2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım 😊

Ben 38+3 oldum ve merak ediyorum nişan gelmeden daha önce doğum belirtileriniz var mıydı? Nelerdi?

Eskiden hamilelik belirtilerini merak ederdim, hamile kaldım, şimdi doğum belirtilerine merak başladı 😄😄😄

Bu arada sayfayı sürekli takip ediyordum ama 1-2 mesaj haricinde mesaj atmamıştım. Artık dayanamadım 😄
Bende senin gibiyim bundan sonrakide sut nasil arttirilir meraki olacak heralde 39+4 oldum bugün hayirlisiyla bi doğsaydık da🙈🙈

Bizimkiler hastanede alıştı galiba. Deniz de duruyor sancısı yoksa. Zeka kartları varmış, onlardan alıcam, yatakta dururken ona baksın. Bayağı oyalıyolarmuş. Uzun uzun bakıyorlarmış.

Al bakalim sonra ise yararsa tavsiye edersin. Uyku egitimi icinde 4 ay sonrasi demislerdi ama bisey bulursan yine haber et

Son 10 günüm kaldı ama bende tık yok 😒😒

Normal doğum istediğim için sancı, suyun gelmesini v.b. bekliyoruz ama gelen giden yok...

Sanki hiç doğuramayacağım 😔😔

Bu arada ilk gebeliğim...

Ben yeni doğum yapanlara birsey sormak istiyorum son haftalarda bebek hareketleri yavaşlıyor dedi doktorum benimde azalmıştı saten durumu iyi cok şükür usg de ama aksamdan beri dahada bi yavaslama var zorlayinca yatinca isik tutunca birkac hareketi ve tekmesi oluyo sizce normalmi dogum belirtisimi bu hastaneye gitmem gerekirmi birde kizim var evde hasta endişeliyim bilginize ihtiyacim var lütfen 😔😔🙏🙏

Son 10 günüm kaldı ama bende tık yok 😒😒

Normal doğum istediğim için sancı, suyun gelmesini v.b. bekliyoruz ama gelen giden yok...

Sanki hiç doğuramayacağım 😔😔

Bu arada ilk gebeliğim...
Al bendende o kadar benimde son 3 günüm arada bi gelip giden sanci var baska birsey yok suni sanci yemek istemiyorum kendi sancimla gitmek istiyorum ama bakalim

Ben de iki haftadır hayatımda yemediğim helvayı yedim. Şuan da canım helva istiyo keşke gaz yaptığını hiç bilmeseydim :KK70:
Helva hiç sevmezdim ama süt yapıyor diye teee Kırklareli Alpullu’dan, Rize’den helva getirtmiştim😂 e bu arada yiye yiye alıştım tadına. Şimdi o kadar helva ne olacak?

Helva hiç sevmezdim ama süt yapıyor diye teee Kırklareli Alpullu’dan, Rize’den helva getirtmiştim😂 e bu arada yiye yiye alıştım tadına. Şimdi o kadar helva ne olacak?
Bana da süt yapar dediler. Birileri komplo kuruyo olabilir. Gaz yapan şeyleri süt yapar diye kakalayıp dünyadaki tüm bebeleri gaz içinde kıvrandran bi topluluk var :D

Back
X