Tebrik ederim canim bende bir kiz istedim rabbimden ama kismet tabi neler yasadin aceba hamileykenSağol canım benim 14+6 evet özele gittim doktor %80 ihtimal dedi ama 11. Haftada radyolog da kız gibi görüyorum demişti değişmez diye umut ediyorum ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canim bende bir kiz istedim rabbimden ama kismet tabi neler yasadin aceba hamileykenSağol canım benim 14+6 evet özele gittim doktor %80 ihtimal dedi ama 11. Haftada radyolog da kız gibi görüyorum demişti değişmez diye umut ediyorum ☺
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim. Ben de bugun kontrole gittim nedense cok endiselenmistim cok halsizlik istahsizlik vardi. Cok sukur iyiyiz☺Kızlar bende birazdan kontrole gidicem İnşAllah herşey yolundadırcinsiyetten daha çok bunu istiyorum dualarınızı bekliyorum
![]()
Ayyy cok sevindim masallah tebrik ederim canm Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insEveeet minnoşumun cinsiyeti belli oldu teyzeleriKızımız olucak
sağlığımız da yerinde çok şükür çikolata yiyip gittim kıpır kıpırdı bugün
doktor 31 Aralık dedi tahmini dogum tarihi için.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
ogrenmek istemiyorum dedigim halde soyledi benimkini seninde soyler indallah.Biz bugun gidicez bende merak icindeyim ama en cok cinsiyeti soyleyecek mi diye merakliyim :) gerci ben devlete gidiyorum söylememe olasılığı yüksek
hayirli haberlerle gel.Kızlar bende birazdan kontrole gidicem İnşAllah herşey yolundadırcinsiyetten daha çok bunu istiyorum dualarınızı bekliyorum
![]()
İnşallah canım Rabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallahÇok saol cnm ALLAH RAZI olsun.Büyük ihtimalle söyler. Kızlarım var istiyorum sağlıklı, hayırlı bir erkek evladım olsun, inşh olur kısmet
![]()
.İnşallah canım Rabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah ❤![]()
Ya okadar kritik haftadayız ki demıyorlar yaa pek bu haftayarın dicek mi bakalım ben erkek gibi hissediyom ama![]()
inşallah iyi sağlıklı olsun da canım beklerim zaten ilk çocuğumuz olacak Allah izin verirse yani ikisi de yok nasibiyle gelsin yavruşum.Ya okadar kritik haftadayız ki demıyorlar yaa pek bu haftainş der erkekse deniyor bazende kızsa sor
kızıma hamıleyken akrabamda 12 haftalık gebeydı o oglum olcak die gezerken ben 16 olmama ragmen belli deıl dıe gezıyıdum... kızlarda gec söylüyorlar ama inş sen yarın ögrenırsın
![]()
Çok şükür bebişim iyiymiş dr tahminde bulundu erkeğe benziyo dedi valla hep sağlıklı olsun diye dua ettim hayırlısı buymuşInsallah guzel haberlerle gelirsin canim. Ben de bugun kontrole gittim nedense cok endiselenmistim cok halsizlik istahsizlik vardi. Cok sukur iyiyiz☺
hayırlısıyla gelsin bebiş canım gözün aydınÇok şükür bebişim iyiymiş dr tahminde bulundu erkeğe benziyo dedi valla hep sağlıklı olsun diye dua ettim hayırlısı buymuş3 Erkek annesi olmak
![]()
Oyy maşallah öncelikle gözun aydın canımEveeet minnoşumun cinsiyeti belli oldu teyzeleriKızımız olucak
Mutluluktan havalara uçmayı çok isterdim ama erkeğe benziyo dedi sağlıklı olsun da hayırlısı buymuş
Oyy maşallah öncelikle gözun aydın canımEveeet minnoşumun cinsiyeti belli oldu teyzeleriKızımız olucak
Cnm bosver hayirli saglikli evlat olsunlar yeter ki daha benziyor demis ama belkide kizdir cunki erkekleri senin haftanda kesin diyorlar geneldeÇok şükür bebişim iyiymiş dr tahminde bulundu erkeğe benziyo dedi valla hep sağlıklı olsun diye dua ettim hayırlısı buymuş3 Erkek annesi olmak
![]()
Çok şükür canım gözünüz aydın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahEveeet minnoşumun cinsiyeti belli oldu teyzeleriKızımız olucak