• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kalppare Kalppare naptın güzelim sen 10 yaş ne🙄taze anneleri korkutma o kadar da değil kız 2 yaştan sonra baya rahatlarız inşallah. Hele 4 yaş tamam artık boya, yapar, lego oynar dağıttığını toplar sonrası 1.sınıf zor bir de başka da yok Allah izin verirse💃💃ben Göktuğ dan önce çocuksuz hayatım kadar rahattım hem de 2 arkadaşım var gibiydi heryerr gidip geziyorduk rahatça kızlarla 7-11 yaştaydı kızlar. İstediğim kadar yatıp kalkıyordum 😎

Kalppare Kalppare naptın güzelim sen 10 yaş ne🙄taze anneleri korkutma o kadar da değil kız 2 yaştan sonra baya rahatlarız inşallah. Hele 4 yaş tamam artık boya, yapar, lego oynar dağıttığını toplar sonrası 1.sınıf zor bir de başka da yok Allah izin verirse💃💃ben Göktuğ dan önce çocuksuz hayatım kadar rahattım hem de 2 arkadaşım var gibiydi heryerr gidip geziyorduk rahatça kızlarla 7-11 yaştaydı kızlar. İstediğim kadar yatıp kalkıyordum 😎
Ya ne bileyim al iste ali 4 yaşında tamam erva kadar yormuyor ama henüz düzen bilmiyor.tam ogrendi derken 1. Sinif derdi var. Ee ilk 3 sene derste sıkı rehberlik gerekir ders yaparken de dinlenemem diye düşünüyordum 🤔 sonra derken erva baslar ilkokula ☺☺ ne bileyim sanki 10 yasinda anca rahatlarim gibi geldi ☺☺ ama sen içimi ferahlattin şu aaannn 😍😍😍😍😍

Saol misssimm bizimki ikinci posta gezmesini yaptı babasıyla ben yazılarıma baktım evi süpürüp sildim geldiler
Oy allah kabul etsin oruçlarını temiz hava gibisi var mı tadını çıkarın
Allah kabul etsin. Yorulur mu hiç duracell pil gibi enerji tavan maaşallah
Asyammmm kuzummmmaaaşallah
Kıyamam tez günde iyileşin inşallah dualarımızdasınız
Ne bulduysa ağzında hiç affetmiyor
Ya yerim ya anlatacak anılar işte onlara 💜

çok tatlı uyuyor bol uykulu günleri olsun 😃
Zara da yer yatağını çok seviyor 6 ay kundaklı uyudu kundağı açınca sığamadı bir yatağa🤣 oysa büyük beşiğide 8. Ayda yer yatağına başladık memlekete geldik şimdi hep yer yatağı Uyumayı seven bir bebek benimkisi 🙂
Benimki de gündüzleri hep yerde yattı diğer evde Yatak odası soğuktu öyle alıştı gündüz beşikte hemen uyanıyordu şimdi gece gündüz hep yerde deli yatıyor bunlar bi koyuyorum asla koyduğum yerde bulamıyorum😂

Yok hiçbişey kullanmıyorum zaten çok yakın odalarımız uyanıyorum sıkıntı olmuyor 1-2 kere kalkıyor zaten.
Bebeyi tutsak etmişsin kız🤣 kuzucuk rahat rahat yatsın serin olur hem yer😍😍
Haketti miss 😂 yatakta yatırıyorum emzirip uyutcam iniyor salona getiriyorum kaçıyornetdeuyutuyum seni dedim hapsettim valla 😝 bundan sonrada yatak alırım kuzuşa

Jadem Allah razı olsun annenden tek başına hem Asya hem ev hem ders çok yorucuydu senin için. Ne iyi etti de geldi hem sana bir ses nefes hem yardımcı olur Asya ile de hasret giderir. Anne yemeği gibisi mi var nasılda özlemişsindir güzel güzel yemekler yapar tadını çıkar sefan olsun.
Evet ya halbuki ne basit bişey istiyoruz değilmi kendimize azıcık vakit temiz hava yürüyüş bunlar bile lüks oldu arkadaşlarla bir yerde buluşup kahve içtiğimizi hayal bile edemiyorum sanki yoktu yaşanmamıştı öyle güzel günler
Hay Allah aslım ya nerden bulaştı ki bu illet kuzuma da geçmiş olsun
Evet kuzum ya resmen çooooooooook eskide kalmış gibi temiz havaya doğaya hasret kaldık sen foto atıyorsun Allahtan, ❤️❤️
Valla özlenmez mi hamurişi yiye yiye şiştim sonra diyorum aman bi daha ne zaman yiyecem 😂 şu sıra çok desteğe ihtiyacım vardı hem de çok hepimiz fazlaca yorulduk Allah sabrımızı yüceltsin🙏❣️

