Bebişimin kafasını çarpmıştım hafifçe, sonradan şişti. 2 haftadır kafası şiş, ilk günler normaldi ama giderek büyüdü. Bugün ultrason çekildi, nörolog gördü. Şişlik geçmezse sondaj yapıcaz dedi. Görümceme anlatıyordum, bir sürü laf söyledi. Bi bebeğe bakamamışız, çocuğu sakat bırakırmışız, ona götürelimmiş o Bakarmış, biz beceremiyormuşuz, cahilmişiz... ay neler neler dedi. Delirdim. Cinnet geçirdim. Tersledim biraz. Ağzından çıkanı kulağın duysun dedim, ben de senin çocuk yetiştirme şeklini beğenmiyorum kötü anne diyor muyum dedim. Hala sinirliyim ya. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor, sakat bırakırmışız... töbe töbe. Biz sanki düşünmüyoruz kendi çocuğumuzu.
Bi de dışarı çıkarıcam yarın kahvaltıya gideceğiz
Diyorum, ben 3 aylıkken çıkarmıştım, sakın çıkarma diyor. Deniz de 2.5 aylık artık. Yaz için ev ayarladım, 1 ay kalıcaz diyorum, çocuk 2 yaşına kadar denize sokulmazmış, boşuna gitmemeymişim tatile. Çüş dedim. 2 yaş diyor

oldu olacak ilkokul bitince girsinler. Israrcı bir de, bilmem kim de sokmuyormuş 8 aylık bebesini, denize insanlar işiyormuş, ben bebeğimi o pisliğe nasıl sokarmışım. 10-15 kişinin İşemesiyle koca Denizin kirleneceğini sanıyor. Delirdim delirdim. Hala geçmedi sinirim.