• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 11. Haftada gittim dr kız tahmininde bulundu. Yüzük testi erkek diyor çin takvimi yabancı siteden baktım erkek Türk siteden baktım kız diyor😃
Salı doktora gideceğim son kararı o verir. Hep hayırlısı olsun diye dua ettik . Çok şükür eşimin ve benim fikrimiz aynı.
Aynen canım ya sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi mühim değil 🙏

Kızlar merhaba, ben çoğunlukla soru sormak için kullanıyorum galiba burayı, ilk bebek olunca 🙈:oops: benim galiba tansiyonum düşüyor sürekli, ayağa kalkınca falan başım dönüyor bir an, gözlerimin önü kararıyor. Ne yapsam iyigelir sizce? Yani dr ölçtüğünde de en son 12-5 ti. Büyük tansiyon iyiydi aslında ama çok sık olmaya başladı şu sıralar :/
Canım genelde büyük tansiyondansa küçük tansiyon daha insanı etkiler. Tansiyonunu toparlaman için tuzlu bişyler içmen lazım ayran mesela. Ama tabi doktorunuzda bilmesi gerek. Birden Allah korusun düşürsin kalktığında ani kalkışlar değilde yavaş yavaş kalkmayı dene

Kızlar merhaba, ben çoğunlukla soru sormak için kullanıyorum galiba burayı, ilk bebek olunca 🙈:oops: benim galiba tansiyonum düşüyor sürekli, ayağa kalkınca falan başım dönüyor bir an, gözlerimin önü kararıyor. Ne yapsam iyigelir sizce? Yani dr ölçtüğünde de en son 12-5 ti. Büyük tansiyon iyiydi aslında ama çok sık olmaya başladı şu sıralar :/
Aynı durum bende de var canım napacam bilmiyorum hiç ayakta duramıyorum hep halsizim

Günaydın kızlarr
15+6 daym benım gıbıb olup hala cınsıyet öğrenemeyenler var mı ne yaptıysak bır turlu gostermıyor hepbağdaş kurmuş pozısyonda bı kaç kişi çikolata yiyp git dedi var mı önerisi olan buguntekrar gıdeceğım artk sabırsızlanıyorum

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
���������
IsimYaşŞehirSon adet tarihiKaçıncı çocukCinsiyetBebek ismi
@hazal159530Hatay2 Nisan2Kız
@EsraCihan26İstanbul2 Nisan1Kız
@Eyluldeniz8533Kocaeli30 Mart2Erkek
@Hakbas202032İstanbul16 Nisan3Erkek
@Dersaadet1824Kirklareli16 Mart1Kız
@Elifakca3019 Nisan2
@denzk933Yalova9 Nisan2Erkek
@Chek30İstanbul21 Nisan2
@balarisi_28Van14 Nisan1ErkekErdem
@Gulu kokla26İstanbul10 Nisan1Erkek
@pinarzeynep8830İstanbul2Erkek
@cokiyiyaa28Konya17 Nisan2Kız
@newmum3430İstanbul27 Nisan2Erkek
@Buhra3030Urfa18 Nisan3Kız
@mavisannesi32Eskişehir5 Nisan2
@cemre_naz30Hatay8 Nisan2Erkek
@Otimoti35İstanbul28 Mart3Erkek
@arvenlena33İstanbul1Erkek
@ladytombulyanak22İstanbul8 Nisan1
@Kaizen S3221 Nisan3
@purpleturtlee3313 Nisan1
sweetday sweetday 31İstanbul2
@KIRMIZI pabuc30İzmir3
@TANSELL1233Bursa19 Nisan2
@Cakiltasi5234Karaman26 Nisan2Erkek
@Bmnxx26Kocaeli1Erkek
@kimsebilmesindiye35İstanbul21 Nisan2
@refikaaydin352 Nisan2Kız
@Zeynep hatice33Adıyaman20 Nisan1
@Mavi fondoten26K.maraş29 Mart1Erkek
@difabu33Ankara7 Nisan2
@seneeeeem36İzmir4 Nisan1Erkek
@Dilas82922612 Nisan3Kız
@Gold rose24 Mart1Erkek
@Milssenn2813 Nisan1
@Melekbebekannesi2826 Nisan1
@Banu bora4025 Nisan1
@Maria2628İstanbul27 Nisan2Kız
@yasemininmasali39Istanbul4 Nisan2
@Buzzmelegi271 Nisan1
@HelloWorld202029İstanbil1
@cakcak8831Antalya2Erkek
@Aselceren26İstanbul1Erkek
@1212567839Ankara18 Nisan2
@voodooml36Sakarya26 Mart2
@beybisi3530İzmir1Erkek
@btlkyn31Kocaeli3 Nisan1Erkek
@Mavi Boncuklar33Kocaeli11 Nisan2Erkek
@Cennethurmam29İzmir11 Nisan3Erkek
@Designer725Bursa30 Mart1Kız
@Edirne2537Hatay8 Nisan3Kız
@pelindagdibi30Ankara1 Nisan1ErkekPars
@mimipelo31Kırklareli16 Nisan2
@My everything27İstanbul20 Nisan1
Y YsfKvsr K.Maraş7 Nisan2
@asyaa201224Ankara20 Nisan2Erkek
@Rengarenkkadin29İstanbul2
@Duyguannee27Bursa25 Nisan1
@mrspotter27İstanbul22 Nisan1
@Seda9873215 Nisan2
@demetc37İstanbul17 Nisan
@dmlfrk31Amasya11 Nisan2
@calimero1733Ankara21 Nisan2
@Nrglctn27Antalya20 Nisan2
@_Ravzaa_25Almanya3
@Maya_0633İzmir1 Nisan2
@edss27İstanbul4 Nisan2Erkek
@Asyam4230Konya12 Nisan2
@Rebelbm199127İzmir21 Nisan1
@2kedi_1deliİstanbul28 Mart1Kız
@Nazlizmir2813 Nisan1Kız
@Oykumnam27Ankara15 Nisan2Erkek
Beni de yaz Aydın 27 Mayis

