2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O beyaz olam benim pusete sigmaz cunku bende yan biyun yastiklari olan kisim var resimdeki pusette ayrica oyle biyer yok duz biseyin icine beyazi koymus gibi. Gri yildizdi gordum bitane o olabilir sadece bel kismina destek
demekki pusete göre de seçmek lazım benım pusete oluyor hatta yarın fırsat bulursam benmkını çeker atarm buraya senın pusete sığmayacak gıbıyse mecbur sadece bel destek alacsksn cukur kısma gelen yere

bugun saglik ocagi monovit d vitamini verdi. ama bi türlü cozemedim. damlamiyo. 3 kere damlatcaksin dedi hemsire. ama degdirince bi nokta kadar cikiyo. diline degdiriyorum ben de 3 kere. acaba ben mi yapamadim. damla mi damlamasi lazim.?
Kaşığa dök ver fazla kaçmasın fazlası zarar çünkü beyin gelişimi için, kafatası erken kapanmasın

Kaşığa dök ver fazla kaçmasın fazlası zarar çünkü beyin gelişimi için, kafatası erken kapanmasın
Fazlası zarar değilmiş. Aşırı fazla olmadıkça bir sorun olmazmış. Kullanmadığını vücut depoluyor, yağda eriyen vitaminlerden. Vermeyi unutunca da ertesi gün çift doz verebilirsiniz.

Emziği her gün vermiyorum ben. Bazen kibar feyzo’daki uykum yok diyen adile naşit gibi bakıyor, o zaman veriyorum. Uyku emziği iyi fikir, olabilir. Şu uyku işini düzenlemek lazım. Şimdilik her koşulda uyuduğu tek yer babasının göbeği😂 göbeğe yattığı an uykusu yoksa da uyuyor. Eki Görüntüle 2578556
aman Allahım 😯 sen nasıl şeker bişeysi n maşaAllah annesi. ❤️😍

Amin inşallah Evt ayniyiz ardarda günlerimiz zaten M MMihrimahh da var 3 kişi kaldık sanırım
dr a geldim sancı falan çıkmadı cnmsıkıldı artık ya doğurmak istiyorum ailem de geldi ortada bişey yok daha. Niye doğuramıyoruz ki ne zaman doğururuz acaba

Ayyyy doguramayanlar diye sayfa acicam nerdeyse tık yok gerçekten her yolu deniyorum niye boyle oldu 35 hafta erken dogum olabilir dediler 2 günkaldi 40 olmama ne agri var ne sanci ne nisan ne su napacaz biz :KK12:
şimdi eşim aradı doktora sor ne zaman doğurucan diyor bu erkeklere hayat ne güzel ya 😁 aynı bende d sancı nişan hiçbişey yok dün akşam kasığım 15 saniye ağrıdı o kadar

Gözünaydin annen gelmiş ben daha cagiramadim açıklık olmayınca ama dünden beri acayip sancıların var ama geçiyor doğum sancısı nasıl bişey diye çok merak eder oldum sanırım Şubat'ı bulucak bizimkilerin gelmesi çok agirlastim ayağa kalkınca çok baskı hissediyorum artik. Yarın hayırlı haberler alırsın inşallah 😊
saçımı başımı yolasım var hiç hareket edemiyorum:( bana, bebek ani gelirse deyip kız kardeşim zorla annemi çağırttırdı iyi mi oldu bilmem

şimdi eşim aradı doktora sor ne zaman doğurucan diyor bu erkeklere hayat ne güzel ya 😁 aynı bende d sancı nişan hiçbişey yok dün akşam kasığım 15 saniye ağrıdı o kadar
Bendede öyle hafif bi saplanti ağrı ya belime yada kasıklarıma sonra gidiyor biz sabirsiz olarak derdimiz bize yetiyor saten stres icindeyiz evet eslerde aynı benimkide şubat geliyo saten yaza şurada ne kaldi bosver bu saatten sonra dursun icerde diyo 🙈🙈 sanki bizim elimizde olan birsey saten dogsa hic durmadan kosa kosa hastaneye giderim en ufak bi belirti görsem bende durmuycam ya cevre daha cok etkiliyo insani😔😔

Bende varim doguramayan 🙄 her ayaga kalkmada sari beyaz bir avuc dolusu sumuksu akintim oluyo ama nisan gelemedi bir turlu sanci desen 4 gundur yokluyo fakat guclu bi sanci yok bel agrisi sabirsizlik hat safhada artik en son acikligimda yoktu sadece yumusama var dendi

Bende varim doguramayan 🙄 her ayaga kalkmada sari beyaz bir avuc dolusu sumuksu akintim oluyo ama nisan gelemedi bir turlu sanci desen 4 gundur yokluyo fakat guclu bi sanci yok bel agrisi sabirsizlik hat safhada artik en son acikligimda yoktu sadece yumusama var dendi
Ayyy nolucaz boyle cogaliyoruz bu seneki gebeler doguramiyor hastaneye gidiyorum ordada ayni karni burnunda ayakta duramayan gebeler 40 42 39 haftalari değişiyor ama hicbir belirti yok 2020 bebekleri gelemiyor 🤗🤗

Ayyy nolucaz boyle cogaliyoruz bu seneki gebeler doguramiyor hastaneye gidiyorum ordada ayni karni burnunda ayakta duramayan gebeler 40 42 39 haftalari değişiyor ama hicbir belirti yok 2020 bebekleri gelemiyor 🤗🤗
nasıl ya 😯42 hafta olma ihtimalimiz de mi var inanamıyorum....🤭😨kesinlikle ailem benden önce çıldırır 😱habire bebekdoğsun doğur diyo çevre😁ben zaten içeride bebeği keyfimden tutuyordum 😁☺️😂😋 drum eğer haftaya pztsiye kadr bebek gelmezse hazırlıklı Bi şekilde gel dedi doğumu herhalde haftaya suni sancı ile başlatçk . Umarım o zamana dek sağlıkla doğar. 😔 sadece 1 parmak ucu kadar açıklığın var dedi dr. . Sancı mancı zaten hiç bişi yok ortada

