2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar. Reglimden 3 gün geçti olmadım. Bu ay ovulasyon yöntemini denedim ilk defa. Hamile olabilir miyim. 2 gün önce testte çıkmadı ama.

Oh bebişlee geliyor maşallah. Hayırlısıyla sağ salim kavuşun.
Ben hala hastanedeyim. Tansiyon 14-10 13 -8 oralarda geziyor. Üç defa alfamet içiyorum. Düşmezse duruma göre sezeryan olabilirmiş. Bebeğim baş geliş ve gelişimi haftasında. Normal olsun çok istiyorum. Dualarım sizinle. Siz de bana dua edin.

Oh bebişlee geliyor maşallah. Hayırlısıyla sağ salim kavuşun.
Ben hala hastanedeyim. Tansiyon 14-10 13 -8 oralarda geziyor. Üç defa alfamet içiyorum. Düşmezse duruma göre sezeryan olabilirmiş. Bebeğim baş geliş ve gelişimi haftasında. Normal olsun çok istiyorum. Dualarım sizinle. Siz de bana dua edin.
Sen canını bir şeye mi sıktın tansiyonun yükseliyor panik yapma rahatlamaya çalış bebek de haftasına göre uyumlu ise korkacak bir şey yok güzel düşün güzel olsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım gruba 34+6 günlük hamileyim doğum yapanların mesajlarını okudukça heyecanlanıyorum 😍❤️ sizlere birşey sormak istiyorum grupta Ankarada oturup şehir hastenesinde doğum yapmış olanlar var mı hastane nasıl merak ediyorum

Merhabalar. Reglimden 3 gün geçti olmadım. Bu ay ovulasyon yöntemini denedim ilk defa. Hamile olabilir miyim. 2 gün önce testte çıkmadı ama.
Olabilirsiniz. Biraz daha bekleyin 2 gün çok erken. Benim geç döllenmeydi, testte çıkmamıştı günlerce. Şimdi tam hatırlamıyorum, adetim 12 gün filan gecikmişti, kan testinde bile çıkmamıştı. 2 gün çok erken. Allah gönlünüze göre versin inş.

inşaAllah ya 2 hafta kaldı iznime . Hastalığım ilerlemezse dayanırım . Gerçekten kötü bir dönemden geçiyorum hayatımda ilk defa bir mobilyacoya beddua ettim dolap yüzünden çocuk odamız rezil halde herşey atıl duruyor .hadi ona üzülmesem bile ciğerlerimden hastayım canım yanıyor . eşim de eve pek uğramıyor sürekli mesai gece dahil.yurtdışına tır çıkacakmışmş yarın , 1 aydır evde TEK’im nerdeyse . Kız Kardeşim şuan yanımda olmasa kafayı yerdim 1 hafta oldu geleli kız sürekli iş yapıyor
Sende hemen teslim edilecek bir dolap al canim , canini sıkma bir gunde butun ev toplanir Allahin izniyle . Ne guzel yanina gelecek kardesin var , her zaman boyle olmaz yegenini kucagina alinca onunda yorgunlugu gecer :) anne yarisi olmak kolay mi :) sen iyi olmaya calis en zoru saglik sorunu inan digerleri mutlaka yoluna girer ama evdeki dolaptan biran önce kurtul :) Rabbim şifa versin tez zamanda toparlanirsin insallah 😍

Bence riske atma. Esimin dogurttugu bi makat gelis var dinledikce korkarim.. biz normal dusunuyoduk makati duyunca esim direk sezeryansin dedi. Oyle oldu
Ay canim bende bugun sana soracaktim esin ne der acaba bu duruma diye. Cok tesekkur ederim yazdigin icin. Banada dün doktor arkadas sezaryene karar ver ve sakin normal olur muydu diye dusunme dedi . Valla aklimdan cikmiyor nasil bir doktora denk geldim boyle anladim . :( birde senin karnina yapistirdigin bantin resmi yada ismini ogrenebilor miyiz acaba burda var midir bir baksam ameliyata girmeden . ?

