• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Afiyet olsun bezelyeniz🤭🤭 biz de 6 da uyandık. Kahvaltı edip 9 buçuk gibi çıktık evde herkesin dersi var. Abimlere geçtim orda dolandı etti memme deyip onların yatak odasına gitmeye başladı 🤣🤣 geldik yatırdım şimdi evi toplayıp yemek işini halledecem ben de inş. Hava çok güzel uyanınca bir posta daha çıkaeız belki
Saol misssimm bizimki ikinci posta gezmesini yaptı babasıyla ben yazılarıma baktım evi süpürüp sildim geldiler
Ohh ne güzel miss ya maşallah sana Ayşe ye de temiz havaa iyi geldi sanırım 9 a kadar uyudu eşimin dersi erken bitti biraz dolaştırdı dışarıda köpek kedi ördek horoz tavuk görmüş Bi heyecanla onları anlatıyor garip garip seslerle🥰şimdi geldi uyudu benim de dersim yeni bitti Zeynep derste o arada evi toplayıp mutfağı halledebilirsem uyanınca bir posta daha çıkar hatta akşam üzeri bir daha ne iyi geldi Burda olmak çocuklara Zeynep te arkadaşıyla anlaştı tekne orucu tutuyorlar ders bitiminde piknik hazırlayacağım onunla iftar yapacaklar💕
Oy allah kabul etsin oruçlarını temiz hava gibisi var mı tadını çıkarın
Ahh kuzum ya dışarıda çıktı yorulmuştur oysa uyusa ya hemen hamileyken ki seslere daha aşina oluyorlar çok fark ediyor bende salavatla uyuturum Zeynebide Ayşe yi de. Zeynep hala kendisi salavat okuyarak uyur
Allah kabul etsin. Yorulur mu hiç duracell pil gibi enerji tavan maaşallah
Canım benimki beşikte çok fazla uyanıyor Du kenarlara dedikçe bende yatağın yanındaki boşluğa yer yatağı yaptım önüne de beşiği koyup kapattım çıkamıyor 😅 öteki türlü uyumamak için kaçıyordu burda kaçamıyorda eğer uygunsa yerin sende dene bi
Asyammmm kuzummmmaaaşallah
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler ♥️ Haydo çok iyi öksürüğü geçti benim ciğerlerimde bi ağrı var öksürük var ve grip tarzı hapşuruk burun akıntısı başladı bugün eşimin testi negatif çıktı 🙏 ama kızımda kapmış kusma ve yüksek ateş vardı yüzde 99 pozitif zorla düşürdük ateşi bugün daha iyi o da🙏 bugün 4. Günümüz
Kıyamam tez günde iyileşin inşallah dualarımızdasınız

Kuzum benimki de yaka iğnem amaarada oynuyordu bıraktı bu sıra dönemsel be annemden dolayı 🤓 demek solucan istemiş ata kuzum ya bu çocuklar beni öldürecek 🙄
Ne bulduysa ağzında hiç affetmiyor

Robot süpürge kullanan arkadaşlar ben de alayım diyorum ama hangi model marka aşmalıyım. Ev merdivenli oda oda tanıtabilir miyim

Küçük görünce yanlış fotoyu atmışım aklım başımda değil dur doğrusunu atacam😅😅😅
çok tatlı uyuyor bol uykulu günleri olsun 😃
Zara da yer yatağını çok seviyor 6 ay kundaklı uyudu kundağı açınca sığamadı bir yatağa🤣 oysa büyük beşiğide 8. Ayda yer yatağına başladık memlekete geldik şimdi hep yer yatağı Uyumayı seven bir bebek benimkisi 🙂

Gece uyanınca nasıl yapıyorsun telsiz falan mı kullanıyorsun. Ayırmak lazım yavaştan evet 🤦🏻‍♀️
Yok hiçbişey kullanmıyorum zaten çok yakın odalarımız uyanıyorum sıkıntı olmuyor 1-2 kere kalkıyor zaten.
Canım benimki beşikte çok fazla uyanıyor Du kenarlara dedikçe bende yatağın yanındaki boşluğa yer yatağı yaptım önüne de beşiği koyup kapattım çıkamıyor 😅 öteki türlü uyumamak için kaçıyordu burda kaçamıyorda eğer uygunsa yerin sende dene bi
Bebeyi tutsak etmişsin kız🤣 kuzucuk rahat rahat yatsın serin olur hem yer😍😍