Ablana teşekkürlerimi ilet canım sana da çok teşekkür ederim 🤗🥰🥰 bi deneyeyim bakayim fırsat bulunca.ekran aldım 😉
Çocuklar çok olumsuz etkilendi 😔😔
Bi bitse şu illet..bu çin yine bi bela getirmese bari..simdi de roketi mi ne dusebilirmis tepemize 🙄😬
Canım Zeyay1420 Zeyay1420 zeyayın dedigi gibi acaba bahcede yuttuğu topraktir çimendir ishal mi yapıyor 🤔
Afiyetle yiyin bezelyelerinizi insAllah canım 🥰 demek damadim yardım etti annesine kıyamam 🥰
Teşekkür ettim dünürüm.insta hesabım yok ama kardesime diyim bi baksin 😉
Yaa ama çok sirinsin sen 🥰 uyuyan güzelll 😍😍😍🧿🧿🧿🧿
Jadem attigin mesaji 10 dk icinde duzenleyebiliyorsun.aklinda bulunsun 😉
Kız çocuğu babacı olur derler..ee bu elif hanim hiç babacı degil😁 bırak yürüyüşü çay içerken babasında dursa fena olmazdı😁 yürüyüş falan hayalini bile kurmuyorum artık jadem..simdi hayalim çocuklarım büyümüş 10 13 yaslarindalar..onlar odalarında ders çalışırken ben de oturma odasinda dinleniyorum 1 saat falan..orda bile hayalim uzun sürmüyor 😁 çünkü sorumluluk bitmez.😁
Geçmiş olsun canım..toparlarsınız insAllah en kısa sürede ❤ esinin negatif olması çok iyi olmuş.size daha iyi destek olur.
Şekerpare ile bilgiler köşesi kız hiç bilmiyordum sağol😂 bende kendimi hep mesajla düzeltiyorum 😝😝😝 olsun beni böyle sevin be
Benimki de oyun oynarsa babacı yoksa yok tepemde ama dışarı olursa Umudum kedi köpek falan kovalarlar 😂 valla şu yasaklar bi bitsin bakalım kıssadan uzuna doğru alıştırcam bende nefes almak istiyorum birden olmaz şekerparem ilk 15 dk sonra 20 derken bi bakmışsın o baba ile 2 saat 🥳🥳🥳 dışarı bile çıkılır o zaman

Aynen bizde öyle dışarısı yoruyor insanı öğleden sonra kızlara iftar pikniği hazırladım sonrada hep beraber yürüyüşe çıktık Ayşe çimenlerin üstünde ne bulduysa attı ağzına aklıma Ata geldi ve geldikten sonra 2 kere ishal gibi yaptı kakasını acaba yediklerinden mi ki sen de öyle diyordun sanki 🤔
Mümkün vallahi bahçedeki herşeyi ağzına atıyor babası eline nane pancar veriyor çiğ yiyor belki onlar dokunuyordur 3hafta olacak ilk kez dün hiç yapmadı. Ayşem de şaşkın olmuştur neyi göreyim neyi keşfedeyim diye zararlı bişeyler yemesinler de sağlıkla büyüsünler
Burası çok iyi geldi kızlara Ayşe nin iştahı açıldı ıhh ıhhh diye diye ne gördüyse yemek istiyor gündüz iki posta dışarda olduğu için yorgunluktan hemen uyuyor Burda TV ünitesinin üstünde TV ona kumandayla vuruyor çekmece dolaplar boyuna göre habire Bi yerleri keşifte kapıya gidiyor ve vuruyor dışarı çıkmak istiyormuş hafta sonunda abimler gelicek inş tam şenlik olucak kızlara🥰Zeynep arkadaşıyla bütün gün dışarda öğlen piknikte oruç açtılar akşama arkadaşınıneve davet etmiş akşama kadar tekrar oruç tutmuşlar bizimle beraber bir iftar daha yaptılar masa hazırlamaya yardım edip ezanı haber verdiler çok şükür Rabbim 🙏🏻💕🥰
Allahım sağlık sıhhat versin ne güzel hamdolsun
Ablana teşekkürlerimi ilet canım sana da çok teşekkür ederim 🤗🥰🥰 bi deneyeyim bakayim fırsat bulunca.ekran aldım 😉

Çocuklar çok olumsuz etkilendi 😔😔
Bi bitse şu illet..bu çin yine bi bela getirmese bari..simdi de roketi mi ne dusebilirmis tepemize 🙄😬

Canım Zeyay1420 Zeyay1420 zeyayın dedigi gibi acaba bahcede yuttuğu topraktir çimendir ishal mi yapıyor 🤔

Afiyetle yiyin bezelyelerinizi insAllah canım 🥰 demek damadim yardım etti annesine kıyamam 🥰

