2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dil bagimiz var bizim kucuk ama var .. 1 yasina kadar bisey yapamayiz dedi doktor bakmadim bile hic.. dur bakayim bi
Aa nasıl anladılar bakıyolar mı normal kontrolde. Bizim sarılıktan yatınca devlette orda takip edildi kim denk geldiyse o bakıyo böyle hızlı bi muayne oluyo ona baktılar mı bilmiyorum ben de hep yatma telasından dudagını inan görmemişim. Bi takipli cocuk doktoru bulsam iyi olcak. Ben de iste emzirmeyle ilgili postlar bakıyodum da instada ana baktım bizim bebişi tarif ediyo sürekli ayrılıyo nefes alıyor sonra dönüyo kavraması da hemen olmuyo aslında bayadır var ben dünden beri iyi taktım neyse canım öğrenicez yarın ama yoktur bişi ben olumlu düşüneyim

Sizin 2 aylık demi ne zamandır gece uyuyor :)
Bizimki geceleri uyuyor 2 yi buluyor bazen huzursuzsa. Akşam 8 den sonra felan uyutmamaya çalışıyoruz yatana kadar da her fırsatta emziriyorum ya da sağıp veriyorum sütümü 4 saat uyuyor, en fazla 6 saat uyudu kesintisiz. Süt sağıp vermek baya işr yarıyor derin uyutmak için ama yenidoğan bebekler çok uyur bu bebeler neden o kadar saar ayakta yahu...
Bu arada eşinin eski sevgilisinin eşine yazmıştın noldu o muhabbet

Gördü ama cvp vermedi kendi aralarında çözüyolar sanırım ekran resmini de atmıştım neyse ki bebekler gibi uyudum cümlesi bizim bebişlerden sonra anlamsız

N narantikibi R refikaaydin valla bende baya rahatim bence.. dudaklar bizde de oluyor, dil bagi var iste bakmadim bile netten hic simdi mevzu olunca baktim... hamileligim malum ameliyatti bilmem neydi falan ama hep gezindim. Simdide yesil kaka civik kaka bilmem ne gidince sorarim modundayim..

D Dbg dil bagi icin ozel olarak bakmadilar. Hastanede hemsire soyledi var diye biz de doktora soyledik bakti "evet var biraz ama simdi yapilacak bisey yok" dedi. Eve gelip giden doktor arkadaslarda agzi acik gorunce hemen aaa dil bagi var bunun diyolar.

Deniz nasıl oldu kafası iyileşme gösterdi mi
Yok daha da büyüdü, tek gözü kapanacak nerdeyse. Yarın doktor doktor gezdireceğiz bakalım. Ultrason, röntgen, iki tane çocuk doktoru ve bir nörologdan randevumuz var. Şişli Etiler ulus.. akşama anca biter işimiz. Operasyon derlerse de tamam diycez artık. Neyse ki Acı çekmiyor, dokununca ağlamıyor. Bunun altından başka hastalık çıkmasından korkuyorum. İnş sadece çatlamış bir kılcal damar ve inmeyen şişliktir.

İnş cnm dualar sızle olsun haber verırsın

İnsanların düşüncesizliğini anlayamıyorum. Benim bebeğim daha 1 aylık. Eşimin kardeşi geldi ailesiyle. Karısı ve cocugu grip. Öğleden bu saate kadar bizde durdular. Öksürüyolar bi yandan. Yemekli geldiler bi de. Cocugu başka odaya da götüremedim. Bir laf desem olmuyor. Bebeğime grip bulaştı diye cok korkuyorum. (

aynısı banada oldu eşimin ailesi hastaydı hemen iyileşme belirtisi gösterince soluğu bizde aldılar babası öksürüyor burnunu çekiyor annesi öksürüyor falan eşime dedim iyileşmediler galiba baksana baban çok öksürüyor eşim tınlamadı tabı mecbur aynı odada cocukla oturduk ama hiç bir şekilde kucağa gitmek öppmek dokunmak yoktu gittikleri gibi cocuğu baska odaya alıp odayı havalandırdım cok şükür hasta olmadı inşallah senınkıde olmaz gönlünü ferah tut

Anne sütü koruyormuş canım Allah'ın izni ile bir şey olmaz.Bize de geçen hafta bir misafir geldi kız doldurmuş üstüne parfümü aldı bebeği koynuna yatırdı bebeği emzirmek için aldım ayy o da ne bebeğimin üstüne parfüm sinmiş kafası yüzü parfüm kokuyor hemen sildim ama o gün bir garip oldu bebeğim parfüm kokusu çarptı sanırım çok sinir olmuştum.Ben başkalarının bebeğine hep uzaktan bakıp hayırladim.Benim bebeğime kimse özenmedi.Hele kayınvalidem 5 yaşındaki diğer torununun kucağına vermeye çalışıyordu neyseki 5 yaşındaki kız daha akıllı çıktı da ben tutamam dedi tutmadı.

bende canlanma oldu darisi basina

Ben kotu bisey oldugunu hiiiicc dusunmuyorum
Kilcal damar çatlamasidir.korkutuyor sadece annesi

İçim sızlıyor hasta olacak diye. Şimdi banyo yaptırcam canım mikrobu gitsin diye. O kadar sinirliyim ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Canım inşallah korur. Şu an çok korkuyorum hasta olur diye. Cahil ve bencil insanlardan nefret ediyorum. Bebek sevilmez ya, bebeğe uzaktan bakılır. Ama kimsenin umrunda değil. Öyle lafını söyleyen biri de değilim. Başkası olsa çat çat konuşurdu

Kızlar astrolojiyle ilgilen varsa şuraya bir link koyayım. Bu bizim bebişlerin burcu Güneş burçları oğlak, ondan bahsetmiyor. Kuzey ay düğümleri yengeçte, bunu anlatıyor.
YENGEÇ KUZEY AY
7 Kasım 2018 - 4 Mayıs 2020 tarihleri arasında doğan bütün bebeklerin ay burcu yengeç

Yarın zaten gidicem de ondan sorarım o ara hep geçer dedim ama devam ettikce korktm. ay inşallah ya başka seyler gördüm de emzirme araştırırken dil bagı mı ne ona taktım simdide.
Dil bagimiz var bizim kucuk ama var .. 1 yasina kadar bisey yapamayiz dedi doktor bakmadim bile hic.. dur bakayim bi

Dilbagi bizde de vardi. Emmesini etkilemiyordu ama kestirdim hemen. Buyuk oglumda da vardi inu da 1 yasinda kestimistik. Kolay bi şey kafaya takılacak bir durum değil

O Otimoti messi yanında halt etmiş.
Muhallebili incir tatlısı yapmayı düşünüyorum 1.5 aydır cesaret edemedim. Ev hanımlarının uçan sabrisi

Ay o.da çok güzel oluyo yaa

2 2kedi_1deli tatlının yenisini yaptım bugün. Sonuç başarılı. Gelsin kaloriler

Kızlar benim minik kakasını yapamıyor ne yapacağımı şaşırdım sabahtan beri uyuduğu yok şuan memede memeyi bıraktığı an kıvranıyor karnından sesler geliyor sürekli ama tık yok ne yapsam popo masajı işe yaramadı gaz için damla verdim bende içtim.doktor bana da verdi Benimki san simblex Ilgaz’ın bio gaia ama yok kestane kebap acele cevap

Cnm ben pişik kremini hafif poposunun ucuna sürüyodum zeytğnyagıyla yapanda varmıs kulak çöpğne damla tıp ama denemedim ay cocuklarımızın bagırsak dan çektiği nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…