Ben niye neyi fark etmedim kizlar yaa. Ne olmus.... yazmistim sonra fark ettim konu bana gelmis nasil olmus anlamadim cunku ben bisi yapmadim. En cok konusana kitlemisler sanirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim sarılık doğduğundan beri 15 ten düşmedi hiç takipte edilmiyor uzayan sarılık dedi doktor
kanda 21 sınır dedi bize kilosuna göre birde benim kizimda 2 buçuk ay geçmemişti sarılığı uzayandi gene sanırım o yüzden rahat davrandimAma 15 se takip edilmesi lazim 16 hastaneye yatis demisti doktor bize.
Merhabalar, ben de uzun süredir doğru dürüst giremedim. Oğlum kreşten rsv kapmıştı. Bebeğin yanına pek yaklastırmadık. Sürekli maske taktırdık filan ama o da 3 yaşında çocuk işte bi şekilde bulaştırdı kardeşine. Anlamıyor eline yüzüne dokunmak istiyor. Onu da kırmak üzmek istemiyoruz. Rsv büyüklerde önemsiz bir hastalıkmış ama yenidoğanlarda çok riskliymiş. Çarşambadan beri hastanede yatıyoruz. Bize dua edin olur mu? Kızım iyileşsin de eve gidelim bir an önce. Oğlumdan da ilk defa bu kadar ayrı kaldım. O da çok üzüyor beni. Yukarda bir arkadaş sormuştu iki çocuklular nasıl idare ediyor diye. Arkadaşım aynen bahsettiğin hisleri ben de yaşıyorum. Büyüğü ihmal ediyor olma düşüncesi çok üzüyor. Bebek uyur uyumaz büyüğün yanına koşuyorum. Birlikte vakit geçirmeye çalışıyorum. Yetmiyor ama ne yapalım bugünler de geçecek.
Bizim de öyle 28 gunluk oldu hala sari...bizim sarılık doğduğundan beri 15 ten düşmedi hiç takipte edilmiyor uzayan sarılık dedi doktor
Bizim de öyle 28 gunluk oldu hala sari...
Bi suru kan idrar falan verdik gecen cuma sonuc bekliyorum bakalim ne diycek
Sizin mama aliyo mu
Uzaysn sarilik genelde anne sutu sariligi oluyomus ama bizimki yari mama yari süt aliyo
Kızlar bende uzun zamandır giremedim doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum ☺troid hastası olan arkadaşlara küçük bi tecrübemi paylaşmak istiyorum belki bi iki kişiye faydam dokunur topuk kanında troide bakıldığı söyleniyor biz neredeyse 40gunluk olucaz bize bi geri dönüş yapılmadı ama çocuk doktorumuz biz yinede bi bakalım dedi sınırda çıktık çocuk endokrinolojisine yönlendirdi yani kendinde troid olan arkadaşlar mutlaka bebeklerinide kontrol ettirsinler Allah korusun farkedilmez tedavi edilmezse cücelik ve zeka geriliği yapabiliyormus ki ilaç tedavisiyle kontrol altına alınabilen bişey
Ben akşamları 90 cc mama ve anne sütü veriyorum gündüz anne sütü bugün 3 tane deyiz sabahtan beri beslenmesi çişten anlaşılıyormuşSağlık ocağı istedi perşembe kontrolü var bakalım.Senin bebişin kaka durumu nasıl.Benimki günde 4 kere bezi doldururdu şimdi toplasan günde anca 1 bez yapıyor zamanla azalır demişlerdi ama bir anda azaldı.
O osuruk varya dünyalara bedelEvet canım benim oğlan da öyle. Kahkaha atıyo gibi bazen. Çok komik oluyo :)
Kaç günlük oldu bebiş şimdi. Bizim beşinci ve sekizinci gün ölçüldüğünde 12 den hafif düşmüştü başka ölçüm yapılmadı, rengi açıldı ama geçmedi tam olarak. Ben b negatifim oğlum AB pozitif uyuşmazlığın da etkisi oldu sanırım. Çarşamba doktor ne diyecek bakalımbizim sarılık doğduğundan beri 15 ten düşmedi hiç takipte edilmiyor uzayan sarılık dedi doktor
Dereotu yiyorum ve bol su. Her fırsatta kısa da olsa uyku. Umarım işe yararkızım 20 günlük çarşamba dr gittik dr kilo alımı cok az dedi ve mama başlattı sütüm yeterli gelmiyor sütünüz olsun diye yaptığınız ozel bisey var mi
Benimkide cogu zaman seninki gibi.Kızlar benim bebek toplam 10 dk emip bırakıyor . 1 st sonra tekrar aynı şekilde . Kiloda alıyor çok şükür . Bebek doyuyorrsa süre önemli mi. Dr 20 dk birinden 20 dk diğer göğüsten emzir demişti ama bebek istemiyor
Yarın sağlık ocağına gideceğim ebeye bir sorayım ..gelişimi de iyiyse dert etmeyeceğim bu durumu . 20 dk emzirmek zor oluyor süre tutuyorum geçmiyor bir türlü . Yani baslarda öyle oluyordu. 10 dk da doyuyorlarsa sıkıntı olmaz inşallah .Benimkide cogu zaman seninki gibi.
Hatta bazen emdiginide kusuyor![]()