• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyiye gidiyor, solunum cihazından çıkardılar, çok yorulursa bağlıyorlar azıcık. Düzenli kilo almaya da başladı, bugün normal Doğum kilosuna ulaştı. Şükürler olsun. Kalbinde bi sorun var, ilaçla hallolmasını istiyoruz, hala düzelmedi, 2. Kez ilaç tedavisi deniyorlar. İnş sonuç alırız, yoksa operasyon diyorlar. Tek derdim bu şu an. Emmeyi öğrendi ama yutmayı hala öğrenemedi şapşik😻 yutmayı da öğrenirse biberonla beslemeye geçeceğiz. Göğsüme yatırdığımda süt kokusunu alıyor ve aranmaya başlıyor😻 yutmayı bilse emecek sıpa.

Ayy canım benim 👶🏻 yutmayıda kavrar inşallah annesi kısa sürede bizim de delik vardı toplam 3 kez ilaç tedavisi uygulanacak dediler kapanmasa ameliyat olacaktı. İnşallah kapanır ilaçlarla şifa Allah’dan 🤲🏼
Dua ediyorum 3 erken doğum yapan arkadaşımıza da, aklımdasınız hep kızlar 🙏

Cmt gunu kasilmam oldugu icin dr gittigimdr ebeyle sohbet sirasinda her banyoda orgu ipleri ile gogsunu keseledigini sonrasindada evicap (e vitamini kapsulu markasi) surdugunu soyledi. Hic yarasi olmamis. Lashinoh kullanmistim ben dedim hic gerek yok ona dedi.simdiden ben dedigini yapicam evde evicap var zaten bi ise yarar enazindan 😉

Evet butun personeli agirliycaz orasi kesin. Foto yolladi kalp seklinde pembe parlak kagida sarili.uzerine pembe cicek yapistirmislar. Haftaya kontrolum var doktorun hemen orda.cok.sevdigim bi pastane var ceviz agaci diye anadolu yakasinda olan arkadaslar bilir. Oraya bi bakicam fiyatlara falan
Fazladan ikram olmus olur olsun yaptirsin ne guzel ;) benim hastaneye gelenim olcagini sanmiyorum o yuzden cikolata filan yaptirmiyorum. Turkiyede olsaydim olurdu ama nasip artik ;)

Çok teşekkür ediyoruz teyzeleri, sizin minnaklar da sağlıkla doğsun inş. Erkenci minnaklar da sağlıkla annelerine kavuşsun. Hepinize ediyorum, hacı nine gibi oldum iyice😬
Amin canim benim :KK200: hicbirsey planli olmuyor iste , zorlu bir sürec ama her zorlugun ardinda muhakkak bir kolaylik vardir. Rabbim cok cok cok guzel gunler gosterecek sana ve diger arkadaslara insallah . Insallah dedigin gibi bizlerde hayirlisiyla bu sureci atlatiriz sonra gelsin dogum anilari :)

Cmt gunu kasilmam oldugu icin dr gittigimdr ebeyle sohbet sirasinda her banyoda orgu ipleri ile gogsunu keseledigini sonrasindada evicap (e vitamini kapsulu markasi) surdugunu soyledi. Hic yarasi olmamis. Lashinoh kullanmistim ben dedim hic gerek yok ona dedi.simdiden ben dedigini yapicam evde evicap var zaten bi ise yarar enazindan 😉
E vitaminini de duydum. Çok işe yarıyor dediler. Kullanmadığımdan bilemiyorum.

Kızlar kontrole özele gidip doğumu devlet ya da araştırma hastanesinde yapacak olan var mı ? Ben şimdi özele gidiyorum kontrole. Ama doğumu araştırma da yapmak istiyorum. Randevu aldım ama 36 haftaya bulabildim. Kabul ederler mi ki o haftadan sonra beni

Benim uykularım yine zehir her gün bu saatlerde ağıZ kuruluğu ve bel ağrısı beni bitiriyor fıtığı olanlar bilir sırtüstü yatmamız gerek ama hamilelikten dolayı da sırt üstü yasak atar ve toplar damara baskı olduğu için.nasıl geçecek bu 2 ay ben yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum :( utanmasam ağrı kesici atıcam bebeğe zararı olur diye yutmuyorum ama tükendim daha 30. Haftadayım aşırı kilo alımı iskelet sistemimi çökertti