Ay canim bende bugun sana soracaktim esin ne der acaba bu duruma diye. Cok tesekkur ederim yazdigin icin. Banada dün doktor arkadas sezaryene karar ver ve sakin normal olur muydu diye dusunme dedi . Valla aklimdan cikmiyor nasil bir doktora denk geldim boyle anladim . :KK43: birde senin karnina yapistirdigin bantin resmi yada ismini ogrenebilor miyiz acaba burda var midir bir baksam ameliyata girmeden . ?
Ay canim bende bugun sana soracaktim esin ne der acaba bu duruma diye. Cok tesekkur ederim yazdigin icin. Banada dün doktor arkadas sezaryene karar ver ve sakin normal olur muydu diye dusunme dedi . Valla aklimdan cikmiyor nasil bir doktora denk geldim boyle anladim . :KK43: birde senin karnina yapistirdigin bantin resmi yada ismini ogrenebilor miyiz acaba burda var midir bir baksam ameliyata girmeden . ?
20191221_140159.webp

Canim bant bu.. bulursan banada haber ver uygunsa para yolliyim banada al.. bi kutunun icinden boyle bitane verdi tekrar tekrar kullaniliyormus

Bebiş benim karnımın sağ tarafına doğru kafası ile gerdirir hep dün akşam uzanırken elim sol karnımın üstündeydi eli mi ayağımı bilemedim ama elime doğru ittirdi ilk defa hissettim öyle çok güzeldi 😍 ilk defa öyle hissedince acaba döndü mü dedim 🙈 Ama psikolojik olarak sezeryan odaklandım gittiğimde normal derse ona hazırlamadım kendimi gerçekten çok zormuş bu durumu ne olacağı belli değil. 😔
Dogumdan önce kontrolün var mi ? Nerde elleri onu anlamiyorum bende , benimkinin kafasida genelde sagda arada sola filan aliyor 😄ayaklarini hic cikarmiyor ama 😁gercekten cok zormus digerleri ne kolaymis hic boyle birsey düsünmemistim. 😟😟

Sen canını bir şeye mi sıktın tansiyonun yükseliyor panik yapma rahatlamaya çalış bebek de haftasına göre uyumlu ise korkacak bir şey yok güzel düşün güzel olsun inşallah.
Yok canım beyaz önlük tansiyonu var bende. Hastanede hep yüksek çıkıyodu dün kontrolde yüksek çıkınca yatırıp bakalım dediler

Sende hemen teslim edilecek bir dolap al canim , canini sıkma bir gunde butun ev toplanir Allahin izniyle . Ne guzel yanina gelecek kardesin var , her zaman boyle olmaz yegenini kucagina alinca onunda yorgunlugu gecer :) anne yarisi olmak kolay mi :) sen iyi olmaya calis en zoru saglik sorunu inan digerleri mutlaka yoluna girer ama evdeki dolaptan biran önce kurtul :) Rabbim şifa versin tez zamanda toparlanirsin insallah 😍
amin canım Allah tüm hepimize acil şifalar versin hastalık vermesin hasta olanlara sağlık versin . İnan ki dolaptan ben de vazgeçtim gözümde kalmadı, şatafatlı country i severim diye aldım, hal böyle olunca diretmiycem vazgeçtim artık, biraz daha çirkini olsun ama kalitelisi başımı ağrıtmayanı gelsin artık tiksindirdi bizi , keşke beşiğim gibi dolabımı da pierre cardin alsaymışım. Eşim şimdi eve geliyormuş gelince dolapçıyı arıcakmış . Adam dün eve hiç gelmedi gece de mesaideydi. Karanlıkta tek kalmadan korkarım.Gece lambasını yakıp uyudum bir uyur bir uyanık tedirgindim bebeğim gece çok hareketlendi uyutmadı içeride rahatsız belki de artık sığmıyor, karnım gece taş gibi sert kaskatı kesildi hafif sancı hissetmiştim endişelendim o sertlikten. Bir de sizlere şaşırırdım burada anneler bebeğim kaburgama değiyor tekmeliyor diyorlardı hakikaten doğruymuş benimki de artık sağ tarafa ayaklarını yaslamış arada yukarıları tekmeliyor. Benimki yukarı hiç erişmiycek sanardım. Ciğerlerimdeki balgamı söküyorum gibi yavaş yavaş.... yalnız çok afedersiniz balgam çıkarmayı hayat boyu öğrenemedim, beceremiyorum direk yutuyorum ciğerimden çıkan sıvıları, o da iyileşme süresini uzatıyor.... Şimdilik katlanamayacağım bir ağrı yok bakalım sıcak şeyler içip uyuyorum sürekli bol sıvı tüketiyorum. İnşaAllah herşey yoluna girecek Allah’ın izniyle. Allah a bıraktım işlerimi

Back
X