• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canlarım öncelikle hayırlı sağlıklı bayramlar 😇 sormuşsunuz merak etmişsiniz ay kızz yerim siziiii 🤗🥰😂 daha iyiyim şu an gece yüksek ateş ile 112 yolları göründü bize aradım gelin diye ama evde bakımı arayın dediler yine doktor geldi sonra baktı oksijen seviyesine vs 1000lik vitamin verdi evde buhar falan azcık toparlandım ama varya yoğun bakımda nolur biraz nefes verin diye diye acı çekenleri öyle iyi anladım ki Allah'ım yardım etsin hepsine de bana da🙏🙏 bi atlatayım şu illeti dua edin Çok zormuş böyle ağır olacağını düşünmemiştim hiç 🥴 enerjim yok gülecek güldürecek yerlerim ağrıyo 😂 bu 10 günde evdeki tüm sistem çöktü kocam bey değerimi anladı bi oda süpürüp yarım saat uzanıyor 😅
Ah canım dünürüm ya ne iletmiş be bu bitip gitmedi😔😔 inşallah hemen geçsin her nefesin şifa olsun sana kuzum benim enerjin gelsin anneler hasta olunca sistemöküyor ya

Benim kiz 3 gundur sabahları 8 de kalkıp aksam 10 bcuuk gibi yatırıyordum. Bugün n olduysa sabah erken kalkti ama 11 buçukta uyudu en son esime verdim arkamdan ciyak ciyak agladi mama yaptim içtide yatti. Aslında sebzede yemişti doymuyor mu. Diş mi anlamadim.
Bugün zaten salyalar en sut seviyeye cikti bakiyorum görünürde birseyde yok. Bir çıkarmalarda su dişleri rahatlasalar :(

Sevindim iyi olmana . Maşallah enerjin yine yerinde , hep böyle görmek isteriz seni 😊 daha iyi olursun inşallah 🙏
İnşallah balım ya kendimi özledim 😬
Vınn gelirr tırıss gider derler ya öyle olacak bak gör..ben nerelere düştüm vayy anaamm deyip kacacak o hain vayrıs 🤣 giderken antikor bırakmayı unutmasın e mi?..😆

Geçecek gidecek insAllah..dualarım seninle canım 🥰 espri yapıyorum iste biraz güldürebilsem ne mutlu 😇
🤣🤣🤣🤣Canımsın şekerparem teşekkür ederim ♥️😇
Zaten mama 6. Aydan itibaren devam sütü değil mi

Size de canım

Görmemişe dönün canım aslım sağlıcakla

Ne iyi ettiniz tadını çıkarın
İnşallah canım🙏♥️
Ah canım dünürüm ya ne iletmiş be bu bitip gitmedi😔😔 inşallah hemen geçsin her nefesin şifa olsun sana kuzum benim enerjin gelsin anneler hasta olunca sistemöküyor ya
Bitmeyooorr dünürüm ya öksürük krizlerim bi geçse 🥺

Benim kiz 3 gundur sabahları 8 de kalkıp aksam 10 bcuuk gibi yatırıyordum. Bugün n olduysa sabah erken kalkti ama 11 buçukta uyudu en son esime verdim arkamdan ciyak ciyak agladi mama yaptim içtide yatti. Aslında sebzede yemişti doymuyor mu. Diş mi anlamadim.
Bugün zaten salyalar en sut seviyeye cikti bakiyorum görünürde birseyde yok. Bir çıkarmalarda su dişleri rahatlasalar :KK43:
BiZde de şiş gibi ama çıkmıyor bir türlü dişleri yaa benimki tokta olsa en kötü 1 kaşık yiyip yatıyor mamayı
Bu arada Zara hanım artık beni hiç emmiyor tamamen bıraktı ☹️