Benim uykularım yine zehir her gün bu saatlerde ağıZ kuruluğu ve bel ağrısı beni bitiriyor fıtığı olanlar bilir sırtüstü yatmamız gerek ama hamilelikten dolayı da sırt üstü yasak atar ve toplar damara baskı olduğu için.nasıl geçecek bu 2 ay ben yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum :( utanmasam ağrı kesici atıcam bebeğe zararı olur diye yutmuyorum ama tükendim daha 30. Haftadayım aşırı kilo alımı iskelet sistemimi çökertti

Ben gayet sirt ustu yatiyorum. Sen rahatsiz olmadigin surece bebekte rahatsiz olmaz yatabilirsin. Yatamiycagin zaman anliyosun zaten donduruyo hemen seni. Belinin iki yanina minik yastiklar koyarak sirt ustu yat yada iki havluyu rulo yap belinin yanlarini destekliycek sekilde yap oyle yat. Benim bu aldigim yastik oyle yapiyo. Gerci ben yastiksizda sirt ustu falan uyuyorum yani

Montessori yatak almayı düşünmemiştim onlara da bakayım bakalım ranza tipli montessori olmaz herhalde değil mi bizim yatağımız çok romantik Gül işlemesi vs var dolap ve şifonyer tam takım ama mecbur bozacak gibiyim bu durumda çok süre de yok Aralık ayında en geç halletmem lazım zaten sürekli doğuracakmışım gibi hissediyorum yetişmesi gereken bir sürü işimiz var

Sanırım aynı modelden kullanıyoruz. Lauraydı modeli bizimkinin:)

Yarın doktora gidicem bi muayene yapsın bi içim rahatlasın. Eğer akşam kötüleşirsem yada yine gelirse acile giderim. Pijama fln hep battı hiç böyle olmazdı. İnş idrardır ya şuan çok erken 😔 acaba sancı fln oluyor mu su gelince ben şuan çok iyi hissediyorum kendimi
Ne yaptınız muayene oldunuz mu inşallah su değil idrardir🙏

Bende yatiyorum.canim doktorumDa sordum eger sen rahat edersen bebekte rahattr yattgn surece sorun yok dedi vucut kendiini ayarliyo bebege zarar vermez nssil uyurkn nefes almayi unutmuyosa buda oyle rahatsz oldugunda dondurur seni dedi

Kızlar Ankara da karı koca 20 yıldır çocuğu olmayan dr çift var demiştim size geçenlerde. tüp bebekle üçüzlere hamile kalmıştı hatırlarsanız. Bebeklerin birini düşürmüş, bugün öğrendim. Tabi ikisi duruyor hamd olsun. Arkadaşım anlattı Bi tuhaf oldum yüce rabbimin bildiği vardır elbet. Buna şükür dualarımızı ona Da edelim güzel hamiş anneler
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hep dua ederim Allahım çocuğuna bakmayacak olana verme sokağa atıyorlar anne olmak için çabalayana ver 🤲

Biz normalde Çankırı dayız ama burada ne kuvoz var ne de düzgün bi hastane ilk kızımda tansiyon takibi ve protein bulunca apar topar Zekai Tahir e göndermişlerdi, onlarda ileri derecede preeklampsi doğum gerekiyor dediler hiç bi ağrı sancı açılma yoktu normal doğum dediler düşün oradan nasıl kaçtım bilmiyorum Zübeyde Hanım a gittik bu gibi durumlarda özel hastanelerde kabul etmiyor orada da aynı teşhisle acil sezeryana aldılar çok şükür normal doğurtmaya çalışmadılar o yüzden memnunum Zübeyde Hanım dan en önemlisi kızımda kuvözde 52 gün kaldı sıkıntı yaşamadık ufak tefek şeyler dışında, ara ara riskli gebelik 1 e gidiyorum. Hatta yarına randevum var bakalım olumsuz birsey çıkmaz inşallah
Ayy normalde bugün benim de randevum vardı ama tansiyondan dolayı erken gittim kontrole bugün orda olsaydım tanışırdık hastanede ne güzel 🤗 Zübeyde hanımdan ben de çok memnunum dediğin gibi bir sorun olduğunda özeller asla kabul etmez.Ama Zübeyde tam hazırlıklı olumsuzluklarda o yüzden oraya güveniyorum.Haber et kontrolden çıkınca 😘

Back
X