Kizlar artık sona doğru yaklaşıyoruz ha. Hazırlıklar bitmek üzere. Ben de bambu beşiğin nevresimlerini sipariş verdim. Besik hala catida. Indirsem ortada kalacak. Bebek için odama ikeadan şifoniyer alıp kurdum. Giysi alışverişim bitti. Ben de çok çok alıp yığmadım çünkü koyacak yeRim de yok. O şifoniyere ancak kullanacağı şeyler sığar. Valizim kargoda. O da gelince hastane çantamı hazırlarım ama hala terlik gibi birkaç eksiğim var. Bebeğin bakim ürünlerini de yarın eşimle çıkarsam alırım artık.
Kız 60 mendil de neyin nesi?
5-10 tane de az gelebilir. Daha çok emzirirken bebeğin üstü kirlenmesin diye kullanıyoruz çünkü bebek yorulunca damlıyor. Bir de meselâ bebek bakim çantanız dışarıya çıkmak için hep hazır duracak. 2 tane hep çantada birkaçı kirlide gibi düşünün

çoraplarla eldivenlerin de genelde teki.kayboluyor. yıkamak için mutlaka yikama fileniz olsun meselâ. Uzun kollu citcitli badi ise ben hiç sevmem. Iki uzun kol üst üste bebeğe eziyet bence. Onun yerine yarim kollu badi, üzerine tulumu ve yelek yeterli olacak.