Çok korkuyorumm R refikaaydin sabahtan beri ağlıyorum dün oldu bugün oldu ne yapacağımı şaşırdım elimde oldu sırtına vurdum sıvazladım kendi ağrılarımı falan umuttum şuan.Tırnaklarında bile morardı tahliller temiz çıktı bir yarın EKG çekilecek kardiyoloji de bakacak bebek doktoru da bakacak.Hemşiresi doktoru hep bebek anne karnında zannediyor nefes almayı unutuyor ya da yedikleri kalıyor sonra apsorve ederken oluyor bişey yok diyorlar ama o an olunca bir şey değil sıkıntı edecek bir durum değil düşünemez insanApne olduğunu düşünüyorum. Deniz’e oluyordu 31+2’de doğdu. Vaktinde doğan çok çocuğa da olduğunu gördüm yoğun bakımda. 1-2 gün hastanede kalıp çıkıyorlardı. Düzelmeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Geçmiş olsun.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Bugün öğrendik ki tahinli şeyler gaz yapıyorebebekten mom’s tea diye bir şey almıştım, onu arka arkaya 2 bardak içince sütüm artıyor. Yeşil soğan dereotu marul.. hepsi sütümü arttırdı. En çok arttıran ve anında etki eden şey kimyon rezene anason karışımı çay oldu. Hepsini demleyip 1-2 kupa içiyorum, bi sonraki beslenmede cop cop emiyor
![]()