Teşekkür ederim canım inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kavusacaksin evladına. Dualarım seninle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kavusacaksin evladına. Dualarım seninle![]()
Cok gecmis olsun canim . Insallah ilerlemez Rabbim kimseye yasatmasin cok zor . Lcw dan aldigin pjama takimi nasil resim atar misin ?Burun tikanikligi devletteki doktorlarin cok taktigi bisey degil. Ozeldekiler daha konfor odakli olduklari icin tabi hemen biseyler oneriyolar ama zaten ilac yok serum fizyolojik falan anca o da bi ise yaramiyor bir de kbbciler bi tedavi uyguluyor. Eger devam ederse oyle bisey yaptiririm artik. Cunku normalde de cok alerjik biriyim bi turlu duzelmez burnum ikisi bir arada fena.
ayyy canim nasil makbule gecti anlatamam teşekkür ederimbenım listem bu şekilde aldıklarım gelenler vs eksiksizbırde alacaklarım var tabi ama kendime bebeğe almaya bıraktım listedekiler yeterli doğuncada alırım ihtiyaca göre
![]()
Önceki muayenede gününe uyumlu muydu?Biraz önce kontrolden çıktım doktor ölçümler yaptı, şuan 20h 2g fakat ölçümlerde 18h 6g olarak göründüğünü söyledi gelişimi biraz yavaş dedi, hiç böyle bişey duymayı beklemiyordum çok üzüldüm yarın ayrıntınlı ultrason var umarım orada güzel sonuçlar çıkacaktır prensesim ve bana dua edin lütfen. Not olarak 12. hafta veracity testi yaptırmıştım hiç bir problem görünmedi olada.
Önceki muayenede gününe uyumlu muydu?
Kafa çapı göbek çapı vs hepsi mi geri yoksa uyumsuzluk mu var?
ne demek rica ederim canmayyy canim nasil makbule gecti anlatamam teşekkür ederim❤
![]()
ölçümler elinde mi yazsan hepsi mi geride kalmış yarın ayrıntılı varmış doktordan doktora cihaza herşeye göre değişiyor inşallah için rahatlayacak güzel haberler alırsınevet bi önceki kontrolde uyumluydu herşey şuanda 1-1,5 haftalık bir fark var ortada buda korkuttu beni açıkcası yarın detaylıya giricem saat 10 da şimdiden iple çekiyorum ne diyecek doktor diye
ölçümler evde kaldı maalesef ofise getirmedim. İnşallah güzel haber alıcaz yarın desteğiniz için teşekkürler.ölçümler elinde mi yazsan hepsi mi geride kalmış yarın ayrıntılı varmış doktordan doktora cihaza herşeye göre değişiyor inşallah için rahatlayacak güzel haberler alırsın
Ben buraya resim atmayi beceremiyorum tarif etsem.. viskon yazanlardan bdn o kumasi seviyorum diz izi falan yapmiyo bidr pantolon gibi dokumlu duruyor. 2 tane aldim biri beyaz uzerine pembe cicekli aralarda mavilerde var monik.. digeri koyu pembe gul kurusu gibi bi renk uzerine beyaz buyuk cicekli gibi.. 2 sininde ustu gomlek model full dugmeli.. trendyolda var. 89 tlCok gecmis olsun canim . Insallah ilerlemez Rabbim kimseye yasatmasin cok zor . Lcw dan aldigin pjama takimi nasil resim atar misin ?
Korkma canim cok geride gitmedikten sonra bi sorun olmaz. Benim oglumda hep geriden geliyordu dogdu sukur gayet saglikli bebek.dusuk kilolu dogdu (2760) 8.5 yasinda 20 kilo hala hep geriden gidiyor ama saglik sorunu yok.evet bi önceki kontrolde uyumluydu herşey şuanda 1-1,5 haftalık bir fark var ortada buda korkuttu beni açıkcası yarın detaylıya giricem saat 10 da şimdiden iple çekiyorum ne diyecek doktor diye
yaaa çok tatlılar güle güle giydirmek nasip olsunKorkma canim cok geride gitmedikten sonra bi sorun olmaz. Benim oglumda hep geriden geliyordu dogdu sukur gayet saglikli bebek.dusuk kilolu dogdu (2760) 8.5 yasinda 20 kilo hala hep geriden gidiyor ama saglik sorunu yok.
Bu arada minnosuma kiyafet acilisini yaptim kizlar.daha dogrusu konfeksiyonda calisn tanidigim resim atti ona gore 1 er tane ayirttim.Eki Görüntüle 2539145 Eki Görüntüle 2539146 Eki Görüntüle 2539147 Eki Görüntüle 2539148
bende telefondan giriyorum anlatayım biraz inşallah beceririmYa renkli hic bisey yok sari tulum bile zor buldum hersey ya pembe ya mavi ya beyaz...
Bide ben niye foto yukleyemiyorum telefondan giriyorum diye mi anlamadim
Ya renkli hic bisey yok sari tulum bile zor buldum hersey ya pembe ya mavi ya beyaz...
Bide ben niye foto yukleyemiyorum telefondan giriyorum diye mi anlamadim
Bende annemlere aldirdim da beyaz yoktu . Acik pembe gibi vardi . Resim atmislardi . Ben yurt disindayim insallah annem gelir dogumaBen buraya resim atmayi beceremiyorum tarif etsem.. viskon yazanlardan bdn o kumasi seviyorum diz izi falan yapmiyo bidr pantolon gibi dokumlu duruyor. 2 tane aldim biri beyaz uzerine pembe cicekli aralarda mavilerde var monik.. digeri koyu pembe gul kurusu gibi bi renk uzerine beyaz buyuk cicekli gibi.. 2 sininde ustu gomlek model full dugmeli.. trendyolda var. 89 tl
Bende annemlere aldirdim da beyaz yoktu . Acik pembe gibi vardi . Resim atmislardi . Ben yurt disindayim insallah annem gelir dogumaondan anneme baktirdim . Senin aldigini da merak ettim dizleri cikmiyor dedin ya anneme resim atardim diye
Bi baksana acilicakmi alttakiler.. trendyoldan link kopyaladim
https://ty.gl/v93yfuum
https://ty.gl/fjd1h7pgu
Tesekkur ederim canim benim acildi :) bu renkler yoktu annemlerin gittigi magazada düz acik pembe olandan almislardi ama ayni model :) dizlerinin cikmamasina cok sevindim :)