2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İki gundur bebek hareket ettikçe inanilmaz canim acıyor. Karnimin ust tarafi. Kaburga alti degil de rahmin ustleri. Bebegi ters duranlar soyledi benzer bi seyi ama benim bebek bas asagi pozisyonda.
Boyle bi sey yasayan var mi? Sanki karnimin icinden tirnaklarini geciriyo nefes alirken bile sizliyo karnim

çok çok geçmiş olsun öksürmek başlı başına sıkıntılı bir eylem zaten . Ben ateşimi düşürmeyi nihayet başardım gibi inşaAllah r daha yükselmez eşim tam üç gece ateşli yatmıştı 39 a yakındı üstelik . Öksürüğüm aynı şimdilik 24 saatte nu hastalık yatağa düşürdü beni çok ilginç . Eşim de mesaide bu saat oldu daha eve gelmedi kardeşim yanımda olmasa kafayı yerdim her işimi o yapıyor. Bebeğin kaç haftalık doğdu kaç kg doğdu canım haftan iyi görünüyor küvöze almalarına şaşırdım kollarına aldığında yerimize de öp güzel meleği
Aman öksürüğüde durdurmaya çalış.bebek 35+4 doğdu canım.3780 gr 54 cm küçük adamım 😄 haftasını beklese 4.5 kg 60 cm mi olurdu acaba bilemedim 😂 saçları havaya dikilmiş çok karizmatik doğdu parmağı ağzında 🥰😄

Aman öksürüğüde durdurmaya çalış.bebek 35+4 doğdu canım.3780 gr 54 cm küçük adamım 😄 haftasını beklese 4.5 kg 60 cm mi olurdu acaba bilemedim 😂 saçları havaya dikilmiş çok karizmatik doğdu parmağı ağzında 🥰😄
Masallah kucuk adam. Erkenden tamamlamış gelisimini annesine erken gelmis 🐣

Masallah gercekten haftasina gore baya mijik dogmus saagligi yerinde olsunda uzun omurler versin rabbim💙

hanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin 😊😊
Çok sevindim cnm maşaAllah.
Günün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm :KK73:
Kontrole gelmiştim nstde bebeğin kalp atışları sıkıntılı çıkınca acil doğuma alındım.ikimizde iyiyiz sadece bebek biraz gözetim altında olucak 🙏
Gözünüz aydın. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin

İyi geceler kızlar. Bende bu akşam muayene oldum. Doktor çok iyi şeyler söylemedi. Muayene sırasında karnım yine çok sertti. Sancınvar senin dedi nst istedi. Nst de de sancı çıktı. Hiç belli olmaz suyun heran gelebilir dedi. Zaten aşağıya doğru çok baskı hissediyorum. Tekar idrar verdim enfeksiyon çok azalmış ama çok sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum dedim. Bebek baskı yapıyor gelmeye çalışıyor dedi:s Eğer suyun gelirse hemen haber edip hastaneye gelirsiniz dedi. Kullandığım ilaçlara devam. İyi olan tek şey bebeğimin durumu. İnşaAllah bir kaç hafta daha atlatabilirim:KK43:

İyi geceler kızlar. Bende bu akşam muayene oldum. Doktor çok iyi şeyler söylemedi. Muayene sırasında karnım yine çok sertti. Sancınvar senin dedi nst istedi. Nst de de sancı çıktı. Hiç belli olmaz suyun heran gelebilir dedi. Zaten aşağıya doğru çok baskı hissediyorum. Tekar idrar verdim enfeksiyon çok azalmış ama çok sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum dedim. Bebek baskı yapıyor gelmeye çalışıyor dedi:s Eğer suyun gelirse hemen haber edip hastaneye gelirsiniz dedi. Kullandığım ilaçlara devam. İyi olan tek şey bebeğimin durumu. İnşaAllah bir kaç hafta daha atlatabilirim:KK43:
Iyi geceler canim , sen stres yapma guzel dusun guzel olsun 😍bebis saglikliymis bu cok guzel , erken dogarsa insallah hicbir sıkınti olmadan hemen kucagina alirsin. Eger ilk cocuksa yat dinlen stres yapmamaya gayret goster , dua edelim butun bebislerimiz saglicakla dunyaya gelsin , bizde hemen iyi olup bebislerimize bakabilelim❤❤❤❤

Maşallah! Havalı çocuk! Neyse ki erken doğmuş yoksa doğar doğmaz kreşe başlayacakmış 😊
Biz hastanedeyken böyle kilosu yerinde çok çocuk geldi ayni şekilde solunum problemleri yüzünden, hepsi 2-3 içinde toparladı çıktı. Bu yakışıklı da 2-3 güne kalmaz çıkar inş.