Teşekkür ettim dünürüm.insta hesabım yok ama kardesime diyim bi baksin 😉

Yaa ama çok sirinsin sen 🥰 uyuyan güzelll 😍😍😍🧿🧿🧿🧿
Jadem attigin mesaji 10 dk icinde duzenleyebiliyorsun.aklinda bulunsun 😉

Kız çocuğu babacı olur derler..ee bu elif hanim hiç babacı degil😁 bırak yürüyüşü çay içerken babasında dursa fena olmazdı😁 yürüyüş falan hayalini bile kurmuyorum artık jadem..simdi hayalim çocuklarım büyümüş 10 13 yaslarindalar..onlar odalarında ders çalışırken ben de oturma odasinda dinleniyorum 1 saat falan..orda bile hayalim uzun sürmüyor 😁 çünkü sorumluluk bitmez.😁

Geçmiş olsun canım..toparlarsınız insAllah en kısa sürede ❤ esinin negatif olması çok iyi olmuş.size daha iyi destek olur.
Olabilir kuzum ot mot ne bulsa ağzında Allahım koruyor

nzh99 nzh99 canım o nasıl eğlence öyle maşşallah neşeniz daim olsun arkadaşım 🥰🥰 beni de öyle eğlendirseler ben de durmam gezdirin tutun beni derim valla🤭🤭
Umudum- Umudum- bir maşşallah o tokalı akıl küpüne🧿🧿🧿
Allah esirgesin hepsini inşallah
Sürekli kudurıyoruz saat 11 buçuktu uyudu 6 da kalktı şimdi uyuttum daha pışpışlıyorum başka işimiz yok o mutlu olsun babamız güzel oynatıyor
9 sene kaldı öyleyse dedim kendi kendime Kalppare Kalppare yi okurken rahatladım şimdi
Benimki de gündüzleri hep yerde yattı diğer evde Yatak odası soğuktu öyle alıştı gündüz beşikte hemen uyanıyordu şimdi gece gündüz hep yerde deli yatıyor bunlar bi koyuyorum asla koyduğum yerde bulamıyorum😂
Biz de gece de yer yatağına terfi ettirdik. Öyle deli yatıyor ki 360 derece döne döne
Evet kuzum ya resmen çooooooooook eskide kalmış gibi temiz havaya doğaya hasret kaldık sen foto atıyorsun Allahtan, ❤️❤️
Valla özlenmez mi hamurişi yiye yiye şiştim sonra diyorum aman bi daha ne zaman yiyecem 😂 şu sıra çok desteğe ihtiyacım vardı hem de çok hepimiz fazlaca yorulduk Allah sabrımızı yüceltsin🙏❣️
Anneni bırakma biraz daha o konforu yaşa taşınma ders çalışma Asya çok yıprandın nazlan anneciğine.
Şekerpare ile bilgiler köşesi kız hiç bilmiyordum sağol😂 bende kendimi hep mesajla düzeltiyorum 😝😝😝 olsun beni böyle sevin be
Benimki de oyun oynarsa babacı yoksa yok tepemde ama dışarı olursa Umudum kedi köpek falan kovalarlar 😂 valla şu yasaklar bi bitsin bakalım kıssadan uzuna doğru alıştırcam bende nefes almak istiyorum birden olmaz şekerparem ilk 15 dk sonra 20 derken bi bakmışsın o baba ile 2 saat 🥳🥳🥳 dışarı bile çıkılır o zaman
Kitle babaya babayla geçirdikleri kaliteli zamanlar çok önemli . Sen de kendine vakit ayır

nzh99 nzh99 canım o nasıl eğlence öyle maşşallah neşeniz daim olsun arkadaşım 🥰🥰 beni de öyle eğlendirseler ben de durmam gezdirin tutun beni derim valla🤭🤭
Umudum- Umudum- bir maşşallah o tokalı akıl küpüne🧿🧿🧿
Allah esirgesin hepsini inşallah
Sabah ın nurunda uyandık bugun bir inat bir inat . Saçları bağlatmadı da en son çember taktım onu da çıkarıp attı .saçlar hep gözünün önünde . Kahvaltısını yapmadı , öğlen yemeğini zar zor yedi . Kudurdu etti de şükür ki kendi kendine uyudu . Yoksa bugun iyice kafayı yerdim . Sürekli elimden tut diye kaldırıp ev geziyoruz . Beni sür diyor ,dolan dolan bacaklarım titredi artık . Şuraya da bir küçük Emrah bırakalım . Çok cadı ama çok seviyorum beee 🤪

