Aa nasıl anladılar bakıyolar mı normal kontrolde. Bizim sarılıktan yatınca devlette orda takip edildi kim denk geldiyse o bakıyo böyle hızlı bi muayne oluyo ona baktılar mı bilmiyorum ben de hep yatma telasından dudagını inan görmemişim. Bi takipli cocuk doktoru bulsam iyi olcak. Ben de iste emzirmeyle ilgili postlar bakıyodum da instada ana baktım bizim bebişi tarif ediyo sürekli ayrılıyo nefes alıyor sonra dönüyo kavraması da hemen olmuyo aslında bayadır var ben dünden beri iyi taktım neyse canım öğrenicez yarın ama yoktur bişi ben olumlu düşüneyimDil bagimiz var bizim kucuk ama var .. 1 yasina kadar bisey yapamayiz dedi doktor bakmadim bile hic.. dur bakayim bi
Bizimki geceleri uyuyor 2 yi buluyor bazen huzursuzsa. Akşam 8 den sonra felan uyutmamaya çalışıyoruz yatana kadar da her fırsatta emziriyorum ya da sağıp veriyorum sütümü 4 saat uyuyor, en fazla 6 saat uyudu kesintisiz. Süt sağıp vermek baya işr yarıyor derin uyutmak için ama yenidoğan bebekler çok uyur bu bebeler neden o kadar saar ayakta yahu...Sizin 2 aylık demi ne zamandır gece uyuyor :)
Gördü ama cvp vermediBizimki geceleri uyuyor 2 yi buluyor bazen huzursuzsa. Akşam 8 den sonra felan uyutmamaya çalışıyoruz yatana kadar da her fırsatta emziriyorum ya da sağıp veriyorum sütümü 4 saat uyuyor, en fazla 6 saat uyudu kesintisiz. Süt sağıp vermek baya işr yarıyor derin uyutmak için ama yenidoğan bebekler çok uyur bu bebeler neden o kadar saar ayakta yahu...
Bu arada eşinin eski sevgilisinin eşine yazmıştın noldu o muhabbet
senınkı ayrı canım bunuda atlatırsınız Allah ın izniyle geçecek şişlikİlk birkaç gün dışında ben de aşırı rahattım. Kafa yeniden şişince rahatlığım gitti. Biz neler atlattık be! Bunlar küçük sorunlar gibi geliyor artık.
Yok daha da büyüdü, tek gözü kapanacak nerdeyse. Yarın doktor doktor gezdireceğiz bakalım. Ultrason, röntgen, iki tane çocuk doktoru ve bir nörologdan randevumuz var. Şişli Etiler ulus.. akşama anca biter işimiz. Operasyon derlerse de tamam diycez artık. Neyse ki Acı çekmiyor, dokununca ağlamıyor. Bunun altından başka hastalık çıkmasından korkuyorum. İnş sadece çatlamış bir kılcal damar ve inmeyen şişliktir.Deniz nasıl oldu kafası iyileşme gösterdi mi
İnş cnm dualar sızle olsun haber verırsınYok daha da büyüdü, tek gözü kapanacak nerdeyse. Yarın doktor doktor gezdireceğiz bakalım. Ultrason, röntgen, iki tane çocuk doktoru ve bir nörologdan randevumuz var. Şişli Etiler ulus.. akşama anca biter işimiz. Operasyon derlerse de tamam diycez artık. Neyse ki Acı çekmiyor, dokununca ağlamıyor. Bunun altından başka hastalık çıkmasından korkuyorum. İnş sadece çatlamış bir kılcal damar ve inmeyen şişliktir.