Allah Allah ayakkabıdan niye korkarki sıkıyor mu acaba evde giydirdiğimde Ayşe de hiç hoşlanmamıştı ki çorba bile tahammülü yok çıplak ayak geziyor ama ayakkabıyı giyip dışarı çıkacağını öğrenince heves etti kendi alıp geliyor ayakkabıyı dışarı çıkmak için ama dışarda evde ki gibi seri yürüyemiyor zor geliyor çimenler falan sanırım.
Yavrularım pandemi bebeleri insan görmedi ki Ayşe de belli gördüğü kişiler var onların dışında gördüğü herkesten korkuyor ve çok utanıyor. Seslere çok duyarlı yüksek olan bütün seslere kızıyor ve korkunca tüü tüü diyor. 🥴
Bugun anneannesi dışarda denemiş yok yine koparmış yaygarayı çıkarmak zorunda kaldım diyor. Ayağına dokunsa bile hemen çekiyor. Alışır inşallah.

Bugun anneannesi dışarda denemiş yok yine koparmış yaygarayı çıkarmak zorunda kaldım diyor. Ayağına dokunsa bile hemen çekiyor. Alışır inşallah.
Benimki de öyleydi yürüdükçe alıştı şükür dışarı çıkacapını anlayınca uzatıyor artık ayağını. İnşallah zamanla alışır evde terlik falan mı deneseniz şu crocs gibi olan ışıklılardan

Ohh ne güzel miss ya maşallah sana Ayşe ye de temiz havaa iyi geldi sanırım 9 a kadar uyudu eşimin dersi erken bitti biraz dolaştırdı dışarıda köpek kedi ördek horoz tavuk görmüş Bi heyecanla onları anlatıyor garip garip seslerle🥰şimdi geldi uyudu benim de dersim yeni bitti Zeynep derste o arada evi toplayıp mutfağı halledebilirsem uyanınca bir posta daha çıkar hatta akşam üzeri bir daha ne iyi geldi Burda olmak çocuklara Zeynep te arkadaşıyla anlaştı tekne orucu tutuyorlar ders bitiminde piknik hazırlayacağım onunla iftar yapacaklar💕
Ohhh mis gibi gün oluyor desene tarifi hayal ettim valla 😇😇😇 iyi eglenceler 💜💜💜💜💜

Hepimiz kötüyüz şekerparem annem nefes oldu bana yoksa bende çok bunalmış tın yemek derdi çocukların dertleri derken baya yıprandık kendimizi ön plana alacak tek bir şey yok arkadaş yok TV izlemek falan lüks aktivite kalmadı resmen 😔 Asya az daha büyüsün satıp babasına yürüyüş yapacağım ya hem kilo veririm hem nefes olur takıp kulaklıkları temiz havada müzik dinleyerek anlamsızca yürümek istiyorum hayalime bak ne kadar normal bir şey ama lüks işte şuan
Jadem Allah razı olsun annenden tek başına hem Asya hem ev hem ders çok yorucuydu senin için. Ne iyi etti de geldi hem sana bir ses nefes hem yardımcı olur Asya ile de hasret giderir. Anne yemeği gibisi mi var nasılda özlemişsindir güzel güzel yemekler yapar tadını çıkar sefan olsun.
Evet ya halbuki ne basit bişey istiyoruz değilmi kendimize azıcık vakit temiz hava yürüyüş bunlar bile lüks oldu arkadaşlarla bir yerde buluşup kahve içtiğimizi hayal bile edemiyorum sanki yoktu yaşanmamıştı öyle güzel günler
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler ♥️ Haydo çok iyi öksürüğü geçti benim ciğerlerimde bi ağrı var öksürük var ve grip tarzı hapşuruk burun akıntısı başladı bugün eşimin testi negatif çıktı 🙏 ama kızımda kapmış kusma ve yüksek ateş vardı yüzde 99 pozitif zorla düşürdük ateşi bugün daha iyi o da🙏 bugün 4. Günümüz
Hay Allah aslım ya nerden bulaştı ki bu illet kuzuma da geçmiş olsun

Robot süpürge kullanan arkadaşlar ben de alayım diyorum ama hangi model marka aşmalıyım. Ev merdivenli oda oda tanıtabilir miyim
roborock s5 benimki de canim. oda oda da temizliyor, bölgesel temizlik de yapıyor. zone deniyor ona, harita üzerinde isaretliyorsun, süpüruyor. harita özelliği bazen şaşırıyor mu şaşırıyor, o zamanda kapat aç yapıyorum, kafayı toparlıyor.
ben çok aktif kullanıyorum aldim alalı, sorun olursa, kafana takılan cevaplarım yine yesimcigim.

