Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım bişey sorucam; benim normalde de egzama sorunum var ama genelde sadece ellerimde olur. Dün akşamdan beri vücudumun sağ tarafı koltuk altımdan kasığıma kadar göbeğim filan kıpkırmızı oldu ve kaşınıyo. Egzamadır dedim ama sadece sağda olması da acayip. Bi iç organım alarm filan vermiyodur dimi?
Hayırlısı olsun canım ama bazen insan hissediyor benim yanildigim sadece cinsiyeti oldu oda gönlümden kız geçiyordu hep ama oğlum olucakmış çok şükür rabbim sağlık versin evlatlarımızaBen de nedense 36. Haftamda doğuracağım diye hissediyorum neden bilmiyorum.:)
Sanki yılbaşından önce gelecek gibi hissediyorum
Oh inşallah kalan günlerinde de hep iyi hissedersin canım kendini. En sonki kontrolde kaç kilo idi bebişin?
Canlarım bişey sorucam; benim normalde de egzama sorunum var ama genelde sadece ellerimde olur. Dün akşamdan beri vücudumun sağ tarafı koltuk altımdan kasığıma kadar göbeğim filan kıpkırmızı oldu ve kaşınıyo. Egzamadır dedim ama sadece sağda olması da acayip. Bi iç organım alarm filan vermiyodur dimi?
Çok geçmiş olsun canım istersen bir değerlerine baktir,görün doktoruna. Ihmal etme istersen. Ah bu hamilelik. Zaten zor bir de ekstralar çıkınca daha da çekilmez oluyor.
Tamam teşekkür ederim. Spot idrara 3 gün önce bakıldı, kan değerlerime bakılalı biraz oldu. İnşallah egzamadırKaraciğer enzimlerine ve spot idrara baktır bence ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakma.
Aaa kacirdin mi sen.. carsamba sabah 8..... bugun son kontrol var baska bisey demezse durum bu... rezervasyonu falan yaptirdik hastaneye.. ama dun gece kasilmalardan uyuyamadim
Evet iyi hissetmeyince dakikalarda geçmiyor. Geçen hafta perşembeydi son gittiğimde doppler le kan akışına bakılıyor sürekli, o radyolog 1600 e yakın ölçüyorum demişti. İnşallah biraz daha alırda kuvöze girmeden kurtarırız vaziyeti.
Çok teşekkür ederim canım sen ve bebeğinde inşallah sağlıklı ve huzurlu şekilde atlatırsınız, Buradaki herkesin sıra sıra doğurup eve geçtiğini görmek istiyorum tek tekInşallah canım aklımdasın hep. Inşallah bebişin son zamanlar gelişimiyle yüzünü güldürür ve küvöz e gerek kalmadan kucağına alır evinize getirirsiniz. Dualarım seninle. Hepimize ediyorum. Şu son zamanlar güzel geçsin hepimiz için.
Bilemedim ki. Gece argan yağı sürdüm baya sönmüş. Karaciğerimden kaynaklı olabilir mi diye şüpheye düştüm ama egzama herhalde. Yarın yine de kan veriyimCatliyoda olabilir
evet dün ben öyleydim. Nefes alıyorum ama sanki hiç oksijen alamıyorum gibi bi his vardı.ya göğüs kafesiniz catlicak gibi oluyo mu? sanki çocuğum agzimda ya, acayip bir hal icindeyim.![]()
Hem yerinde duramiyo hem ayak diriyoCanim mecbur sezeryan cunku ters geliyor ayaklar asagida kafa yukarda.. dönmus olsaydi normali zorliycaktim
Evet bu ben’im, tam bu haldeyimya göğüs kafesiniz catlicak gibi oluyo mu? sanki çocuğum agzimda ya, acayip bir hal icindeyim.![]()
Egzama olabilir mevsim geçişlerinde hortlama dönemi zaten.benim oğlumun cildide atopik her sene yaşarız aynı sorunu. 10 gün önce poposunda kızarıklık oluşmaya başladı.bol bol nemlendir önemli bi şey değildir inşallahBilemedim ki. Gece argan yağı sürdüm baya sönmüş. Karaciğerimden kaynaklı olabilir mi diye şüpheye düştüm ama egzama herhalde. Yarın yine de kan veriyim
Teşekkür ederim. Ben elimde çıktığında argan yağı sürüyorum, çok iyi geldi. Sen de oğluna dene istersen. İncir sütü, aloe vera ve benzeri her öneriyi denedim en etkilisi bu, %100 argan yağı olsun.Egzama olabilir mevsim geçişlerinde hortlama dönemi zaten.benim oğlumun cildide atopik her sene yaşarız aynı sorunu. 10 gün önce poposunda kızarıklık oluşmaya başladı.bol bol nemlendir önemli bi şey değildir inşallah
Bende teşekkür ettimTeşekkür ederim. Ben elimde çıktığında argan yağı sürüyorum, çok iyi geldi. Sen de oğluna dene istersen. İncir sütü, aloe vera ve benzeri her öneriyi denedim en etkilisi bu, %100 argan yağı olsun.