Canlarım öncelikle hayırlı sağlıklı bayramlar 😇 sormuşsunuz merak etmişsiniz ay kızz yerim siziiii 🤗🥰😂 daha iyiyim şu an gece yüksek ateş ile 112 yolları göründü bize aradım gelin diye ama evde bakımı arayın dediler yine doktor geldi sonra baktı oksijen seviyesine vs 1000lik vitamin verdi evde buhar falan azcık toparlandım ama varya yoğun bakımda nolur biraz nefes verin diye diye acı çekenleri öyle iyi anladım ki Allah'ım yardım etsin hepsine de bana da🙏🙏 bi atlatayım şu illeti dua edin Çok zormuş böyle ağır olacağını düşünmemiştim hiç 🥴 enerjim yok gülecek güldürecek yerlerim ağrıyo 😂 bu 10 günde evdeki tüm sistem çöktü kocam bey değerimi anladı bi oda süpürüp yarım saat uzanıyor 😅
Ahh aslım yaa geçsin gitsin bir an önce aman ihmal etme vitaminleri ilaçları. Anneler hasta olmasın ev tepetaklak oluyor olsun boşver herşey yapılır yeter ki sağlık olsun. Çocuklar nasıl var mı bir sıkıntı onlarda

SonsuzUmut SonsuzUmut bilemedim bende acaba doymadı da mi yatmadı dedim boyle olunca geriliyorum kizmakta istemiyorum baya dışımı sıktım en son babasını cagirdim al sen salla dedim arkamdan salya sümük agliyor kıyamıyorum da ya :)

Ya diş çıkarma sürecide cok zormus. 1 hafta iyi gidiyoruz 1 hafta kötü tam anlamıyla ne zaman rahatlicaz bilmiyorum..

SonsuzUmut SonsuzUmut bilemedim bende acaba doymadı da mi yatmadı dedim boyle olunca geriliyorum kizmakta istemiyorum baya dışımı sıktım en son babasını cagirdim al sen salla dedim arkamdan salya sümük agliyor kıyamıyorum da ya :)

Ya diş çıkarma sürecide cok zormus. 1 hafta iyi gidiyoruz 1 hafta kötü tam anlamıyla ne zaman rahatlicaz bilmiyorum..
Aynı biz bizim ki babayla da uyumuyor bugğn 1.5 saat salladım popom uyuştu

canim çok üzüldüm ya. emzirmeyecem de. senden onemli degul yasini doldurduzaten. ara tekrar ya da git ama hemen kendin için birşeyler yap.Allah yardımcınız olsun canim 🙏

biz neler yaşadık neler. medikal park hastanesinde. iki gündür şikayet ediyorum. başka bebek yaşamasın bunları diye. değerlerimiz de kötü cıktı. demir depomuz bomboş b12 düşük. hem o hem ben acilen desteğe başlamalıymışız. yaşadığım stres beni mahvetti ve uykusuzluk. hem kan alma hem menenjit aşıları civani çok sarstı doğal olarak bizi de tabiki. bugün biraz daha iyi ama benim migren devam. bir ay sonra tekrar tahlil yaptirmaliyiz sonuç ne oldu değişti mi diye. ama aynı hastaneye gitmem.reziller. o kadar çok ofkeliyim ki. güya vip ama bebek hemsiresi yok. deneme tahtası sanko.cocugum.
Çok geçmiş olsun canım vitaminler heöem iyi gelir inşallah size

