- 26 Mayıs 2016
- 3.853
- 8.150
- 158
Canım damla vermeyi bende beceremedim oksurdu falan sonra öğrendim. Bi dolu çay kaşığını 3 seferde ver Bi de dilinin hemen önüne koy ağzının dişlerinin olduğu yere. Öyle hiç kaçmıyor artık yalanip duruyor yutmuş oluyor hepsini.Felaket haldeyiz gece 2 den beri uyanık mızmız ağlıyor arabayla cıktık susmadı avm götürdüm susmadı damla veremedim tek basımayım boğazına kaçırmam diye delirmek üzereyim Bi huni de ben rica edeyim
Yaa ayni bende 2 kavanoz nutella bitirdim. Canim istiyor napim :) yemeyip kendimizi tutalim mi yoksa nasilsa bir daha bu zamanlar yasanmaz deyip yiyelim mi.bilemedimKizlar bisey sorucam. Ben inanilmaz tatli seyler yiyorum kaşık kasik nutella tatli meyve sulari helva normal mi yoksa bende mi anormallik var ?
Kizlar bisey sorucam. Ben inanilmaz tatli seyler yiyorum kaşık kasik nutella tatli meyve sulari helva normal mi yoksa bende mi anormallik var ?
Ben de ayni durumdayimKizlar bisey sorucam. Ben inanilmaz tatli seyler yiyorum kaşık kasik nutella tatli meyve sulari helva normal mi yoksa bende mi anormallik var ?
Rezene kimyon çayını bebeğe vermiyorsunuz değil mi kendiniz içiyorsunuz. Nasıl demliyorsunuz
TamamdırBebege de veriyoruz canim yani sahsen ben rezene kimyon muskat anason demliyorum ayni poset bitki cayi demler gibi. 3 cay kasigi falanda bebeğe veriyorum ama hergun degil
Kızlar benim kızım hiç emzik almıyor hatta midesi bulanıyor verince. Mememde kalmak istiyor akşamları sürekli gece 2 ye doğru ancak dalıyor. Evde 6 tane emzik aldım damalı damaksiz yenidoğan ama hiç birini kabul etmedi. Bende akşam 7 den 2 ye kadar memede kalmasını istemiyorum napmak lazım.
Allah yardımcın olsun canım geçecek bugünler bol dua et kıyamam kuzucugaKızlar ben gene doktor doktor geziyorum. Yarın kalp damar cerrahı çağırdı. Bugün girişimsel radyolog çağırdı. Off! İyi haber şu an için göze baskı Yok. Kötü haber atar damar kaynaklı kanama olduğu kesinleşti, yüksek hızda kan pompalanıyor. Kendi kendine iyileşme ihtimali Yok. sonunda ameliyat gibi görünüyor. Burdan sonra yeniden çocuk damar cerrahına, sonra siyami ersek’e... derken daha çok görüş almamız lazım.
Hepsi geçecek canim dermamsiz dert degil ya hersey yoluna girecek uzulmeKızlar ben gene doktor doktor geziyorum. Yarın kalp damar cerrahı çağırdı. Bugün girişimsel radyolog çağırdı. Off! İyi haber şu an için göze baskı Yok. Kötü haber atar damar kaynaklı kanama olduğu kesinleşti, yüksek hızda kan pompalanıyor. Kendi kendine iyileşme ihtimali Yok. sonunda ameliyat gibi görünüyor. Burdan sonra yeniden çocuk damar cerrahına, sonra siyami ersek’e... derken daha çok görüş almamız lazım.
İnşallah Bi an önce güzel haberler verirsin. En azından tanıyı çözümledin biraz yorucu olacak ama senin için o güç sende var sağlığına kavuşsun denizKızlar ben gene doktor doktor geziyorum. Yarın kalp damar cerrahı çağırdı. Bugün girişimsel radyolog çağırdı. Off! İyi haber şu an için göze baskı Yok. Kötü haber atar damar kaynaklı kanama olduğu kesinleşti, yüksek hızda kan pompalanıyor. Kendi kendine iyileşme ihtimali Yok. sonunda ameliyat gibi görünüyor. Burdan sonra yeniden çocuk damar cerrahına, sonra siyami ersek’e... derken daha çok görüş almamız lazım.
Kızlar ben gene doktor doktor geziyorum. Yarın kalp damar cerrahı çağırdı. Bugün girişimsel radyolog çağırdı. Off! İyi haber şu an için göze baskı Yok. Kötü haber atar damar kaynaklı kanama olduğu kesinleşti, yüksek hızda kan pompalanıyor. Kendi kendine iyileşme ihtimali Yok. sonunda ameliyat gibi görünüyor. Burdan sonra yeniden çocuk damar cerrahına, sonra siyami ersek’e... derken daha çok görüş almamız lazım.
Moralini yüksek tut. En azından derdinin adını ve tedavisi olduğunu biliyorsun. Çok iyi olacak güzel kızınKızlar ben gene doktor doktor geziyorum. Yarın kalp damar cerrahı çağırdı. Bugün girişimsel radyolog çağırdı. Off! İyi haber şu an için göze baskı Yok. Kötü haber atar damar kaynaklı kanama olduğu kesinleşti, yüksek hızda kan pompalanıyor. Kendi kendine iyileşme ihtimali Yok. sonunda ameliyat gibi görünüyor. Burdan sonra yeniden çocuk damar cerrahına, sonra siyami ersek’e... derken daha çok görüş almamız lazım.
Kızlar benim kızım hiç emzik almıyor hatta midesi bulanıyor verince. Mememde kalmak istiyor akşamları sürekli gece 2 ye doğru ancak dalıyor. Evde 6 tane emzik aldım damalı damaksiz yenidoğan ama hiç birini kabul etmedi. Bende akşam 7 den 2 ye kadar memede kalmasını istemiyorum napmak lazım.
Çok iyi Bi kalpci babamın arkadaş ı vardı siyami de yarın adını alıp iletmemi ister misin belki faydası olur soyadı yapıcıNe bileyim ya! Bu ameliyatlar aşırı kanamalı oluyormuş. Ameliyatı da kabul edemem ki! Çok risk. Siyami’ye bi gidelim hele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?