Ahh canım ya bu ara nedir senin sağlıktan imtihanın Allahım hayırlı şifalar versin tez zamanda inş ne yaptın bugün gittin mi doktora şimdi nasıl durumun merakla dayım dualarımdasın
Biz de 4 dişliyiz hala
Televizyon izlemiyorum zaten ama tel elime alıp bakamıyorum içim acıyor yavrularına bakarken en ufak huzurduzluklarında nasıl trlaşlanıyoruz masum günahsız yavruları veriyorlar toprağa. Soykırıma uğramış bir millet nasıl aynı vahşeti yapar masumlara aklım almıyor tüm dünya sessiz kalıyor bu vahşete utanıyorum böyle bir zamanda yaşamaktan
Ooo baya yükselmiş canım diş o kadar ateş yapmaz enfeksiyon olabilir şimdi nasıl durumu
Çok şükür aşı bize de ateş falan yapmadı ama aşı olurken o kadar çok ağladı ve korktu ki günlerce kolunu bacağını gösterip ağladı çığlık çığlığa.. Şifa olsun inş İpek kuzusuna.
Ah Civanım geçmişler olsun kuzum bebek hemşiresi çok önemli ya Zeynep bebekken bir kez çok fena enfeksiyon kapmış bizde İstanbuldayım en yakın özel hastaneye gittik yavrunu delik deşik ettiler damar yolu açmak için en son beceremeyip yoğun bakım hemşiresi i çağırdılar da öyle açmışlardı o travmadan uzun süre kurtulamamıştı Zeynep.
Aman ilaçlarını ihmal etme de hemen toparlar inş.
Yaa bak hiç bilmiyordum canım ben Zeynep te de hep döküm tava kullandım Ayşede de ama hiç böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum
İnş düzelmiştir değerlerimiz şifalı gelmiştir şurubu
Ben zeynebe de daha yeni yeni veriyordum inek sütü Ayşe ye de vermeyi düşünmüyorum ikisinde peynir ve yoğurdu çok seviyor birde kefire alıştırabilsem yeterli bence. Bizim doktor 1.5 yaşına kadar devam et mamaya desi nasıl bırakır bilmem Ayşe de uykuya mamayla geçiyor,