Üşüttü mü ne oldu canım döndünüz mü evinize hava değişimi mi etkiledi Çok geçmiş olsun
Üşüttü sanırım birkaç gün rüzgarlı idi o çarptı sanirim smdi iyi şükür 🙏 2 günden sonra ateş devam etmedi
Canım geçmiş olsun zaten 38 derece diş ateşi olmazdı. Dün yazacaktım fırsatım olmadı hiç. Doktora götürün muhakkak bu kadar yükselmesi enfeksiyon göstergesi. İlerlemesini hemen başlasın tedavisi
Sen yazınca tedirgin oldum doktoruna yazdık oda 3.gunde sürerse götürün dedi 2 günden sonra devam etmedi ama hep kontrol ediyorum azcik bile yükselirse gidicez :)
Canım istersen bi doktora görünün enfeksiyon falan olabilir ateş yüksek.. antibiyotik gerekebilir
Enfeksiyon diye yazında bende tedirgin oldum ama çocuğu daha çok hirpaliycaklar diye gitmedik bende çok ilaç kullanmadığım için biraz geri durdum doktordan 😬
nuriye54 nuriye54 gecmis olsun kuzuya, inşallah fazla bir şeyi yoktur, hastaneye gitmeyince toparlamiyorlar bazen. bir de bizimkiler buyudu ya bir çay kaşığı az gelebilir tabi kiloyla da orantılı, en son hastalığında hep bir ölçek yazdı doktorlar ilaçları asima
Doktoruna 4 saatte bir tatlı kaşığı dedi ins birdaha kullanmaya gerek kalmaz :( bebiş hasta olunca evin neşesi gitti[
QUOTE="Umudum-, post: 68140485, member: 828708"]
nuriye54 nuriye54 size de geçmiş olsun , inşallah enfeksiyon değildir , günü güzel geçirmişsinizdir .
[/QUOTE]
Ateş düştü ins enfeksiyin değildir enfeksiyondan korkarım annem koca kadın 1 hafta yattı hastanede smdi ateş düştü neşe geldi ama hastalıktan kalan mizirti baki kaldı 😂
Nasil oldunuz canım? Acaba bir doktora mi gitseniz? Geçmiş olsun canım 💕

Oyy kıyamam size ben 😞 ikinize de geçmiş olsun canım.. kan grubunuzu bilmiyorum ama A ve AB kan gruplarında bir miktar demir eksikligi normalmis diye duymuştum.benim oglanda da demir eksikliği var maalesef.. biz de ara ara demir ilacı kullanıyoruz.
misskokulumm misskokulumm miss demir döküm tavalar tencereler pas yapıyor diye okudum nette.dogruluk payi var mi?esim de alalim diyor hep.

Amin cancagzim aminnn🤲💕💕

Evet ama sonra da üzülüyorum 🐊 timsah gözyaşı misali..tevbe tevbee 🙈😁
Gitmedik canım ilaç ve doğal yollarla düşürdük 🙏

Bizim de gece uykusunda hep ağlıyor bizimki hiç emeklemedi ya yürümeye başladıktan sonra biraz rahatladım en azından artık peşimde dolanıyor öbür türlü yapışık ikiz gibiydik
Az kaldı sanki gibi biraz da konuşmayı öğrenseler rahatlarız belki

Günaydın kızlar❤️❤️
Güzel bir gün olsun inşallah, hastalarımız şifa bulsun.
Benim kuzu sabah 6:30 da uyanmış beşiğinin fermuarı azcık köşeden açık kalmış sanırım ordan açmış mutfağa gitmiş fırının önünden bağırıyor ahhhh auuuu maaaammaaaa diye fırladım yataktan baktım yok beşik terkedilmiş 🤣 gel meme vereyim dedim ııhhhh dedi azcık ekmek verdim götürdüm gönlü olmasa da emdi biraz debelendik kitaplığındaki tüm kitapları indirip yanıma getirdi hem gözümü açamıyorum hem kitap okuyorum 🤭🤭 neyse işte öyle heyecan dolu bir başlangıç oldu güne🤪🤪
Akşam da 10 da yatmıştı. Uykusu erken geldi o yüzden yatırdım şimdi durmadı kahvaltı hazırlayım da rahatça bir kahvaltı yapalım inşallah uyanmadan😘😘

Üşüttü sanırım birkaç gün rüzgarlı idi o çarptı sanirim smdi iyi şükür 🙏 2 günden sonra ateş devam etmedi

Sen yazınca tedirgin oldum doktoruna yazdık oda 3.gunde sürerse götürün dedi 2 günden sonra devam etmedi ama hep kontrol ediyorum azcik bile yükselirse gidicez :)
Enfeksiyon diye yazında bende tedirgin oldum ama çocuğu daha çok hirpaliycaklar diye gitmedik bende çok ilaç kullanmadığım için biraz geri durdum doktordan 😬
Doktoruna 4 saatte bir tatlı kaşığı dedi ins birdaha kullanmaya gerek kalmaz :KK43: bebiş hasta olunca evin neşesi gitti[
QUOTE="Umudum-, post: 68140485, member: 828708"]
nuriye54 nuriye54 size de geçmiş olsun , inşallah enfeksiyon değildir , günü güzel geçirmişsinizdir .
Ateş düştü ins enfeksiyin değildir enfeksiyondan korkarım annem koca kadın 1 hafta yattı hastanede smdi ateş düştü neşe geldi ama hastalıktan kalan mizirti baki kaldı 😂

