• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen onun sana seninde ona alisma alistirma sureciniz var dis ortama ayak uydurmaya calisiyolar sonucta zor bi durum 40 ın bari ciksaydi o kadardami duramamislarki ay benimde öyle olmaz isallah evimde sobalı şoka girerim valla 🙃🙃
Eşimin tarafı çok görgüsüz. Sanki hayatlarında ilk defa cocuk görüyolar. Kucağına alıyolar falan. İki üç günden beri yalnız kalabildik yenice. İnşallah sen bu tip durumları yaşamazsın canım.

Eşimin tarafı çok görgüsüz. Sanki hayatlarında ilk defa cocuk görüyolar. Kucağına alıyolar falan. İki üç günden beri yalnız kalabildik yenice. İnşallah sen bu tip durumları yaşamazsın canım.
Isallah yasamam ne deyim insan bi beraber kalip alismak istiyor kendini toplamasi 2 3 aylik olunca gelsinler başım üstüne ona birsey diyemem yani birde okuyan kızım var ikisini dengede tutmam gerekiyir oda krese gidiyor kiskanclik olmamasi lazim manevi olarak ugrasmam gerekiyor

Takiliyormus canim. Emzirirkende hamile kalabilirsin dedi. Ilk 2 ay en rahat donem yada reglide takariz dedi. Gelmeden once bi agri kesici ic apranax falan gibi hic bisey hissetmezsin dedi..

Hatirlarsiniz benim doktor takintili biraz. Yara izlerime bakiyor " iyi iyi yaza bisey kalmaz" diyor. Bir suru kan tahlili istedi yine emzirirken troidler falan sorun yaratabiliyormus. Hamilelikte kullandigin vitaminlere devam dedi hatta osteocare i cift bile alabilirsin kalsiyuma ihriyacin var dedi. Sut icin motilium a devam edebilirsin dedi. Ben zaten ocean mummy e ve osteocare e devam ediyodum ilk 3 ay devam ederiz demisti diye hic birakmadim. Sac dokulmesi halsizlik falan yasamamak icinde gerekiyormus. Kan sulandirici ignemi kestik yeter artik dedi.
Bakalim simdi kanlar nasil cikicak
Sut icin motilium ise yaradi mi? Ne kadar aliyorsun gunde? Prolaktin dusuklugun mu vardi tahlil yapildi mi dogrudan mi baslatti doktor? Ben de düşünüyorum da cesaret edemiyorum

Kızlar iyi akşamlar sezeryan doğum yaptım ayaklarım cok şişti böyle bir sorun yaşayan oldumu hiç
65 kiloyla doğum yaptım. İki gün sonra eve gelip tartıldığımda hala 65 kiloydum. 3750 doğdu kızım bu arada 😌 Şişlikten topuklarım yatağa değince büyük bir yara varmış gibi acıyordu. İniyor, merak etmeyin. Bir hafta on güne eski haline dönüyor.

Ya bu ön süt olayini konusmustuk ya o ön sut icin makineyi pratik olmuyo diye 15 tllik eski tip bi pompa aldim cok pratik.

Ben de bu ilaci arastiriyordum da denk geldi mesajin. Ben de bi deneyim madem sen doktoe tavsiyesiyle kullaniyosun daha ne 👍🏻
Ben de kullanıyorum doktor tavsiyesiyle, sabah öğle akşam ikişer tane alıyorum. Aldıktan 1 gün sonra etkisini gördüm, süt fışkırdı. 10 gün kullanıp bıraktım, şimdi sütüm az olduğunda 3-4 gün kullanıp normale dönünce bırakıyorum.

Son düzenleme:
Ben de kullanıyorum doktor tavsiyesiyle, sabah öğle akşam ikişer tane alıyorum. Aldıktan 1 gün sonra etkisini gördüm, süt fışkırdı. 10 gün kullanıp bıraktım, şimdi sütüm az olduğunda 3-4 gün kullanıp normale dönünce bırakıyorum.
Ne kullaniyorsunuz bnm hic sutum yok.mama veriuorum

Kızlar bu nişan denen şey kanlı olmak pembe olmak zorunda mı ? Kapkalın koyu sarı lastik kıvamından 3-4 parça mukus sümük tabakası geldi geceden beri. Hayatımda böyle akıntı gelmemişti bu nişan olabilir mi ?

Slm kizlar benim bebek dun gece cok sanci cektirdi bana ama sonra sabaha biseyim kalmadi az once 1 saat ayakta kaldim utu yaptim camasirim oldugu gibi islanmis idrarmi su kacagimi var anlamadim su olsa devami ne zaman gelir doktorum acele etme sanci gelirse gel dedi ama bilemedimde

Kızlar bu nişan denen şey kanlı olmak pembe olmak zorunda mı ? Kapkalın koyu sarı lastik kıvamından 3-4 parça mukus sümük tabakası geldi geceden beri. Hayatımda böyle akıntı gelmemişti bu nişan olabilir mi ?
Iki kere geldi nisanim oncekilerde o dedigin sumuk gibinin icinde kanda oluyor genelde

Back
X