Benim hep gec oluyorsenin kacinci gebeligindi canim ?
Ilk benim.. daha once bi kaybim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hep gec oluyorsenin kacinci gebeligindi canim ?
Kızlar gögsünüzün ucu karardı mı?Benimki çok kötü oldu erken değil mi
![]()
17.haftamdayım ultrasonda 18 olarak gözüktüKacinci haftadasin canim
Benimkindede renk değişikliği oldu canım morardı sağ göğsümdende geçtiğimiz hafta çok az bi sıvı geldi banada erken geldiKızlar gögsünüzün ucu karardı mı?Benimki çok kötü oldu erken değil mi
![]()
Ben kızlarımda kararmamisti benim hiç değişmemişti rengi ama bunda hem karardı hem büyüdü hem acıyor acaba oğlan olduğu için mi böyle yoksa başka sebep mi bilmiyorumKızlar gögsünüzün ucu karardı mı?Benimki çok kötü oldu erken değil mi
![]()
Walla cnm Biraz araştırdım bu haftalarda normal dior, benim diğerlerinde olmamıştı şaşırdım,Benimkindede renk değişikliği oldu canım morardı sağ göğsümdende geçtiğimiz hafta çok az bi sıvı geldi banada erken geldi
Biraz araştırdım bu haftalarda mç normal diyorBen kızlarımda kararmamisti benim hiç değişmemişti rengi ama bunda hem karardı hem büyüdü hem acıyor acaba oğlan olduğu için mi böyle yoksa başka sebep mi bilmiyorum
Benim çok önceden başladı ya 7. 8.haftadan sonra rengi morardı gibi oldu şimdi de normalden koyu. Ben normal sanmıştım :)Biraz araştırdım bu haftalarda mç normal diyor ☺
Ben kızlarımda kararmamisti benim hiç değişmemişti rengi ama bunda hem karardı hem büyüdü hem acıyor acaba oğlan olduğu için mi böyle yoksa başka sebep mi bilmiyorum
Cnm benim ilk ikisinde olmadı. Bunda görünce bir an böyle mi kalıcak düşüncesine kapıldımBenim çok önceden başladı ya 7. 8.haftadan sonra rengi morardı gibi oldu şimdi de normalden koyu. Ben normal sanmıştım :)
Cnm genelde hamileliklerde oluyor, enfeksiyon dan diyorlar amaKızlar sarı kokusuz akıntı normal mi acaba ya şeffaftı bi kaç gündür sarıya döndu . sürekli de dr a sorup bıktırmak istemiyorum ☺
Banada kıza benziyor dedi. Cinsiyetle alakalı değildir diye düşünüyorumBenim kiz ama aciyor agriyor ve karariyor
Cnm genelde hamileliklerde oluyor, enfeksiyon dan diyorlar
Evet ya surekli bir salgi durumu islaklik haliyle enfeksiyon
Kızlar sarı kokusuz akıntı normal mi acaba ya şeffaftı bi kaç gündür sarıya döndu . sürekli de dr a sorup bıktırmak istemiyorum ☺
Canim benim saglicakla kucagina alirsin insallahIlk benim.. daha once bi kaybim var
Canim benim saglicakla kucagina alirsin insallahdaha erken dogar dedigin icin sordum insallah uzmedim seni ?
Aynen oyle canim saglikli hayirli evlat nasip etsin Rabbim . Her cinsiyetin kendine ozgu guzellikleri var , ilk evladin kiz olmasi yasi daha yakin oluyor ve arkadasin oluyor ya o yonden cok guzel , guzel ahlakli kizin olur insallah :)Yok canim ben takilmiyorum... gelicek olan zamani gelince geliyor zaten.. digeri sagliksiz gebelikmis demekki sonlandi kendiliginden.