2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

😟😟 inşallah valla şu irkilmelerden dolayı koynumdan çıkaramadım anne yanını kullanamayacağız biz elini tutuyorum yatarken ya da elimi üzerine koyuyorum nefes hissetmek istiyor sürekli beni sarın sarmalayın mod o şekilde çok rahat hiç olmuyor irkilme.Diyorum benim kist vardı karnımda çok büyüktü yeri dardı karnımda büyümedi aksine son ayda biraz çıktı çocuk dar sıkışık alana alıştı ondan mı bizim ki abartı 😟anlamadım
Acaba sen abartıyor olabilir misin🤣🤣🤣 tüm bebeler irkiliyor, benim boynuzlu şoka giriyor. Zorla korku filmi izletmişim gibi, kendine gelemiyor. Ödlek bebe😂

Selam kızlar bende 3 ocak annesiyim..
Çoğumuz gibi yeterince besleniyor mu,bu çocuk ac mi kaldı,büyümedi sanki hiç diye kafayı sıyırmış durumdayım.
2850 gr doğdu 1 hafta önce hastanede tartildiginda 4560gr 'di.. sizce nasıl??
Sizinkiler ne durumda..bu arada bebeğim kız.
[/QUOTE]
Benim de 3 ocakta doğdu aynı sorunla boğuşuyorum doyuyor mu yeterli kilo alıyor mu diye.
Benim bebeğimde kız 3400 doğdu şuan 4680 iyi dedi doktor.

Acaba sen abartıyor olabilir misin🤣🤣🤣 tüm bebeler irkiliyor, benim boynuzlu şoka giriyor. Zorla korku filmi izletmişim gibi, kendine gelemiyor. Ödlek bebe😂
Oda olabilir kuzum valla ben pek iyi değilim bu annelik beni çok sarstı.Hamileyken hiç umrumda değildi amannn bebek konuşmadım sevmedim yaş geçiyor daha fazla bekleyecek yaş değildi yaptık diyordum doğum yaptım iyi kurtulduk dedim ama nasıl ki nefesi falan gitti yoğun bakımda yattı biri dürttü içerdeki duyguları o halim gitti yerine suratına sürekli bakıp bakıp ağlayan biri geldi.Herşeyde bir hayır var annelik hormonum uyandı ama fazla uyandı sanırım evham beni öldürecek Allahım şu üç ay dayansın beynim ve kalbim diyorum sürekli 😟😟

Bizde irkilme çok fazla çok kafaya takıyorum 😞😞 Kızlar rahatlamam için birşeyler yazdılar sağolsunlar paraşüt refleksi ama ben çok fazla olunca ağlayasım geliyor özellikle uyurken ve altını açıp ayaklarını serbest bıraktığımda çok üzülüyorum
ben altını açtığımda banyodan sonra falan normal buluyorm sonucta boşlukta hissediyorlar cıplak vs sadece hıc uyaran yokken irkilme olmasın yeter ben mert in titremesini nöbet diye de düşünmüyorm doktor nöbet dedi ama basit bir titremede olabılır vıdeoya çek bakalm dedi sadece fazla rahat olup gözden kaçır mıyım diye gözlemliyorm

Kaynanadan beter bi eş varsa böyle herşeyden pimpiriklenir oldum bende
benım eşimde aynı daha küçükken uzun kollu zıbın külotlu corap tulum giydiriyordm eldiveni cabuk bıraktım sapkayıda prematüre olduğu için kullandm küçülünce yenı hıc almadım bayadır kullanmıyorm 1 2 şapka var dışarı cıkarken soguksa takıyorm evde takmıyorm.çocuk uyurken üstünü penye battanıye ile örtüyordum uyanıksa hiç birşey örtmüyordm eşim geliyordu onu örtüyordu ben tabıkı üstünden alıyordm cocuk uyumıyor örtmr uyursa yorgan mı örteceksin diyr uyuyup uyandığında bazen yelek giydiriyordm onunda üstüne örgü battanıur örtmüşlüğüdr var o örttükçe ben açtm😂inat edin çocuk sıcağa alışmasın orta halli olsun yeter hala daha elleri hafif soğuk olsun üşüyor diyor bak ensesine sırtına sıcacık diyorm şuan kısa kollu zıbın üstüne 1 alt üst takım patikliyse corap kullanmıyorm dışarı cıkarken kısa corap giydiriyorm o kadar tabıkı üstüne penye battanıye dışarda😊