Ah görümcemiz de hemen iyileşir inşallah kuzum ya 🙏🙏🙏🙏

Ben roborock s5 aldım. Bir ayı geçti. Memnunum gayet. Toz haznesi doluyor 2 kez evi temizleyince. Nerden çıkıyor o kadar toz anlamıyorum😀

roborock s5 benimki de canim. oda oda da temizliyor, bölgesel temizlik de yapıyor. zone deniyor ona, harita üzerinde isaretliyorsun, süpüruyor. harita özelliği bazen şaşırıyor mu şaşırıyor, o zamanda kapat aç yapıyorum, kafayı toparlıyor.
ben çok aktif kullanıyorum aldim alalı, sorun olursa, kafana takılan cevaplarım yine yesimcigim.
Saolun Kızlar vallahi süpür süpür bitmiyor şimdi ayaklanınca daha çok dikkat etmek gerekiyor daha sık süpürmek çok da indirime girmiş. Takılırsam sorarım çok teşekkür ederim

Bugün iki uyku ysptık, gece uykusuna yeni geçti. İkinci uykuda ben de uyudum nasıl iyi geldi anlatamam
Aynen bizde öyle dışarısı yoruyor insanı öğleden sonra kızlara iftar pikniği hazırladım sonrada hep beraber yürüyüşe çıktık Ayşe çimenlerin üstünde ne bulduysa attı ağzına aklıma Ata geldi ve geldikten sonra 2 kere ishal gibi yaptı kakasını acaba yediklerinden mi ki sen de öyle diyordun sanki 🤔

Burası çok iyi geldi kızlara Ayşe nin iştahı açıldı ıhh ıhhh diye diye ne gördüyse yemek istiyor gündüz iki posta dışarda olduğu için yorgunluktan hemen uyuyor Burda TV ünitesinin üstünde TV ona kumandayla vuruyor çekmece dolaplar boyuna göre habire Bi yerleri keşifte kapıya gidiyor ve vuruyor dışarı çıkmak istiyormuş hafta sonunda abimler gelicek inş tam şenlik olucak kızlara🥰Zeynep arkadaşıyla bütün gün dışarda öğlen piknikte oruç açtılar akşama arkadaşınıneve davet etmiş akşama kadar tekrar oruç tutmuşlar bizimle beraber bir iftar daha yaptılar masa hazırlamaya yardım edip ezanı haber verdiler çok şükür Rabbim 🙏🏻💕🥰

Şekerimparem ablam yapar sıklıkla şimdi ona sordum o söylüyor ben yazıyorum. 2 kiloluk cam kavanoza kapağına 4 parmak kalacak kadar kabuklu çekirdeği alınmış doğal elmayı koyuyorsun.üzerine klorsuz musluk suyunu elmaların seviyesinde koyuyorsun. 1yemek kaşığı kaya tuzu 1 yemek kaşığı şeker 1 çay bardağı elma sirkesi (yada 2 yemek kaşığı bal yada sirke anası-ben ilk kez duydum sirke anasını öyle bişey de varmış🥴) koyup üzerine delikli bir tülbentle örtüp karanlık ışık görmeyen bir yerde 15 gün arada karıştırarak bekletiyorsun . Elmalar dibe çökünce ve yumuşayınca süzüyorsun daha keskin olmasını istiyorsan daha uzun bekleyebilirmiş Tadına bakarak istediğin kıvama gelince süzebilirsin. Üzerinde küf falan olursa bozuldu diye atmayacakmışsın asıl sirke öyle oluyormuş.
Ablana teşekkürlerimi ilet canım sana da çok teşekkür ederim 🤗🥰🥰 bi deneyeyim bakayim fırsat bulunca.ekran aldım 😉
Ahh kuzum ya elif ne çekti yavrular şu dillerden hayırlısı ile çıksalarda rahatlasa lar Ayşe de 4 diş var ama el hep ağızda salyalar var ama baktırmıyor kesinlikle ağrısı var belli.
Canım bence o kadar çıkmayla bişey olmaz çocuklar covid den değilsen bunalıma girmekten hasta olacaklar bence kısa süreli çıkabilirsiniz hem Bi hava hava alırlar hem hayvanlarla ilgilenirler
Çocuklar çok olumsuz etkilendi 😔😔
Bi bitse şu illet..bu çin yine bi bela getirmese bari..simdi de roketi mi ne dusebilirmis tepemize 🙄😬
Ahh misimmm hiç söyleme çok tehlikeli heryer çıldırıyor merdiven için yürüyemiyor daha dikiliyor dengesini kuramıyor Allah korusun yüz üstü düşse yüzü gözü ahh düşünmek istemiyorum. İçerde de durmak istemiyor. Dışarda tutun elimden yürüyeyim modunda. Herşey ağzında iftara yakın babasıyla bahçedelerdi bir geldiler ağzı çamur “ mamaaaa” diye saldırmış atmış ağzına hemen yıkadık, sabah da solucan yakalamış tam ağzına atacakken babası almış elinden. Allahım kazasız belasız büyütsün biran oturmuyoruz valla kaşla göz arası herşey

