• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2 Ocak’ta doğum oldu 18 gündür bir göbek düşmez mi kilosu 1800 dü oyüzden mi düşmedi acaba

annemde diyor yıkamak lazım her gün ya da gün aşırı ama riske atamadık göbek düşünce yıkayın dediler diye annemi mi dinleseydim diyorum şimdi 🤔
Yok yikayinca bişey olmuyor bizim sulalede herkes aynı yapiyor. Bayada olmuş doktoruna sorsan gobeginin hala dusmedigini??

Yok yikayinca bişey olmuyor bizim sulalede herkes aynı yapiyor. Bayada olmuş doktoruna sorsan gobeginin hala dusmedigini??
Sizdemi hala dogurmadiniz bizim gibi🤔😊
Sormam lazım bütün yarın derken süre geçmiş zaten 1 hafta kuvezde kaldı vs
yok ben abaya erken doğurdum maalesef tansiyonum yüksekti

Bende varım kızlar doğuramayan 5-6 kişi kaldık galiba herhangi bir belirti de yok bebek kanalda değil sancı ağrı hicbirsey yok yarın dip bucak ev temizliği yapmayı planlıyorum belki bir gelisme olur diye 😔😔
Hayırlısı inşallah 6 kişiyiz sanırım evt iyi gelebilir ama yine de fazla yormayin kendinizi 😊

Bende varım kızlar doğuramayan 5-6 kişi kaldık galiba herhangi bir belirti de yok bebek kanalda değil sancı ağrı hicbirsey yok yarın dip bucak ev temizliği yapmayı planlıyorum belki bir gelisme olur diye 😔😔

Nasılım diye arayan soran herkese "bugün de doğurmadım" diyorum🤣🤣 son 9 gün ve oğlum rahat ortamını bırakmak istemiyor😄😄 tabi karnı tok sırtı pek ana babasının halinden ne anlasın 🤣🤣

@Hilaliiim M MMihrimahh Benim bebek 3 haftaya yakındır kanalda aldı kilo kanaldayken ama yinede yemek yeme isteğini buna bağlamak lazım ama stresten yeniyor malesef. Evt yürüyüş yapmamız lazım ama yürüyüş yapınca Sancim çok oluyor sizede oluyormu onun için yata yuvarlana bende zamanı öyle geçiriyorum belkide ondan gecikiyor bizim bebekler🤔
senin bebe son 2 haftada kaç kg aldı cnm benimki 100 gr almadı nerdeyse 😁

Nasılım diye arayan soran herkese "bugün de doğurmadım" diyorum🤣🤣 son 9 gün ve oğlum rahat ortamını bırakmak istemiyor😄😄 tabi karnı tok sırtı pek ana babasının halinden ne anlasın 🤣🤣
Aynen hergun birileri arıyor neden geç kaldın diye bende askere gidene kadar tutucam içimde diyorum bilselerki en çok ben gelmesini istiyorum benimde son 9 gün kaldı belki aynı anda doğum yaparız 🤣🤣

Bizde iyiyiz fena değil ama sütü sağıp vermek çok yorucu oluyor minnak bebe olunca memeyide tutamıyor düzgün kilomuz 2100 oldu hatta aşı yaptılar 2 kiloyu geçtik diye 💉 😓
Benim ablamın ikizleride düşük kiloda doğdular çeneleri güçsüz olduğu için 2 saatte bir saatini kurdu sagip biberonla içirdi inşallah tez zamanda emebilecek kadar kilo alır sağma makinesi ablamın elinden hiç düşmüyor du sizde sabredin biraz sağlıcakla büyüyecek inşallah 😊

Back
X