Bendede öyle hafif bi saplanti ağrı ya belime yada kasıklarıma sonra gidiyor biz sabirsiz olarak derdimiz bize yetiyor saten stres icindeyiz evet eslerde aynı benimkide şubat geliyo saten yaza şurada ne kaldi bosver bu saatten sonra dursun icerde diyo 🙈🙈 sanki bizim elimizde olan birsey saten dogsa hic durmadan kosa kosa hastaneye giderim en ufak bi belirti görsem bende durmuycam ya cevre daha cok etkiliyo insani😔😔
bunlar bizim bu ağırlık hantallıkla neler çektiğimizi bilmiyorlar asıl mesele bu 😡 bilseler doğurmak için göbek atıyoruz . Acabalar bizim bebekler geç döllenme olabilir mi?

bunlar bizim bu ağırlık hantallıkla neler çektiğimizi bilmiyorlar asıl mesele bu 😡 bilseler doğurmak için göbek atıyoruz . Acabalar bizim bebekler geç döllenme olabilir mi?
Valla son adet tarihim 17 nisan 1 mayis yumurtlama tam bilemem boyle gec döllenme falan ama haftasiyla uyumlu cikiyor ultrasonda ya olbilirmi diyorsun

nasıl ya 😯42 hafta olma ihtimalimiz de mi var inanamıyorum....🤭😨kesinlikle ailem benden önce çıldırır 😱habire bebekdoğsun doğur diyo çevre😁ben zaten içeride bebeği keyfimden tutuyordum 😁😂😋 drum eğer haftaya pztsiye kadr bebek gelmezse hazırlıklı Bi şekilde gel dedi doğumu herhalde haftaya suni sancı ile başlatçk . Umarım o zamana dek sağlıkla doğar. 😔 sadece 1 parmak ucu kadar açıklığın var dedi dr. . Sancı mancı zaten hiç bişi yok ortada

nasıl ya 😯42 hafta olma ihtimalimiz de mi var inanamıyorum....🤭😨kesinlikle ailem benden önce çıldırır 😱habire bebekdoğsun doğur diyo çevre😁ben zaten içeride bebeği keyfimden tutuyordum 😁😂😋 drum eğer haftaya pztsiye kadr bebek gelmezse hazırlıklı Bi şekilde gel dedi doğumu herhalde haftaya suni sancı ile başlatçk . Umarım o zamana dek sağlıkla doğar. 😔 sadece 1 parmak ucu kadar açıklığın var dedi dr. . Sancı mancı zaten hiç bişi yok ortada
ALLAH yardimcin olsun isallah o zamana suniye kalmadan gemen acilirda bi avazda dogurursun canim 🙏benim kontrolum carsamba cevre surekli ariyo dedigin gibi acaba senmi bilmiyosun acaba daha varmi acaba sezeryanami alacaklar cocuk icerde siser saten sezeryan olursun gibi bir suru laf 😔😔42 olma ihtimalimiz degil canim orayi anlatamadim heralde o haftalarda olanlar bile vardi sadeece hastanede tanistigim onlarda bile bi belirti yok demek istedim

Hilaliiim Hilaliiim M MMihrimahh bende aynı durumdayım Sancim var ama gelmiyor bebek randevum cuma günü annemi çağırdım Perşembe sabah burda olacak agirlasiyorda insan bebeklerin kilosu aldı başını gidiyor 4 kiloyu bulur sanırım doğuma kadar gece uyku yok gündüz uykulu uykulu ne zormuş 🙂 ama yinede Allah nasip etti Allah'a şükür sağlıklı gelsinler de kim ne derse desin takmayin. Benim eşimden kalsın biraz daha kilo alsin diyor. Ne kolay onlara cikaricak olan biziz sonuçta 🙂 E esmanur7 hayırlısı ile dogururuz inşallah 4 kişiyiz subatı bulmaz inşallah

Kizlar yardımınıza ihtiyacim var bu nişan denen şey akintiyla karışık ip gibi kırmızı olan seymi yoksa ben herseyi doguma yordugum icin normal olan birseyi nisan olarakmi kabul ediyorum hastaneye gitmek icin erkenmi bana yardimci olun lütfen acemiyim bu konuda 🙏🙏

Kizlar yardımınıza ihtiyacim var bu nişan denen şey akintiyla karışık ip gibi kırmızı olan seymi yoksa ben herseyi doguma yordugum icin normal olan birseyi nisan olarakmi kabul ediyorum hastaneye gitmek icin erkenmi bana yardimci olun lütfen acemiyim bu konuda 🙏🙏
Nişanın sarı sümük gibi bir şeymiş içinde kan da olan oluyormuş olmayanda Google görselleri atmış bazilari bahsettiğin Nisan olabilir nişanın mi geldi geldiyse en geç 2 güne dogurursun hadi inşallah 🤗

Nişanın sarı sümük gibi bir şeymiş içinde kan da olan oluyormuş olmayanda Google görselleri atmış bazilari bahsettiğin Nisan olabilir nişanın mi geldi geldiyse en geç 2 güne dogurursun hadi inşallah 🤗
Ayy işallah dedigin gibi sümüksü affedersiniz mukus gibi icindede ip gibi gelen kırmızı vardı hatta yanildimmi dedim yikadim tekrar peceteyle sildim gercektende oyle kirmizi ip gibi akıntının icin hadi isallah bi belirti yasamak bile umut olacak benim icin

Back
X