• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biz bugün sabah hiç uyumadık 😞 sürekli mıkırdanıyor çocuğu hiç ağlatmadığı için ağlamayı biliyor tükürüğünden boğuluyordu biraz ağla sesin açılsın dedim😞daha ağlatmam ödüm koptu.Bizim kaka problemi var sanırım 😞😞 çok kavranıyor tırt diyor çok gibi gürül gürül bişey çıkıyor öncede o sese bezi açtığımda baya yapmış olurdu şimdi açıyorum az ama suyunu bez çekmiş az bişey.Suyu kakasıyla homojen değil eskisi gibi anlamadım ota boka hastanedeyiz bende hastalık olacak diye korkuyorum bu evhamlılık.Duralım iyi diyorum önce sonra dayanamıyorum yine gidiyorum hastaneye.Sizce normal mi kaka yoksa ben yine gideceğim hastaneye 😟
R refikaaydin 2 2kedi_1deli O Otimoti en erkenciler sizlersiniz

Merhaba kızlar,
34 günlük olduk biz :) sarılığımıx var 6.3 e düştü yakın takip ediliyor. Boğazımda acı ağrı var öksürüp duruyorum ya gribe çevirmez inşallah. Lohusalık haliyle normal zamanda grip olmanın farkı var mıdır ki merak ettim. Önceki doğumlarında lohusayken grip olan var mı?

Asil tehlike o zaman olur diye korkuyorum. Kuyruk cekerse falan bizim ufak bisey yapmaz ama buyuk basar tokadi. Ufakta intihar bombacisi ordan oraya zipliyo cocugun ustunden atlayabilir..
Bir intihar bombacısı da bende. Geçende oyun oynuyorum diye çocuk içindeyken beşiği ordan oraya atlbasamak olarak kullanmaya kalktı. Havada yakaladım 😅 mecbur alışacaklar birbirlerine ya.

Kızlar biz bugün sabah hiç uyumadık 😞 sürekli mıkırdanıyor çocuğu hiç ağlatmadığı için ağlamayı biliyor tükürüğünden boğuluyordu biraz ağla sesin açılsın dedim😞daha ağlatmam ödüm koptu.Bizim kaka problemi var sanırım 😞😞 çok kavranıyor tırt diyor çok gibi gürül gürül bişey çıkıyor öncede o sese bezi açtığımda baya yapmış olurdu şimdi açıyorum az ama suyunu bez çekmiş az bişey.Suyu kakasıyla homojen değil eskisi gibi anlamadım ota boka hastanedeyiz bende hastalık olacak diye korkuyorum bu evhamlılık.Duralım iyi diyorum önce sonra dayanamıyorum yine gidiyorum hastaneye.Sizce normal mi kaka yoksa ben yine gideceğim hastaneye 😟
R refikaaydin 2 2kedi_1deli O Otimoti en erkenciler sizlersiniz

Bence gayet normal bizim hala oluyor oyle kakalarimiz. Bez sapsari ama kaka az bisey tortu gibi oluyor. Valla kaka olayi bizde hergun degisiyor. Cocukda bir sıkınti yoksa rahat duruyosa goturme.

Merhaba kızlar,
34 günlük olduk biz :) sarılığımıx var 6.3 e düştü yakın takip ediliyor. Boğazımda acı ağrı var öksürüp duruyorum ya gribe çevirmez inşallah. Lohusalık haliyle normal zamanda grip olmanın farkı var mıdır ki merak ettim. Önceki doğumlarında lohusayken grip olan var mı?

Hala sariligi takip ediyorlar mi. Bizim 10 a falan dustugunde biraktilar takibi gerek yok artik diye

Bir intihar bombacısı da bende. Geçende oyun oynuyorum diye çocuk içindeyken beşiği ordan oraya atlbasamak olarak kullanmaya kalktı. Havada yakaladım 😅 mecbur alışacaklar birbirlerine ya.

Aynen yaaa. Icine girip yatiyolar. Gecen ufaklik oyle atladi icine bi bakti juliet var nasil kacicagini sasirdi. Korkup kacarken zarar vericek bilmedeBuyuk olan acayip ama ana kucaginin uzerine ortu ortuyorum gece icin hani ustu kapali kalsin ici tuy olmasin biz yokken diye. O ortu ortuldugu an gelip yatiyor. Gunduz bakiyor ortu yoksa yatmiyor.

Bi arada benim kucuk kedi 6 buyuk 8 kilo.. juliet daha 4 olmadi 😂🤣

Bari 2 paket 4 numara bez alayım dedim ama kısmet olmadı. Sürekli hata verdi. Pamuk da bitmişti, onu da alamadım haliyle. İndirimler hep kaçtı.
Merhaba bugün babymall şubata özel %30 indirim yapmış tüm bebek bezleri indirimde bilginiz olsun 🙂

Gazi de asistan doktor bakıyo hastane kendı randevu verdı EMZIRME danışmanına gitmiştim aşıları da gazi takip ediyor ama göz muayenesini 1 yasta öneriyor gazi yaptırmadı bize
Sağlık ocağı istedi perşembe kontrolü var bakalım.Senin bebişin kaka durumu nasıl.Benimki günde 4 kere bezi doldururdu şimdi toplasan günde anca 1 bez yapıyor zamanla azalır demişlerdi ama bir anda azaldı.

Benim oglanin huyu değişmeye başladı . 15 günlük oldu derin uykuya dalamiyor. Gazı da yok. Şimdiye kadar mışıl mışıl uyurdu ama.bu sarılığın etkisiydi. İyi yönden bakarsak sarılık azalmış demek oluyor bu uyumamalari.
Daha dur her gün yeni bir huy edinecek 😂 40ı çıkana kadar her gün bir çeşit olur dediler ama bence bu değişimler artarak devam edecek bizim bugün 40ımız 😂

Merhaba kızlar,
Bizim 7.1 e düşmüştü doktor geçmiş sarılığı artık demişti.Seninkinin sarılığı da geçmiş oluyor bu durumda bence.

PArmağımda ödemden dolayı yüzük kaldı evvelki gece acilde kestirdik ne kadar ağladım acili katıp katıştırdım size anlatamam panikte son nokta. Ağrı eşiğimde mi bi sıkıntı var bilmyorum normal doğum isterim ama acılara dayanamıyorum ortalığı birbirine kattıktan sonra eşim sen biraz zor normal doğurursun dedi
Normal doğum mu yaptınız peki

Back
X