Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittin mi kontrole benim rahim kalınlığı 1 cm incelmiş ondan olmuştur dedi doktorum ciğer geliştiricileri yaptı taburcu etti bundan sonra 3 hafta daha yatışBende yine adet sancisiyla uyandim bugun belime vuruyor bide dizimle kasik arasinda kalan bolgeye
Burdaki dontorlar için belirli bi zaman ne zaman riskli görürlerse doğumu o zaman yaptırıyolar benim için 36 yı bekliyordum mesela ama 32 de sancım olunca dontor teklif etti bende kabul ettim yapıldıKızlar ciğer iğnesini doktorlar kaçıncı haftadan sonra gerek görmüyor? Belli bir zaman dilimi var mı?
Lökosit çok yüksek enfeksiyonun var. Şikayetin yok muydu?Lökosit 42
Epitel 11
Burdaki dontorlar için belirli bi zaman ne zaman riskli görürlerse doğumu o zaman yaptırıyolar benim için 36 yı bekliyordum mesela ama 32 de sancım olunca dontor teklif etti bende kabul ettim yapıldı
Lökosit çok yüksek enfeksiyonun var. Şikayetin yok muydu?
Beni yatirdilar hastanedeyim suan ciger gelistirici yaptilar yarinda 2.dozu yapilacakGittin mi kontrole benim rahim kalınlığı 1 cm incelmiş ondan olmuştur dedi doktorum ciğer geliştiricileri yaptı taburcu etti bundan sonra 3 hafta daha yatış
2 doz yapıldı 24 saat arayla bi sıkıntı olmada ben de bekleyecektim ama hafif ağrıyla acile gittim sancım çok çıkmadı açıklığım da yoktu ama doktor zararı olmadığını söyledi iğnenin ben de yapılmasını istedim belki ilerde bi doz daha hapılabilirmiş bebeklerin durumuna göreKaç doz yapıldı canım? Bundan sonra da yapilacak mı? Ben de 31 artı 5 deyim. Doktorum daha yapmadı. 34 ü görelim ciğer iğnesi vurup alalım dedi çok atak geçiriyorum diye. Tabi o zamana kadar farklı bir durum gelişmezse.
Sancın ya da açıklığın var mı peki ya da servikste incelmeBeni yatirdilar hastanedeyim suan ciger gelistirici yaptilar yarinda 2.dozu yapilacak
Enfeksiyon erken doğuma sebep olduğu için hemen antibiyotik başlanıyor ama senin için artık olası doğum vakti zaten doktor ne yol izler bilemem. Sen önlem olarak suyu arttır doktorunu görene kadar.Yoo hiçbir şikayetim yoktu. dr da rutin olarak istedi
Enfeksiyon erken doğuma sebep olduğu için hemen antibiyotik başlanıyor ama senin için artık olası doğum vakti zaten doktor ne yol izler bilemem. Sen önlem olarak suyu arttır doktorunu görene kadar.
Beni yatirdilar hastanedeyim suan ciger gelistirici yaptilar yarinda 2.dozu yapilacak
2 doz yapıldı 24 saat arayla bi sıkıntı olmada ben de bekleyecektim ama hafif ağrıyla acile gittim sancım çok çıkmadı açıklığım da yoktu ama doktor zararı olmadığını söyledi iğnenin ben de yapılmasını istedim belki ilerde bi doz daha hapılabilirmiş bebeklerin durumuna göre
Aciklik yok ama rahim ağzı gerginmis bebek kucuk oldugu icin aniden acilabilir dediSancın ya da açıklığın var mı peki ya da servikste incelme