E eekk benmkı de öyle uzun uzadıya bilinçli izlemiyor kendi haline bıraksam zaten 5 dk ya ağlıyor ben şıngırdatıyorm oyuncakları sese bakıyor ayna var bazen ona bakıyor bırde ördek ses cıkarıyor onları gösteriyorm kendisi biraz izliyor 2 3 dk sonra hiç etrafa boş boş bakıyor😂birde zeka kartları var 0 12 ay arası 0 4 arasında sıyah beyaz şekiller var arada onları gösteriyorm en azından sağa sola kartları çektiğinde takip ediyor senınkıde ediyordur mesela sana baktığında sen hareket edince takip etmiyor mu izlemiyor mu ? oyun halısında zaten 3 aydan itibaren anca bilinçli vakit geçirrirler elleri uzatıp oyuncakları anlayınca vs o yuzden sıkıntı yapma 😊

20200229_045204_Burst01-1-1.jpg

o don yukarı çekilecek😅😅 eşim kucağına alınca böyle olmazsa çocuk perişan oluyor üstü başı sağa sola kayıyor😀

Cikardiktan kisa sure sonra isindigini goreceksiniz. Icinde terledigi icin soguk kaliyor elleri. Benimki de 2 aylik. Agzina almaya, emmeye calisiyor hep ellerini. Emzik almadi bari elini emsin diyorum:)

E eekk benmkı de öyle uzun uzadıya bilinçli izlemiyor kendi haline bıraksam zaten 5 dk ya ağlıyor ben şıngırdatıyorm oyuncakları sese bakıyor ayna var bazen ona bakıyor bırde ördek ses cıkarıyor onları gösteriyorm kendisi biraz izliyor 2 3 dk sonra hiç etrafa boş boş bakıyor😂birde zeka kartları var 0 12 ay arası 0 4 arasında sıyah beyaz şekiller var arada onları gösteriyorm en azından sağa sola kartları çektiğinde takip ediyor senınkıde ediyordur mesela sana baktığında sen hareket edince takip etmiyor mu izlemiyor mu ? oyun halısında zaten 3 aydan itibaren anca bilinçli vakit geçirrirler elleri uzatıp oyuncakları anlayınca vs o yuzden sıkıntı yapma 😊
Beni izlediğinden emin değilim yarın hep ona bakacağım şuan uyansa keşke baksam ağladı mama yedi gözü kapalı mızırdıyor 😟

Çoğumuz gibi yeterince besleniyor mu,bu çocuk ac mi kaldı,büyümedi sanki hiç diye kafayı sıyırmış durumdayım.
Benim de 3 ocakta doğdu aynı sorunla boğuşuyorum doyuyor mu yeterli kilo alıyor mu diye.
Benim bebeğimde kız 3400 doğdu şuan 4680 iyi dedi doktor.
[/QUOTE]
Benim kiz 4 ocakts 2810 doğdu 1 hafta once ancak 3500du 😔

😟😟 inşallah valla şu irkilmelerden dolayı koynumdan çıkaramadım anne yanını kullanamayacağız biz elini tutuyorum yatarken ya da elimi üzerine koyuyorum nefes hissetmek istiyor sürekli beni sarın sarmalayın mod o şekilde çok rahat hiç olmuyor irkilme.Diyorum benim kist vardı karnımda çok büyüktü yeri dardı karnımda büyümedi aksine son ayda biraz çıktı çocuk dar sıkışık alana alıştı ondan mı bizim ki abartı 😟anlamadım
Doktor bize demişti ki daha henüz dünyaya alışma sürecinde ellerini kollarını bilinçli oynatmiyor içerde hep toplanma pozisyonundaydı çok hareket alanı da yoktu su an refleks yaptıkları bilinçli değil Biraz daha büyüyünce geçecek dedi bu doğum sonrası refleksi demişti belki de ona benzer biseydir daha da dar bi yerden gelmiş minik sonuçta daha zor olurrahatlığa alışması bu yüzden böyle tepki veriyor olabilir

