Ahh misimmm hiç söyleme çok tehlikeli heryer çıldırıyor merdiven için yürüyemiyor daha dikiliyor dengesini kuramıyor Allah korusun yüz üstü düşse yüzü gözü ahh düşünmek istemiyorum. İçerde de durmak istemiyor. Dışarda tutun elimden yürüyeyim modunda. Herşey ağzında iftara yakın babasıyla bahçedelerdi bir geldiler ağzı çamur “ mamaaaa” diye saldırmış atmış ağzına hemen yıkadık, sabah da solucan yakalamış tam ağzına atacakken babası almış elinden. Allahım kazasız belasız büyütsün biran oturmuyoruz valla kaşla göz arası herşey
Dayanıyor kuzum zorla yatıyor gerçi bugün 9 buçukta uyudu çok yorulmuştu sürekli yürüme talimi sokak market üstüne banyo sersem etti
Normalde hep paçadalar bizimki yeni öğreniyor yürümeyi diye elimizden tutup yürümek istiyor diğer zamanlarda yaka iğnesi gibi
İş yapmak ne mümkün. Bizde baba alıp çıkarıyor da öyle yapıyorum. Az önce banyoyu temizledim balkon yıkadım çamaşır serdim. Gece uykudan fedakarlıkla anca
Al benden de o kadar belimiz pert valla
Canları saolsun biran oturmuyor durmuyorlar
Bugün bir kez yaptı ama yine cıvık. Çok ağlak şu sıralarinsan çaresiz kalıyor
Merhaba baharcım. Biz 7/24 ayakta koşturup duruyoruz. Düşmesin diye. Yine de kafasını oraya buraya vuruyor bir anlık . Maaşallah Karyama büyüyorlar hızla hemde varlıklarına hamdolsun
Amin canım
Zeyay1420
anlatmış annem de o şekilde yapardı. Sonra tülbentten süzerdik
Şekerparem çıkabilirsiniz . Markete kadar ev civarı 700 m. Serbest. Biz günde kaç fasıl çıkıyoruz. Gerçi benim iznim var ama sabah Atayla 2 km kadar yür