Ne uykusu bizim tosbik yüzüstü koyunca uyuyor bu sefer ben korkuyorum dönmeye çalışır diye bi de böyle gazını cıkarabiliyor ben de bekliyorum basında simdi
Yerine koysam gene uyanacak ama gene Bi denicem valla bende. Çingene bohcasi yapıp salladık yok gram uyumadı. E bebekten hamak aldım kargoya verilmiş belki işime yarar. Geçen günde 1200 TL ye ana kucağı aldım elektrikli onu hiç sevmedi o da elimde patladı
Yerine koysam gene uyanacak ama gene Bi denicem valla bende. Çingene bohcasi yapıp salladık yok gram uyumadı. E bebekten hamak aldım kargoya verilmiş belki işime yarar. Geçen günde 1200 TL ye ana kucağı aldım elektrikli onu hiç sevmedi o da elimde patladı
Kızlar benim bugün sol göğsümde bir ağrı başladı.Şişlik falan yok içerden yırtılma gibi ağrı var yatarken elimle sıkıca tutuyorum o şekilde yatıyorum yoksa kopuyor gibi oluyor sizce nedir göğüslerimin ortasındaki tarafta çok ağırıyor gazını çıkaramıyorum Ilgazın kolumu oynatırken bile ağırıyor. Rrefikaaydin
canım geçmiş olsun üzülme en azından bilinmezden kurtuldun şimdi en azından çözüm ararsınız.Rabbim aciliyetten şifa versin Denizciğime
Bende letgofan saticam ama acele etmeyeyim diyorum sen neden sattın belki 2 ya da 3. Ayda sevebilir diye hemen satmak istemiyorum. Hamak e bebekte var ondanaldık ama daha gelmedi.
Bende dün hepsi burada dan sipariş verdim :) kulakta hafif kir geldi geçen hafta grip geçirdik sanırım huysuzluk sebebi kulak ağrısı ankarada KBB hiç randevu yok özeller de yarım gün çalısıyomuş ptesi ye kaldık
Bende dün hepsi burada dan sipariş verdim :) kulakta hafif kir geldi geçen hafta grip geçirdik sanırım huysuzluk sebebi kulak ağrısı ankarada KBB hiç randevu yok özeller de yarım gün çalısıyomuş ptesi ye kaldık
Aynen evde almadığım halt kalmadı Bi görsen evin halini. Pembe olanı canım. Yarın kayinvalidemler gidiyorlar pazartesi oda oda düzen yapacağım inşallah.