2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kendime Türk kahvesi ısmarlıyorum kocaya devretti bebeyi uyku akıyo gözümden cocuk da gram uyku yok
Yerine koysam gene uyanacak ama gene Bi denicem valla bende. Çingene bohcasi yapıp salladık yok gram uyumadı. E bebekten hamak aldım kargoya verilmiş belki işime yarar. Geçen günde 1200 TL ye ana kucağı aldım elektrikli onu hiç sevmedi o da elimde patladı

15 gun gecmediyse iade etmeyi dene bence

Kızlar benim bugün sol göğsümde bir ağrı başladı.Şişlik falan yok içerden yırtılma gibi ağrı var yatarken elimle sıkıca tutuyorum o şekilde yatıyorum yoksa kopuyor gibi oluyor sizce nedir göğüslerimin ortasındaki tarafta çok ağırıyor gazını çıkaramıyorum Ilgazın kolumu oynatırken bile ağırıyor.
R refikaaydin canım geçmiş olsun üzülme en azından bilinmezden kurtuldun şimdi en azından çözüm ararsınız.Rabbim aciliyetten şifa versin Denizciğime

Bliss hamak mı bende alıcam bende letgo dan sattım ana kucagını 1100 e almıştım 750 ye sattım

Bliss hamak mı bende alıcam bende letgo dan sattım ana kucagını 1100 e almıştım 750 ye sattım
Bende letgofan saticam ama acele etmeyeyim diyorum sen neden sattın belki 2 ya da 3. Ayda sevebilir diye hemen satmak istemiyorum. Hamak e bebekte var ondanaldık ama daha gelmedi.

Evet adı Bliss mis ondan aldık canım. Çingene bohcasinda uyuyor kollarımız kopuyor bunda da uyuyacak o zaman bence inşallah dinimiz amin.
Bende dün hepsi burada dan sipariş verdim :) kulakta hafif kir geldi geçen hafta grip geçirdik sanırım huysuzluk sebebi kulak ağrısı ankarada KBB hiç randevu yok özeller de yarım gün çalısıyomuş ptesi ye kaldık

Bizde dün sipariş verdik inşallah çabuk gelir ikimizinde. Geçmiş olsun canım kulak ağrısı fena olur hele ki o bebek kıyamam kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…