2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen doktorda öyle söylemişti önce emzir sonra mama dedi bundan sonra yaparım sarılık düşene kadar göbek bağı düşmeden yıkama dediler zaten düştü düşecek kadın sabırsız yahu ila yıkayacak cocumu 🤣 neyse az sakinledi ortalık bakalım eşim anne üstüne gitme o biliyor ne yapacağını zaten sarılığa odaklandı şimdi önemli olan o demiş gönlünü de etmiş azcik Iyiyiz şimdi bu arada kalasınıza idrarınıza sık sık yapıyor inşallah atlatırız yatış yapmadan senin minik juliet nasıl oldu canım iyimisiniz
inşallah bizimkide öyle olur oglumdan 1 dk ayrılmak istemiyorum çünkü 😤 bizim doktor göbeği için hiç bişey kullandirmadi düştü düşecek akıntı filan görünmüyor kurumuş baya umarım düşer çünkü altını alırken huysuzlanıyor kuruduğu için sanırım
idrarı sık yapmaya başladı bu 2 gündür inşallah atlatırız bizde bir an önce canım

Biz daha iyiyiz mama vermiyorum 3 gundur sariligi iyi dysmeye baslamisti kontrolde. Insallah boyle devam eder.

doğum yapan anneler hayırlı olsun allah analı babalı saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah ben de artık dün çikolata kapı süsü hediyelij siparısı verdim bi anda hepsıne Asya yazdırdım asya oldu adı artık sonradan bıle emınmıyım acaba dedım:) ilk kızımn adı Arya çok mu benzedi acaba ya:)

doğum yapan anneler hayırlı olsun allah analı babalı saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah ben de artık dün çikolata kapı süsü hediyelij siparısı verdim bi anda hepsıne Asya yazdırdım asya oldu adı artık sonradan bıle emınmıyım acaba dedım:) ilk kızımn adı Arya çok mu benzedi acaba ya:)

Olsun. En fazla bir bağırır iki cevap alırsın. Bi tasla iki kuş 😆

Dunden beri idrarimda parcaciklar goruyordum bugunde sol bobregim cok agriyor kum mu döküyorum acaba

Kızlar bir küçük değişiklik ile Aralık annesiyim Allah'ın izniyle
Altıma yapıyorum sandım ki yapmiyormusum suyum gelmis 2 santim açıklık ile hastanedeyim
Bebek iriydi diye hatırlıyorum, bu sayede normal doğum olur inşallah , haberlerinizi bekliyoruz :)

Dogdu bizim minik pasaaa💙 3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Gözünaydın cnm Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin hayırlı evlat olsun inşallah
Altıma yapıyorum sandım ki yapmiyormusum suyum gelmis 2 santim açıklık ile hastanedeyim
Rabbim yardmcınız olsun kolay zahmetsiz doğum nasip eylesin

Doğum yapanlar olmuş sanırım bebişten fırsat bulup üstten okudum biraz msjları
Be
Valla umarım yakın zamanda kabullenir evdeki herkes onunla uğraşıyor ama yok yine saldırgan hırçın mızmız sürekli sabrimin sonuna gelicez artk bi tane yapıştırmamak için kendimi zor tutuyorum
Benim kıza bu gibi hırçınlaşmalarda aşırı doz sevgi iyi geliyor kucağına al bol bol öp sev sarıl sakinleşiyorlar o zaman

Bu arada Yeni doğum yapan arkadaşlar bebelerinizi sağlıkla büyütün insallah Ömürlü olsun yavrularınız ocak bebelerinden doğmayan kaldımı yahuu aralik topigini geçtik sanırım 🤭🤣🤣
Satı en erken olanlardanım hala doğurmadım 26 mart sat, 1 hafta geç döllenme bakalım yeni yılda gelsin istiyorum 🙏💗

Dogdu bizim minik pasaaa💙 3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Oh masallah 🧿

Gun gecmiyor ki bir ocak annesi daha aralikta dogurmasin 😄 son dakika yay’i geliyoo 💕
Allah bir avazda kurtarsin 🐣

Back
X