[/QUOTE]
Hadi öylece geçmiş olsun canım. Ben genelde sakinimdir ama konu ateş olunca biraz pimpirikleniyırum başımıza gelen şeylerden dolayı. Neyse ki mercanın ateş uzun sürmemiş ❤️❤️

Iyi bayramlarınız olsun..
@Helinnnnn canim gecmis olsun simdi nasilsiniz ?
nuriye54 nuriye54 ne oldu canim mercan iyi mi
Şükür iyi minnosumm 🥰 baya korkuttu bizi ama 2 gundur keyfi yerinde ama hastalık mizmizligi kaldı
Kahvaltıyı sormuşsun farketmedim. O da malesef üzüldüğümüz bi konu. Hala öyle bi alışkanlık kazanamadı. Ben hep işteyim. Püre olarak veriyor genelde anneannesi bebe bisküvisi +kaşık maması içine de işte yumurta sarısı ceviz pekmez. Öyle değiştire değiştire bişeyler karıştırıyor. Bugun bi zeytin yedi yarısında öğürdü çıkardı ama diğer yarısı gitti o öğürme esnasında. tabi biz nasıl sevinçliyiz yarısını yedi diye😀
Ben kahvaltıda yulaf ceviz incir biraz muz koyup sıcak suda demiyorum sonrada tavada arkalı önlü pişiriyorum eline veriyorum hem yumuşak oluyor hemde besleyici oluyor emerekte yiyor ama artık çiğniyor benimki

Hadi öylece geçmiş olsun canım. Ben genelde sakinimdir ama konu ateş olunca biraz pimpirikleniyırum başımıza gelen şeylerden dolayı. Neyse ki mercanın ateş uzun sürmemiş ❤️❤️
[/QUOTE]
Sen yazınca benimde aklıma sizin hastane maceralarının geldi :( ateş zor korkutucu birdaha gelmez ins 🙏

Bugün zaten salyalar en sut seviyeye cikti bakiyorum görünürde birseyde yok. Bir çıkarmalarda su dişleri rahatlasalar :(
Baharcım malesef uyku düzeninden tam anlamıyla bahsedilmiyor ama dışarı çok fazla etkili inan bende ne kadar zorlanıyorum biliyorsun annem her günkovuyor evden bizi yarım saatteolsa açık havada yürüyoruz geziyoruz iyi geldi bize ha dün gece sabaha kadar emdi yine uyumadık ama genel anlamda iyi çıkmıyorsan muhakkak in biraz aşağı ❣️
Diş uyku konusunda asyayı baya değiştirdi ayakta hiç sallamıyor artık sadece memede dalıyor memeyi bırakınca naparız bilmem

İnşallah balım ya kendimi özledim 😬
🤣🤣🤣🤣Canımsın şekerparem teşekkür ederim ♥️😇
İnşallah canım🙏♥️
Bitmeyooorr dünürüm ya öksürük krizlerim bi geçse 🥺
Ya evet öksürük uzun sürüyor canım ciğerlere indiğinde şuruup falan aldın mı öksürük için bugün nasılsın haydomla çaki nasıl🥰

BiZde de şiş gibi ama çıkmıyor bir türlü dişleri yaa benimki tokta olsa en kötü 1 kaşık yiyip yatıyor mamayı
Bu arada Zara hanım artık beni hiç emmiyor tamamen bıraktı ☹️
Hiç üzülme kuzum bence yeteri kadar emdi boşver eğer yiyorsa 😊 ben Asya ile meme bırakma dönemini düşünemiyorum kendi bıraksa keşke bi anda hiç o toplara girmesek

Back
X