- 29 Kasım 2019
- 134
- 226
- 18
- 30
Neko’nun doğumdan itibaren kullanılabilen kangurusunu aldım. 300-400 civarıydı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdilik evde takıyoruz, bizimki gayet mutlu içinde. Kendisi sürekli viyaklama halinde kucak istediğinden mutfaktan su bile almaya gidemediğim anlarda kurtarıcı oluyor. Şuan için aldığım en mantıklı şeylerden biri olduğunu düşünüyorum. Ben gezmeli tatil sevenlerdenim. Almamın en büyük nedeni oydu. Antik kentlerde bebek arabası sürmek imkansıza yakın bana kalırsa. Hoş AVM’ye bile bebek arabasıyla gidildiğinde asansör beklemek zorunda kalma olayı da bana zor geliyor. Kanguru çok daha pratik geliyor bana. Market alışverişinde aynı anda hem market hem bebek arabası sürmeye çalışan bir kadın görmüştüm. Bebek arabasının içinde de vızıldayan bir çocuk. Cinnetine ramak kalmıştı, o an almaya karar vermiştimKızlar kanguru alsam mı? Almalı mıyım? Kullanışlı bir şey mi? Kaç aya kadar kullanılır? Bebek anneye bağımlı olur mu ileride. Pahalı da bir şey. Daha evvelden deneyen varsa be bilgilendirebilirse çok makbule geçer.