık bu arada yaptirmayan var mi henüz?

Aslihaydo Aslihaydo canim sizede cok gecmis olsun insallah hafif sekilde atlatırsınız:KK43:

Aslihaydo Aslihaydo canım çok geçmiş olsun inşallah kolay geçer gider sizden bu hastalık

Amaan ne bakıyorsun canım boşver herkes kendi işini kendi bilir hiç kimseye bakma. Ben böyle konularda laf edene kulak tıkarım herkes çok sever insanların işine karışmayı 😒😒

Geçmiş olsun canım dikkat edin izole olun en azından kızına bulaşmasın. Allah kolaylık versin zor hastalık bi de çocuğa bakması var.. 😕😕

Aslihaydo Aslihaydo nasılsın canım aklım sizde. Göktürk nasıl? Kızında çıkmamıştı eşinde var mı? İnş dünden iyisinizdir

Aslım ya çok üzüldüm canım benim Rabbim tez zamanda şifanızı versin elma sirkesi varsa doğal öksürüğe birebir diyorlar yengem pozitif ti geçenlerde hep elma sirkesi turşu şuyu falan içtim diyor ki kronik hastalığı var atlattı çok şükür

Allah güç kuvvet versin canım çok zor bir dönemde ler kazasız belasız atlatalım inş.

🤬Olacağı buydu zaten düşüncesiz kadın ya kayınvalidesine falan gitti de diyordun inş bulaştırmamıştır kimseye tabiki de sena kuşa💕

Hayırdır kuzum ne oldu..?

Allah rahmet etsin canım ya insanlar alıştı artık marketler sokaklar dolu nasıl bir kapanmaya artık geçen yıl burnumuzu çıkartmaya korkuyorduk şimdi herkes sokaklarda. Aşı işide tam bir fiyasko 🥳🥳Allah a emanetiz karambole yaşıyoruz 🥴

Aslihaydo Aslihaydo nasıl oldunuz siz , kaçıncı gündesiniz

Aslihaydo Aslihaydo asli nasil oldunuz canım
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler ♥️ Haydo çok iyi öksürüğü geçti benim ciğerlerimde bi ağrı var öksürük var ve grip tarzı hapşuruk burun akıntısı başladı bugün eşimin testi negatif çıktı 🙏 ama kızımda kapmış kusma ve yüksek ateş vardı yüzde 99 pozitif zorla düşürdük ateşi bugün daha iyi o da🙏 bugün 4. Günümüz

Ahh misimmm hiç söyleme çok tehlikeli heryer çıldırıyor merdiven için yürüyemiyor daha dikiliyor dengesini kuramıyor Allah korusun yüz üstü düşse yüzü gözü ahh düşünmek istemiyorum. İçerde de durmak istemiyor. Dışarda tutun elimden yürüyeyim modunda. Herşey ağzında iftara yakın babasıyla bahçedelerdi bir geldiler ağzı çamur “ mamaaaa” diye saldırmış atmış ağzına hemen yıkadık, sabah da solucan yakalamış tam ağzına atacakken babası almış elinden. Allahım kazasız belasız büyütsün biran oturmuyoruz valla kaşla göz arası herşey
Dayanıyor kuzum zorla yatıyor gerçi bugün 9 buçukta uyudu çok yorulmuştu sürekli yürüme talimi sokak market üstüne banyo sersem etti
Normalde hep paçadalar bizimki yeni öğreniyor yürümeyi diye elimizden tutup yürümek istiyor diğer zamanlarda yaka iğnesi gibi
İş yapmak ne mümkün. Bizde baba alıp çıkarıyor da öyle yapıyorum. Az önce banyoyu temizledim balkon yıkadım çamaşır serdim. Gece uykudan fedakarlıkla anca
Al benden de o kadar belimiz pert valla
Canları saolsun biran oturmuyor durmuyorlar
Bugün bir kez yaptı ama yine cıvık. Çok ağlak şu sıralarinsan çaresiz kalıyor
Merhaba baharcım. Biz 7/24 ayakta koşturup duruyoruz. Düşmesin diye. Yine de kafasını oraya buraya vuruyor bir anlık . Maaşallah Karyama büyüyorlar hızla hemde varlıklarına hamdolsun
Amin canım
Zeyay1420 Zeyay1420 anlatmış annem de o şekilde yapardı. Sonra tülbentten süzerdik
Şekerparem çıkabilirsiniz . Markete kadar ev civarı 700 m. Serbest. Biz günde kaç fasıl çıkıyoruz. Gerçi benim iznim var ama sabah Atayla 2 km kadar yür
Kuzum benimki de yaka iğnem amaarada oynuyordu bıraktı bu sıra dönemsel be annemden dolayı 🤓 demek solucan istemiş ata kuzum ya bu çocuklar beni öldürecek 🙄

Benşmki de öyle korkuyor bir çok kişiden eve sokmuyordu yeni yenş alıştı ama başkasına gidince hala tedirgin 🙄 kimse sevmesin bakmasın konuşmasın onunla
Geçen bisiklet var evde ondan bile korktu oturmadı alışacaklar yavaş yaval ara ara denemeye devam et oyun gibi yapmaya çalış

Back
X