Insallah cok ilerlemeden atlatirsin canim. Iyi ki simdi hafta sonu geldi. Insallah hafta sonu duzelirsin . Bir haftan mi kaldi izne ayrilmana ?
inşaAllah ya 2 hafta kaldı iznime . Hastalığım ilerlemezse dayanırım . Gerçekten kötü bir dönemden geçiyorum hayatımda ilk defa bir mobilyacoya beddua ettim dolap yüzünden çocuk odamız rezil halde herşey atıl duruyor .hadi ona üzülmesem bile ciğerlerimden hastayım canım yanıyor . eşim de eve pek uğramıyor sürekli mesai gece dahil.yurtdışına tır çıkacakmışmş yarın , 1 aydır evde TEK’im nerdeyse . Kız Kardeşim şuan yanımda olmasa kafayı yerdim 1 hafta oldu geleli kız sürekli iş yapıyor

Ya son ana kadar bekle dedi doktor , makat gelis dogum yap diyor doktorum. Baska bir doktor komsum vardi eger ayaklarindan geliyorsa bebek riske atma dedi. Simdi dusuncem hastaneye acile gidip guzelce muayene olup bebegin tam kilosu pozisyonu ne , dönme ihtimali var mi bunlari ogrenip ona gore sezaryen günü almak . Cok fazla riski var cunku , popo gelis olsa oyle doganlar varmis ama benimki ayaklariyla gelcek gibi 😂benim doktorum beni korkutup duruyor zaten 😟bir hayirlisiyla dogum yapsaydim rahatliyacagim 😊

Bence riske atma. Esimin dogurttugu bi makat gelis var dinledikce korkarim.. biz normal dusunuyoduk makati duyunca esim direk sezeryansin dedi. Oyle oldu

ooo maşaAllah Bi de 40 haftayı doldursaymış bacakları annesinin ağzına ulaşırmış 😍🤣çok merak ettim saçları doğuştan fönlü bebeğini ❤️Sabah çok kötüydüm ya bol su içtim her yıl en az bir kere akciğer enfeksiyonu geçiren biriyim ben . Su içmeden mikrobunun gitmeyeceğini de deneyimledim geçen yıllardan. Bugün içtiğim içecekler ile bayağı rahatladım kp gidip ıhlamur aldı getirdi en azından ciğer ağrım biraz dindi sabahki gibi kalsaydı ben bütün günü iki gözü iki çeşme geçirirdim. Bugün acildedamar yolumu bulamadı hemşireler hayret birşey kaç kere deldiler galiba fazla kilo aldığım için damar da kaybolmuş 😁😇😀

Ya saat kurup emzirmeye kalkiyorum geceleri. Alarm calmis kapamisim telefonu baska yere koymusum bide hic benlik hareket degil.. bi 1 saate yakin gec uyandim. Tabi vicdan yaptim suan :( normalde cit ciksa uyanirim bide hemen kalkarim yani.. ah ah uykusuzluk

Kızlar geceleri uyandığımda karnımı taş gibi kaskatı sert kesilmiş halde buluyorum bu haftalarda bu normal midir yoksa bu erken doğumbelirtisi mi?

Ya saat kurup emzirmeye kalkiyorum geceleri. Alarm calmis kapamisim telefonu baska yere koymusum bide hic benlik hareket degil.. bi 1 saate yakin gec uyandim. Tabi vicdan yaptim suan :KK43: normalde cit ciksa uyanirim bide hemen kalkarim yani.. ah ah uykusuzluk
olur bazen yorgunluktandır annesi ☺️ 1 saatten birşey olmaz üzme kendini, bebiş de derin Bi uyku çekmiştir ☺️ Ben de o dediğini sabahları okula giderken yapıyorum saati kapatıp veya erteleyip uyumak okula geç kalma sebeplerim, hobilerim arasında 🤗

Ultrasonla kontrol de yapiliyor mu? Kilosu vs nasil? Ciger gelistirici vuruldu mu? Tansiyon dusmez de alinmasi gerekirse kuvöz durumu olmaz insallah 🤲🏻
Nst ye bakıyolar canım. 13 8 e düştü şimdi. Sürekli kan alıyolar. Haftası ve gelişimi iyi almak zorunda kalırsak sıkıntı olmaz dedi doktor

Ya saat kurup emzirmeye kalkiyorum geceleri. Alarm calmis kapamisim telefonu baska yere koymusum bide hic benlik hareket degil.. bi 1 saate yakin gec uyandim. Tabi vicdan yaptim suan :( normalde cit ciksa uyanirim bide hemen kalkarim yani.. ah ah uykusuzluk
Arada ben de yapıyorım, 2-3 günde bir mutlaka bir saat uyuyakalıyorum🤪 doktor dedi ki, merak etmeyin o kadar acıksaydı mutlaka uyandırırdı, bebek doğal alarm. Hakkaten bazen ıngaaaaa çığlıklarıyla uyanıyorum.

Ya son ana kadar bekle dedi doktor , makat gelis dogum yap diyor doktorum. Baska bir doktor komsum vardi eger ayaklarindan geliyorsa bebek riske atma dedi. Simdi dusuncem hastaneye acile gidip guzelce muayene olup bebegin tam kilosu pozisyonu ne , dönme ihtimali var mi bunlari ogrenip ona gore sezaryen günü almak . Cok fazla riski var cunku , popo gelis olsa oyle doganlar varmis ama benimki ayaklariyla gelcek gibi 😂benim doktorum beni korkutup duruyor zaten 😟bir hayirlisiyla dogum yapsaydim rahatliyacagim 😊
İlk defa makat gelişi normal yaptırmak isteyen bir dr duyuyorum makat geliş direkt sezeryan endikasyonudur

Back
X