Dayanıyor kuzum zorla yatıyor gerçi bugün 9 buçukta uyudu çok yorulmuştu sürekli yürüme talimi sokak market üstüne banyo sersem etti

Normalde hep paçadalar bizimki yeni öğreniyor yürümeyi diye elimizden tutup yürümek istiyor diğer zamanlarda yaka iğnesi gibi

İş yapmak ne mümkün. Bizde baba alıp çıkarıyor da öyle yapıyorum. Az önce banyoyu temizledim balkon yıkadım çamaşır serdim. Gece uykudan fedakarlıkla anca

Al benden de o kadar belimiz pert valla

Canları saolsun biran oturmuyor durmuyorlar

Bugün bir kez yaptı ama yine cıvık. Çok ağlak şu sıralarinsan çaresiz kalıyor

Merhaba baharcım. Biz 7/24 ayakta koşturup duruyoruz. Düşmesin diye. Yine de kafasını oraya buraya vuruyor bir anlık . Maaşallah Karyama büyüyorlar hızla hemde varlıklarına hamdolsun

Amin canım

Zeyay1420 Zeyay1420 anlatmış annem de o şekilde yapardı. Sonra tülbentten süzerdik

Şekerparem çıkabilirsiniz . Markete kadar ev civarı 700 m. Serbest. Biz günde kaç fasıl çıkıyoruz. Gerçi benim iznim var ama sabah Atayla 2 km kadar yür
Canım Zeyay1420 Zeyay1420 zeyayın dedigi gibi acaba bahcede yuttuğu topraktir çimendir ishal mi yapıyor 🤔
Bugün güne çok erken başladık ağlıyor sürekli oyuncak oynuyoruz En fazla 2 dakika sonra sıkılıyor Biz de bezelye ayıkladık ne yapalım yapacak bir şey yok bir çok bezelye yediyse de sonuçta bezelye faydalı şeyi pişmişi fark etmiyordur diyerek kendimi teselli ettim çamurdan da zararlı değil ya şimdi çıktık bakalım geziyoruz sokaklarda sahile inmek yasak ama karşı caddeden devam
Afiyetle yiyin bezelyelerinizi insAllah canım 🥰 demek damadim yardım etti annesine kıyamam 🥰
Kalppare Kalppare sevgili dünürüm bizim buralardan elma sirkesi temiz güvenilir
Teşekkür ettim dünürüm.insta hesabım yok ama kardesime diyim bi baksin 😉
Küçük görünce yanlış fotoyu atmışım aklım başımda değil dur doğrusunu atacam😅😅😅
Yaa ama çok sirinsin sen 🥰 uyuyan güzelll 😍😍😍🧿🧿🧿🧿
Jadem attigin mesaji 10 dk icinde duzenleyebiliyorsun.aklinda bulunsun 😉
Hepimiz kötüyüz şekerparem annem nefes oldu bana yoksa bende çok bunalmış tın yemek derdi çocukların dertleri derken baya yıprandık kendimizi ön plana alacak tek bir şey yok arkadaş yok TV izlemek falan lüks aktivite kalmadı resmen 😔 Asya az daha büyüsün satıp babasına yürüyüş yapacağım ya hem kilo veririm hem nefes olur takıp kulaklıkları temiz havada müzik dinleyerek anlamsızca yürümek istiyorum hayalime bak ne kadar normal bir şey ama lüks işte şuan
Kız çocuğu babacı olur derler..ee bu elif hanim hiç babacı degil😁 bırak yürüyüşü çay içerken babasında dursa fena olmazdı😁 yürüyüş falan hayalini bile kurmuyorum artık jadem..simdi hayalim çocuklarım büyümüş 10 13 yaslarindalar..onlar odalarında ders çalışırken ben de oturma odasinda dinleniyorum 1 saat falan..orda bile hayalim uzun sürmüyor 😁 çünkü sorumluluk bitmez.😁

Geçmiş olsun canım..toparlarsınız insAllah en kısa sürede ❤ esinin negatif olması çok iyi olmuş.size daha iyi destek olur.

Back
X