Eklentiler

• 3DE5B45E-7F13-4EFC-A605-CA8693A8A7EF.webp
    3DE5B45E-7F13-4EFC-A605-CA8693A8A7EF.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 61
Sabah ın nurunda uyandık bugun bir inat bir inat . Saçları bağlatmadı da en son çember taktım onu da çıkarıp attı .saçlar hep gözünün önünde . Kahvaltısını yapmadı , öğlen yemeğini zar zor yedi . Kudurdu etti de şükür ki kendi kendine uyudu . Yoksa bugun iyice kafayı yerdim . Sürekli elimden tut diye kaldırıp ev geziyoruz . Beni sür diyor ,dolan dolan bacaklarım titredi artık . Şuraya da bir küçük Emrah bırakalım . Çok cadı ama çok seviyorum beee 🤪
bende seviyorum bee😍

Oglumla babasi gezerdi 1 yasta iken..ama kızla pek çıkmadılar..durmuyor kimsede 🙃🙃
Seni biz sen olduğun icin seviyoruz cancağzım 😍🤩😍🤩 olur da silmen gereken bir resim atarsın diye dedim canım😉 yazdigin mesajın sol alt kosesinde ...... boyle noktalara basip duzenleye tiklaman gerekiyor.
Oyyy kuzusuu pek tatlısın senn 🤩😍 bu ara hepsi huysuz ve tatlı bebekler oldular galiba..
Erva da yoruyor beni ağlıyor boyuna... bugun kendi kendine kaşıkla çorba icmek istiyor.baktim baş edemiyorum verdim eline kaşığı.eglendi etti ve tabi ki tabak yerde🙄😁
Iste benim cimcime🥰 büyüyorlar 🤧🧿🐥
Simdi bu guzel fotografların altına olmayacak ama biraz bunaldım yine bu ara.. evi bile toparlamak lüks😔 neyse ben de sizin gibi tamamlayayim..

Ama seviyoum beee😍😍😍😍😍

Eklentiler

• Screenshot_20210508-181202_Gallery.webp
    Screenshot_20210508-181202_Gallery.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 51
Kuzum aşı bağışıklığı güçlü olanlarda ağır geçiyormuş bir doktor arkadaş söyledi inşallah koruyuculuğu da güçlü olsun. Merdivenli evde çocuk bakmak ne zor di mi. Çok dikkat lazım. Bezden ne zaman hazır olursanız o zaman başlarsın eğitime sağlık olsun da.

Oh mis sağlıkla gelsin diğerleri de darısı diğer bebelerimize
Iyi şukur aynen aşıdan snra olmasi iyi oldu vucudnda cikiyor az az geri sönüyor ama kaşıntı fazla ve bende çikarttim anne oğul öldük kaşıntıdan😂

Barz su çiçeği . Aşı ne zaman oldu birde çıkmışsınız evden bu apt boşluğunda. Bile bulaşır som 24 gün içinde bir şey olmuştur illa ki bazen de aşı sonrası olabiliyor . Aşı olmadıysa yaptırmayacaksın o yüzden yazdım
Ben kiyma sonrasi kofte sonrasi da byle olunca anlayamadim o yuzden. Dedigini tam olarak anlayamadim. Aşı vurulduktan snra oldu ama
Selam kizlar benim tel problemiydi simdi girebildim. Nasilsiniz ?
Karya baya büyüdü cadi öpmeyi ogrendi iyice sariliyor öpüyor oyun oynuyor konuşmaya çalışıyor bende tüm gün onunla ilgileniyorum.
Hâlâ 2 uyku yapıyoruz biz ama sabah 9 gibi kalkip aksamda geç yatiyor gecede 1 defa mama iciyor.

minikbebegim9640 minikbebegim9640 gecmis olsun cnm asi olmuş muydu ?
Bizede su çiçeği gelmemisti arayacaklardı hala aramadılar ya :KK43:
Biz daha menenjit yapmadık bu arada yaptirmayan var mi henüz?

Aslihaydo Aslihaydo canim sizede cok gecmis olsun insallah hafif sekilde atlatırsınız:KK43:
Evet aşıdan snra oldu suan cok cok yok az cikiyor geciyor anne ogul su cicegiyiz kaşınıyoruz losyon aldi eşim rahatlatti biraz o. Siz gec kalmadiniz mi aşisına?
Iyi kasintiya tam cozum bulamiyoruz ama malesef iştahsizlik da var diş de bi taraftan sorun yapiyor malesef ust uste geldi hepsi

Kalppare Kalppare işte bunlar hep dişten , öyle diyelim öyle olsun 😊 ama bence bizim Sena’nın ki dişten gibi geldi . Bugun yine kaşığı ağzına götürmek bile istemedi reddetti hep yemeyi . Eli hep ağzında , salyalar çoğaldı . Yalayacak yer arıyor sürekli . Azı dişlerden sol alt geldi sanırım sağ alt zorluyor gibi geldi . Hayırlısı ile o da patlasaydı .

Back
X