1.5 aylık canım.hadi inşallah düzene girsin şu bebelerin uykuları,gaz sancıları geçsin.rahat rahat uyuyalımKaç günlüktü sizinki ay darısı bize
aynısı banada oldu eşimin ailesi hastaydı hemen iyileşme belirtisi gösterince soluğu bizde aldılar babası öksürüyor burnunu çekiyor annesi öksürüyor falan eşime dedim iyileşmediler galiba baksana baban çok öksürüyor eşim tınlamadı tabı mecbur aynı odada cocukla oturduk ama hiç bir şekilde kucağa gitmek öppmek dokunmak yoktu gittikleri gibi cocuğu baska odaya alıp odayı havalandırdım cok şükür hasta olmadı inşallah senınkıde olmaz gönlünü ferah tutİnsanların düşüncesizliğini anlayamıyorum. Benim bebeğim daha 1 aylık. Eşimin kardeşi geldi ailesiyle. Karısı ve cocugu grip. Öğleden bu saate kadar bizde durdular. Öksürüyolar bi yandan. Yemekli geldiler bi de. Cocugu başka odaya da götüremedim. Bir laf desem olmuyor. Bebeğime grip bulaştı diye cok korkuyorum.(
Anne sütü koruyormuş canım Allah'ın izni ile bir şey olmaz.Bize de geçen hafta bir misafir geldi kız doldurmuş üstüne parfümü aldı bebeği koynuna yatırdı bebeği emzirmek için aldım ayy o da ne bebeğimin üstüne parfüm sinmiş kafası yüzü parfüm kokuyor hemen sildim ama o gün bir garip oldu bebeğim parfüm kokusu çarptı sanırım çok sinir olmuştum.Ben başkalarının bebeğine hep uzaktan bakıp hayırladim.Benim bebeğime kimse özenmedi.Hele kayınvalidem 5 yaşındaki diğer torununun kucağına vermeye çalışıyordu neyseki 5 yaşındaki kız daha akıllı çıktı da ben tutamam dedi tutmadı.İnsanların düşüncesizliğini anlayamıyorum. Benim bebeğim daha 1 aylık. Eşimin kardeşi geldi ailesiyle. Karısı ve cocugu grip. Öğleden bu saate kadar bizde durdular. Öksürüyolar bi yandan. Yemekli geldiler bi de. Cocugu başka odaya da götüremedim. Bir laf desem olmuyor. Bebeğime grip bulaştı diye cok korkuyorum.(
bende canlanma oldu darisi basinaNe zaman atlatacağız bu günleri kuyu da gibiyim o kadar karanlık ki bu konu hergün yeni sorun ve sorular Allah hepimize kolaylık versin.Bende içeceğim şimdi o zmn bakalım biraz canlanır mı Allahım duy sen şu kulunun sesini
Ben kotu bisey oldugunu hiiiicc dusunmuyorumYok daha da büyüdü, tek gözü kapanacak nerdeyse. Yarın doktor doktor gezdireceğiz bakalım. Ultrason, röntgen, iki tane çocuk doktoru ve bir nörologdan randevumuz var. Şişli Etiler ulus.. akşama anca biter işimiz. Operasyon derlerse de tamam diycez artık. Neyse ki Acı çekmiyor, dokununca ağlamıyor. Bunun altından başka hastalık çıkmasından korkuyorum. İnş sadece çatlamış bir kılcal damar ve inmeyen şişliktir.
İçim sızlıyor hasta olacak diye. Şimdi banyo yaptırcam canım mikrobu gitsin diye. O kadar sinirliyim ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimiaynısı banada oldu eşimin ailesi hastaydı hemen iyileşme belirtisi gösterince soluğu bizde aldılar babası öksürüyor burnunu çekiyor annesi öksürüyor falan eşime dedim iyileşmediler galiba baksana baban çok öksürüyor eşim tınlamadı tabı mecbur aynı odada cocukla oturduk ama hiç bir şekilde kucağa gitmek öppmek dokunmak yoktu gittikleri gibi cocuğu baska odaya alıp odayı havalandırdım cok şükür hasta olmadı inşallah senınkıde olmaz gönlünü ferah tut
Canım inşallah korur. Şu an çok korkuyorum hasta olur diye. Cahil ve bencil insanlardan nefret ediyorum. Bebek sevilmez ya, bebeğe uzaktan bakılır. Ama kimsenin umrunda değil. Öyle lafını söyleyen biri de değilim. Başkası olsa çat çat konuşurduAnne sütü koruyormuş canım Allah'ın izni ile bir şey olmaz.Bize de geçen hafta bir misafir geldi kız doldurmuş üstüne parfümü aldı bebeği koynuna yatırdı bebeği emzirmek için aldım ayy o da ne bebeğimin üstüne parfüm sinmiş kafası yüzü parfüm kokuyor hemen sildim ama o gün bir garip oldu bebeğim parfüm kokusu çarptı sanırım çok sinir olmuştum.Ben başkalarının bebeğine hep uzaktan bakıp hayırladim.Benim bebeğime kimse özenmedi.Hele kayınvalidem 5 yaşındaki diğer torununun kucağına vermeye çalışıyordu neyseki 5 yaşındaki kız daha akıllı çıktı da ben tutamam dedi tutmadı.
Yarın zaten gidicem de ondan sorarım o arahep geçer dedim ama devam ettikce korktm. ay inşallah ya başka seyler gördüm de emzirme araştırırken dil bagı mı ne ona taktım simdide.
Dil bagimiz var bizim kucuk ama var .. 1 yasina kadar bisey yapamayiz dedi doktor bakmadim bile hic.. dur bakayim bi
Cnm ben pişik kremini hafif poposunun ucuna sürüyodum zeytğnyagıyla yapanda varmıs kulak çöpğne damla tıp ama denemedim ay cocuklarımızın bagırsak dan çektiği nedir yaKızlar benim minik kakasını yapamıyor ne yapacağımı şaşırdım sabahtan beri uyuduğu yok şuan memede memeyi bıraktığı an kavranıyor karnından sesler geliyor sürekli ama tık yok ne yapsam popo masajı işe yaramadı gaz için damla verdim bende içtim doktor bana da verdi Benimki san simblex Ilgaz’ın bio gaia ama yokkestane kebap acele cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?