Ya bu haftaları nasil atlattiniz bana 1 ay 1 yil gibi geliyor korkuyorum endişeliyim hep bisey olucak mi kalbi mi durcak vs vs diye

İlk öğrendiğimde 8 haftalıktı. O zamana kadar hiçbir belirtim yoktu sonrasında mide bulantıları, baş dönmeleri çok şükür fazla sürmedi :) Aklıma kötü şeyler getirmeyeye çalışıyorum ve arada ufak ufak ağrıların oluyorsa rahmin büyümesindendir korkma kendine yer açıyor miniğin :emir_bebek:

Canım o bende de çok vardı Ayran içmekten fenalık gelmişti. En son Ebe olan kuzenim yediklerine tuz at ye dedi. Harbiden de tuzlu yemeye başlayınca düzeldi. Doktoruma sordum 5. ayına kadar tuzlu yiyebilirsin bir sıkıntı olmaz. 5. aydan sonra yeme ödem yapar dedi

Günaydın kızlarr
15+6 daym benım gıbıb olup hala cınsıyet öğrenemeyenler var mı ne yaptıysak bır turlu gostermıyor hepbağdaş kurmuş pozısyonda bı kaç kişi çikolata yiyp git dedi var mı önerisi olan buguntekrar gıdeceğım artk sabırsızlanıyorum

İlk kızım 18. haftada göstermişti. Her gittiğimizde sırtını izliyorduk. Bu seferki kızım hızlı çıktı 11. haftada gösterdi :))

İlk öğrendiğimde 8 haftalıktı. O zamana kadar hiçbir belirtim yoktu sonrasında mide bulantıları, baş dönmeleri çok şükür fazla sürmedi :) Aklıma kötü şeyler getirmeyeye çalışıyorum ve arada ufak ufak ağrıların oluyorsa rahmin büyümesindendir korkma kendine yer açıyor miniğin :emir_bebek:
Canım saglik ocağına gittim tansiyonum yüksek cikti hemsire gel hergun takibini yapalim dedi.Yuksek tansiyonun dedi korktum ya yine of nabzım da beni öldürecek derecede hizli atıyor beni çok yoruyor.

arkadaslar yuzuk testi dogru cikti ikinci oglum geliyor insallah :) istegim kiz idi ama saglikla gelsin rabbimden gelene raziyiz sukurler olaun. ama canim sıkıldı. hafif sancin gözüküyor yat dinlen bol su ic dedi magnezyum kalsiyum verdi . ilki 36+4 te dogmustu bu da erken olabilir dikkat et dedi

arkadaslar yuzuk testi dogru cikti ikinci oglum geliyor insallah :) istegim kiz idi ama saglikla gelsin rabbimden gelene raziyiz sukurler olaun. ama canim sıkıldı. hafif sancin gözüküyor yat dinlen bol su ic dedi magnezyum kalsiyum verdi . ilki 36+4 te dogmustu bu da erken olabilir dikkat et dedi
Hayrlı olsun😍 kanamanız varmıydı yoksa sadece ağrın olduğu için mi böyle dedi

Canım saglik ocağına gittim tansiyonum yüksek cikti hemsire gel hergun takibini yapalim dedi.Yuksek tansiyonun dedi korktum ya yine of nabzım da beni öldürecek derecede hizli atıyor beni çok yoruyor.

Yüksekte tuzlu yememen lazım benim düşük çıkıyordu. Yüksek tansiyona dikkat et eğer evde tansiyon aletin varsa kendinde ölç not al bir yere

Back
X