Kollarını iki elinle böyle tuttuğunda anne karnını hatırlayıp sakinleşiyorlarmis bebekler ben bazen battaniyeyle kollarını bu şekilde sarıyorum uyuyunca rahat uyuşun sıçramasın diye

Eklentiler

• 15829560979376476843542297064692.webp
    15829560979376476843542297064692.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 55
Dge Dge eşim gündüz uyurken mert i yanına verdiğimde uyusun diye penye battanıue örtüyorm o bizim kullandığımız yorganıda üstüne örtüyor😂 tam kafayı yemelik ama direniyorum
Bizimde öyle uyusun diye almadi hiç öyle yalandan 5 dakika anca yatırıyor yanında onda da yorgan örtüyor o benden daha panik öksürünce hıçkırık tutunca hapşırınca Adam in dünyası değişiyor resmen gelip gidip olmayan hastalığın ateşini kontrol ediyor buda benim için baskı altında annelik hayatı moduna geçiş oluyo evde yalnız bebeğimleyken o kadar rahat oluyorum ki bazen kızıyorum keşke mesai olsa da gitsen diye büyük olan oğlumdan memnunum ama yardım ediyor bana yavrum onu getir bunu götürlerde kıskana kıskana yardım ediyor 😁

Ne cok konusmussunuz beeee..
Hepsini okudum ama kim ne dedi hatirlamiyorum.. beninde bu sorunum var hafizam cok iyiydi simdi hic bi halt hatirlamiyorum b 12 uctu gitti.. kelimeleri hatirlamiyorum yaaa. Pasif bir hipofiz adenomum vardi prolaktinle aktife mi gecti acaba..

Neyseeee R refikaaydin E eekk evet ilgazdi ya.. bak o kadar sevdigim ismi unuttum...

Ben kalin giydirme olayina karsiyim.. esim benden karsi.. usurmu diye soruyorum yok artik daha neler diyor. Bazen uyaninca yelek giydiriyorum ama bi sure sonra hemen cikariyorum. Elleri zaten 15. Gunde falan actimm sapka kafasinda hic tutmadi. Esim bi sure bari banyodan sonra taksin dedi 5. Dakika cikardik. artik disari cikarken bile unutuyoruz nerdeyse.. ne zaman tulumun icine corap giydirsem ayakalr buz cikariyorum sicacik 😁😊
Inceltin kiyafetleri. Bazen 5 dakika falan tek alt bodyle yatiyoruz artik. Hava alsin cocugun vucudum.. gerci R refikaaydin gordu iste nasil giyinmisti.. o denizi durum yapip getirmis. Ben surekli bisey olmaz mod on 😂🤣

Sicramalar falan normal bizde de hala var. Bi seyi izlemek biseyle ilgilenmek bi yerde 5 dakika durmak agu magu falan onlar yok. Doktora kalsa bakislar super.. bana kalsa hic biseye bakmiyo bi cocuk. 3 ayina 10 gun kaldi.

Hanımlar ben ne yazık ki stokke bebek arabası ve oto koltıgı puset kullanıyorum yenidoğan aparatı sevi bebe aldım ama stokke ye uymadı kendi yenidoğan aparatı 890 civarı 🤣ne zaman yenidoğan aparatsız kullanabiliriz puseti 5500 kg 62 cm 2ay 10 günlük koysam cok mu cukur kalır

Hanımlar ben ne yazık ki stokke bebek arabası ve oto koltıgı puset kullanıyorum yenidoğan aparatı sevi bebe aldım ama stokke ye uymadı kendi yenidoğan aparatı 890 civarı 🤣ne zaman yenidoğan aparatsız kullanabiliriz puseti 5500 kg 62 cm 2ay 10 günlük koysam cok mu cukur kalır
Altına battaniye ya da küçük yastıkla destekle ben öyle yapıyorum. Oğlumun kilosu seninki ile hemen hemen aynı

Altına battaniye ya da küçük yastıkla destekle ben öyle yapıyorum. Oğlumun kilosu seninki ile hemen hemen aynı
Doktor küfretcek bana artık yazdım dayanamadım askere de yeni doğan aparatıyla gönderirsin dedi 🤣 bel kısmını destekledim yeter ozaman boynu artk tutuyor zaten teşekkür ederim ❤️

Back
X