- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen sene hangi ayda dogum yapmistin canim ? Benim kizimda gecen sene mayis ayinda dogduGeçen sene doğurmuştum bunuyine doğurcam ara ara doğuruyorum
![]()
Ağustos canımGecen sene hangi ayda dogum yapmistin canim ? Benim kizimda gecen sene mayis ayinda dogdu![]()
Inşallah gider gitmez alırlar da beklemeyiz.Benim hiç sancım olmadı ağrılarım oldu hep biz de yarın 39+2 olacağız.Gribin yarın daha iyi olur umarımCanım salı sabah alırlar İnş grip baya hafifledi ama sesim kötü doktora maçda bağırdım dicem artık:) 38 1 günlük olucaz sancıların geçti mi bende daha cok sancı hissetmiyorum
Sancım yok canım çok şükür belim ağrıyor biraz korku heyecan sardı beni de banyo filan yaptım valizde bir kaç eksik var onları da halledip yarını bekleyeceğim artıkYok canim yarin aksam acile gidecegim orda bi ayrintili baksinlar bakalim ne diyecekler. Ama dün aksam bayagi sancim vardi , evde toplu degildi korktum dogurcam diyesonra gecti , bugunden beri evi temizliyorum hâlâ bitmedi . Bu gecede sanci olmazsa yarin biter de giderim hastaneye
sende var mi sanci filan ?
Benimki birebir kan rengiydi o yüzden endişelenmiştim ama her şey normal çıkmıştı. Sabah idrarı koyuluğu değildi yani.Bende de koyu renk oluyor Alfamedden olduğu aklıma gelmemişti, hatta bazen baya koyu renk olduğunua anımsıyorum. Çok takılmamıştım
Canım preeklampside yüzde de şişkinlik oluyor ona dikkat etmen lazım, tansiyon yoksa sanmıyorum preeklampsi geliştiğini
Ben en son dudaklarımın şişliğinden konuşamıyordum öyle şişlikler önceden alarm veriyorSelam kızlar.
Benim kız yine hasta 2 gündür koltukta yarım yamalak uyuyorum.
Bir de bacağım hala çok acıyor yürürken yarın 2. seans fizik tedavi alacağım inşallah rahatlatır biraz.
Bir de sanki vücudumda ödem olmaya başladı tansiyonum yüksek değil, yine de preeklemsi riski oluyor mu yoksa normal mi biraz ödem olması??
O kadar çok seviyoruz ki onları beklediğimizin farkndalar bi an önce gelme peşindeler işte :) ilacı aksatma canım bana tek doz yetmedi 2 doz ancak düşürdü günde 8 tane içiyorumoyle mi canim cok sagol inan icimi rahatlattin :) senin de cok iyi olmus masallah. alfamet artik iki doz alicam tek seferde sanirim. 38 e kadar bekleseydi bizim bebisler iyiydi![]()
Benim ilk gebeliğim ama okuduklarıma göre tam dediğin gibi. Belden kasıklara vuran sancı eğer belli aralıklarla olur ve arası 5 dakikaya kadar inerse doğum başlıyo demek. Düzensiz mi seninki?Kızlar bu gün böyle adet sancısı gibi belimden doğru gelip kasıklarıma vuran ağrı oluyo karnımda sertleşiyo bu doğum sancısının başlamasımı demek
Aaa seninki biraz daha kucukmus :)Ağustos canım
Yok öyle çok ta düzenli değil kağıt kalem aldım yanıma not alıcam artık benimde ilk gebeliğim nasıl olduğunu da bilmeyince insan dogum sancısı mı acaba diye panik yapıyo bide maşallah ocak annelerinin çoğu bu ayda doğurduğu için insan korkuyoBenim ilk gebeliğim ama okuduklarıma göre tam dediğin gibi. Belden kasıklara vuran sancı eğer belli aralıklarla olur ve arası 5 dakikaya kadar inerse doğum başlıyo demek. Düzensiz mi seninki?
Kayinvalidemler 1 saat uzaklikta ama suan kardesi yaninda gezme derdindelerSancım yok canım çok şükür belim ağrıyor biraz korku heyecan sardı beni de banyo filan yaptım valizde bir kaç eksik var onları da halledip yarını bekleyeceğim artıkSen de temizlik yapacağım diye kendini çok yorma olduğu kadar yanına gelecek olan var mı?
Sen sanki uyanık mısın? Emzirip hemen uyuyorsun. Şaka bir yana gece 3-6 arası hiç uykum gelmiyor, o saatte öyle bi saat ki herkes uykuda, belgesele verdim kendimi. Dalga belgeseli bile izledim. Dalga dediğin Deniz dalgası. Onun bile belgeselini yapmışlar. Dün bira belgeseli izledim. Her gün başka bir macera serengeti düzlüklerindeAsk olsun benden ne cabuk biktin![]()
Evet canım küçük benim kiAaa seninki biraz daha kucukmus :)
1 ay sonra gelirim bekleme oyle hemen
Sen buarslar kacsksin farkundayim bende.Ask olsun benden ne cabuk biktin![]()
canim dr bana 37 yi bir gun gecirmicez dedi. agliyorum sabahtan beri tans inmedi bi turluO kadar çok seviyoruz ki onları beklediğimizin farkndalar bi an önce gelme peşindeler işte :) ilacı aksatma canım bana tek doz yetmedi 2 doz ancak düşürdü günde 8 tane içiyorum
Yok öyle çok ta düzenli değil kağıt kalem aldım yanıma not alıcam artık benimde ilk gebeliğim nasıl olduğunu da bilmeyince insan dogum sancısı mı acaba diye panik yapıyo bide maşallah ocak annelerinin çoğu bu ayda doğurduğu için insan korkuyo![]()
Yaa ağlamayın takiptesiniz inşallah alıcaksınız sağlıkla kucagınıza tansiyonun daha cok yükselmesin üzüldükcecanim dr bana 37 yi bir gun gecirmicez dedi. agliyorum sabahtan beri tans inmedi bi turlu